Şimdi Ara

399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyaz

https://www.a101.com.tr/elektronik/omix-mix-wi-fi-plus-repeater-modem-1200-mbps-wifi-guclendirici-beyaz_p-26054460

499 TL Omix Mix Wi-Fi Pro Repeater Modem 1200 Mbps Dış Mekan Wifi Güçlendirici Beyaz

https://www.a101.com.tr/elektronik/omix-mix-wi-fi-pro-repeater-modem-1200-mbps-dis-mekan-wifi-guclendirici-beyaz_p-26054461

Garanti uygulamasından alınan alt limitsiz 350 TL indirimle aldım teslim edilince performansı hakkında yorumlarımı eklerim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hangi garanti uygulaması?

• altlimitsiz 350 nasıl alınıyor asıl mesela o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Garanti BBVA lı olana özel bir imdirim bu, fırsat değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes aynı soruyu sormuş hangi garanti uygulaması ve kampanya nerede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt

Garantiye mobilden ilk kez üye olanlara özel veriliyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt
    399 TL Omix Mix Wi-Fi Plus Repeater Modem 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Beyazwww.garantibbva.com.tr
    Müşteri Ol A101 Ekstra Kampanyası | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/musteri-ol-a101-kampanyasi

Bu arada repeater falan hikaye. Mesh kurun rahat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 6 Ocak 2025; 0:11:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi 6 Gaming Router Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

ürün tavsiyesi alabilir miyiz?

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Tamam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu routerlar 2.4ghz yi 5ghz'ye cevirebiliyor mu?

• voodoo child kullanıcısına yanıt

bu router da 5ghz yok işe yaramaz.

sen direk 5ghz yayını yapmak istiyorsan eğer, ac veya ax destekli router al. modeme direk kablo ile bağla routerı.

2.4 den geleni 5e çevirmesi bişey değiştirmez. 2.4 den zaten düşük hız gelecek, anca senin dediğin düşük hız daha da düşmesin gibi birşey olur anca

• Genelde bu tarz yan sanayi markalar bir heves alınır sonra kenara atılır, heyecan arıyorum diyen baksın ciddi arayan uzak dursun.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    5ghz var diyor

• Tplink kullaniyorum en pahalilarindan o bile illallah ettiriyor. Ciddi ciddi bunlarla ugrasmak yerine mesh kurulmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Deco m4

• Superonline in verdiği Huawei mademden bir tane daha alsak mesh yapabilirmiyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

hocam ondan degil de, kablonetin 2.4 cihazi var. iphone 16 pro max 3mbten daha hizli olmuyor 2.4 ile ( bu konuda baska sikayetler de okudum. en son model telefonun wifi hizi maks 3mb benim eski modemle, yeni modemlerle 800mbleri kolaylikla gorurken). tv stick almistim aliexpresten. wifi 6 var onda. benim eski modemi wifi'yi bir kez gordu bir daha gormedi. ama 5ghz wifi'yi sorunsuz goruyor tv stick, hatta 500metre ilerideki kafeyi bile goruyor ama benim evdeki 2.4ghz wifiyi gormuyor tv stick.

yeni modem almak ya da kablonete aylik 40 tl odemek yerine boyle ucuz bir routerla frekansi degistirebilir miyim diye dusundum. yoksa hizdan bir sikayetim yok ( 100mb, laptopta sorunsuz, yetiyor o hiz bana).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 7 Ocak 2025; 1:42:20 >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

routerlerı 2 bağlantı yöntemi ile kullanabilirsin. ya ethernet kablosu ile modeme bağlayacaksın, modem ile daha işin kalmaz ya da modemin wifi ye bağlanıp, aldığı hızı tekrar dağıtacak router. Ethernet kablousu ile bağlanırsan net sonuç alırsın, kullandığın modemde 5ghz yoksa zaten routerı ethernet kablosu ile bağlaman lazım.

2 yıl xiaomi 4a 5ghz router kullandım, bir alt kata bağlanıp online oyun oynayabilidim. sonuç alırsın her türlü.

resimdeki ürün çok ucuz, dandik çıkarsa para çöp olabilir.

ac destekli routerlar ortalama 1000tl şuan. amazon kampanya yaptığı zaman oradan alınabilir, beğenmezsen iadesi kolay çünkü.

• Mesh kullanım kafanız rahat etsin, zyxel,asus,tplink mesh olan cihazını alıp kurun kopma falan yaşamazsınız.

• Bu kampanya 31 Aralık 2024 tarihinde sona erdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.