Şimdi Ara

399 TL MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Anakart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kişisel tecrübemden işlemci diyebilirim hocam, intel konusunda 11. nesil ve üstü hiç sistem toplamadım. 10. Nesil ve altı ram olayı malum direk işlemciden sınırlanıyor H ve B serisi anakartlarda. Z serili sistem hiç kurmadım, kurduğum tüm intel ddr4 sistemlerde işlemcinin ve ram in desteklediği ortak en yüksek hızlarda bir problem yaşamadım. Ama dediğim gibi özellikle 9. ve 10. nesilde işlemciler 2400-2666 gibi max hızları destekliyor bu sebele XMP açmak sadece zamanları birazcık sıkıyor hepsi bu.

• Bu döviz, chip krizi, enflasyon AM4 anakartlara işlemiyor mu? Dolar 7 lirayken daha pahalıydı. Her şey 3 katına çıktı AM4 anakartlar aksine iniyor. Çok garip bir durum.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Hocam enflasyon üç haneli rakamlara dayanmışken millet olarak aç karnımızı doyuramıyoruz ne anakartı ne parçası :) bu tarz ürünler çok fena elde patladı anca böyle kampanyalarla kârsız veya az kârla elden çıkarmaya bakıyorlar bir yandan zaman geçiyor şimdi satamazsa daha ne zaman satacak bunları? zaten bana göre eskimiş parçalar bunlar sırf pahalı diye bizde satılamayıp elde kalıyor o ayrı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.