< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
399. Dönem (Mayıs 2025 Celbi) (6. sayfa)

-
-
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Sizlere birşey sormak istiyorum.
Bugün dikkat ettim de muayene kağıdında bende şöyle bir yazı yazıyor.
Benim gibi önlisans mezunu birkaç arkadaşıma askerlik başvurusu yaparken böyle bir yazı olup olmadığını sordum bizde yoktu dediler, İnternet üzerinde birçok arkadaş ta aynısının yazdığını söyledi. Sizlerin de muayene kağıdında bu şekilde bir yazı var değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Hmm anladım hocam. İnşallah yazıldığı gibi olur da :)
30 nisan'a daha çok var zaman geçmiyor, umarım hiçbirimizin hayal kırıklığı ile sonuçlanmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bu şekilde yazıyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sağlık muayene belgesine nerden bakılıyor acaba
E-nabız da raporlar kısmından hocam
Baktım hocam benimde aynı şekilde ama benide Ağustos celbine atmış
Beni de Ağustosa attı, yedek subaylığa başvurmuştum, niteliksiz miyiz yani?
Yok hocam subay alımları ağustos ayında da yapılıyor. Bana kalırsa mayıs celbinden daha çok şansınız var.
Geçen ki celp döneminden çok fazla yığılma oldu mayıs ayına.
Sistem sizleri de otomatik ağustos celbinde atmış oldu.
Umudunuzu zedelemeyin.
Ben 1 yıl yoklama kaçağıydım.
Şubat ayında başvuru yaptım, mayıs celbine atmışlar beni, sonradan araştırdım ki bakaya kalanlar en erken döneme alınıyor muş.
Öyle ahım şahım bir puanım da yok, buna rağmen az da olsa umut var içim de, azıcık ama çok değil :)
arkadaşlar merhaba. bende yukarıdaki arkadaşların bahsettiği gibi ağustos ya da mayıs ayında silah altına alınacaksınız ibaresi yazmıyor sınıflandırma için tercihlerimi 28 şubattan önce yaptım ve en erken olan mayısı tercih ettim. ne anlama geliyor bu durum benim için?
-
Durum belgesi sorgulaya bas
Hizmet tercihi düzenle sekmesinde var. Altta doğru bakarsanız orada da yazıyor
evet teşekkürler gördüm ağustos ayına vermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikilop35 -- 11 Mart 2025; 16:32:38 > -
Celb dönemlerinde değişiklik olsa sizce ne zaman gibi olur
Artık olmaz hocam
hocam ben mayıs celbine başvurmuştum ama ağustosa attı beni de. şu an tüm hazırlıklarımı ağustosa göre yapıyorum. 30 nisanda bi anda sınıflandırılmayız di mi? bi bilginiz var mı?
-
Hocam ihtimal var ama çok çok düşük yukarıda yazdım yorumda detaylıca
Şu alıntıladığım yorumu okuyabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: ack3rmaN
Hocam o değişen sınıflandırmalar açıklanmadan önce gidecekleri tarih açıklanıyor 1 günden önce o tarih. Yani Mayıs görünüyor açıklanana kadar ama er çıkıyor mesela temmuz diye güncelleniyor. Askerlik şubesini değil direk MSB sitesinde ki Askeralma numarasını aradım, yukarıda ki görselde ki bilginin aynısı verildi. Bu dönemde çok yoğunluk olmuş o yüzden bir kısmını şubattan ertelenenlerden bir kısmını Mayıs dönemini tercih edenlerden almışlar. Ancak Mayısda gideceklerden erteleme vs yapan olursa onların yerine çekilme ihtimaliniz var ama çok düşük dedi onun dışında kesin Ağustos döneminde gideceksiniz dedi.
Kısaca Ağustos görünüyorsa Mayısa bel bağlamayın, Mayıs olursa sevinirsiniz ama buna göre plan yapmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X