Şimdi Ara

399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tv stickin bağlanmama sebebi büyük ihtimalle 2.4Ghz için kullanılan kanal ile ilgili. o kanalı 1'e çekip tekrar deneyin muhtemelen bağlanacaktır.

• gigabit ethernet olsa 100 mbit üstü internet dağıtabilirsin.Bu ev için modemin 5ghz ine bi arka odaya takıp bağlıcanda öyle anca.apartmana veriyorum ben mecbur kablo takılcak 100 mbit ethernet girişi ile anca 80-90 mbit indirme yakalıyor ap ler.

• Ayku-tt A kullanıcısına yanıt

tesekkurler hocam, deneyecegim. aklima gelmemisti, muhtemelen haklisiniz.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

600 mbps üstü internet yoksa, 2,4 ile 5 arasında hız farkı oluşmaz. 2,4 ghz, 600 mbps iletebilir, 5 ghz ise 1300 mbps'e kadar.

İkisinin farklı avantajları var, çok fazla kablosuz cihaz varsa 5 ghz, (kanal sayısı 165, efektif kanal sayısı 36, 2,4 ghz'de ise kanal sayısı 11, efektif kanal sayısı 3), çok fazla duvar, ahşap gibi engeller varsa 2,4 ghz (daha yüksek dalga boyu nedeniyle engellerdeki kırılması, daha düşük dalga boylu 5 ghz'e göre daha azdır.), engel azsa 5 ghz (dalgalar daha kısa, ama daha sıktır) kullanılmalıdır.

• qzwxec kullanıcısına yanıt

1000mbps kullanıyorum. yan odada bile ciddi fark var. bilgisayarın 2.4ghz ile bağlanmasını kapattım da öyle çözdüm. yan odada 5ghz ile 300mbps hız alıyorum, 2.4le 30-35mbps. o sizin yazdığınız kağıt üzerinde geçerli

• gigabit internet bulunan superonline modeminde ana kaynaktan bile s23 ultra 5 ghz de 340 mb anlık download yapıyor speed testte.

2.4 ghz de bu hız 80-90 mbit.modeme pc yi gigabit ethernetli bir pc ile bağlarsanız 940 mbit download değerini görebiliyoruz.

Bu 940 ı kayıpsız kablosuz ile bağlı cihazlara taşımak neredeyse imkansız.

evde gigabit internet burdan yazdığımdan anlayacağınız üzere eğer pc nizi kablolu bağlamıyorsanız rüzgardan başka bişi değil en iyi cihazda bile 500 mbit internet bağlatsanız yeterli.

• utopiautopia U kullanıcısına yanıt

hocam iphone telefonla wifi de 750-800 mb hızları alabiliyoruz. s23 ultra ile bu hızı alamamanız normal değil bence..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.