699 TL Honor Router 3 Wi-Fi 6 Plus 3000Mbps Kablosuz Dual Band
-
-
Eyvallah hocam 2 adet aldım. PPPOE destekli olduğundan direkt Superonline Fiber’i bağlamayı deneyeceğim. 2. Kutuyu da 3 oda öteye kablo ile uzatıp 1gbit interneti paylaşmış olmayı planlıyorum… Deneyimleri paylaşırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben kullanıyorum wifi iyi çekmiyor ethernetde tüm cihazları gbit bağladım genelde kablolu router olarak kullanıyoru m
-
Yorumlar hiç öyle değil ama herkes çok iyi çekiyor demiş ?
-
benimki sorunlu olabilir
-
Wifi 7 çıksada rahatlasak
-
ben aldım iade ettim çokta bi farkı yok işlemcisi sayesinde sapıtmadı onun yerine tplink c80 siparişi verdim şu an 770tl güzel fiyat çekim konusunda efsane diyorlar sonuçta türkiye de 1000mbit kaç kişi alıyor ki evin kaç kişinin villa .
-
Benim ev daire, villa değil, fakat 1000mbit internet bagli. Nperf’de Ethernet üzerinden 107mb/sn görüyorum, fakat wifi’da bu değer 60mb’da kalıyor. Bu bakalım kaça çıkaracak, yarın deneyip paylaşırım. Eğer bir değişiklik olmazsa iade ederim.
Hocam sonuçları bekliyoruz.
-
Wifi taşıma kapasitesi denen bir şey var. Unutmayın.
3000 5400 1800 1200 gibi değerler arttıkça bu artmayacak. Tek şerit otoban yerine 2 serit otoban olacak. Böylelikle çoklu cihaz kullanımında kapasiteniz olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wifi 6'da Pc üzerinden 1200mbps civarı görmeme rağmen saniyede 40mb/s ile bağlandı. O yüzden iade edeceğim...
-
USB girişi yok, aman dikkat...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C80 le honor ne farkı var
C80 wifi çekimine müthiş diyorlar benim için önemli olan o 3 oda öteden 2.4ghz 2 oda öteden 5ghz çekmeli stabilize olmalı hız o kadar elzem değil yarın gelir bakar yazarım duruma
Wifi 6 olmasının Avantajı nedir hocam peki buna göre
Sendeyiz hocam :)
valla hocam benim konuya gelip yazın isterseniz paylaştım c80 i orda yazalım cohannan hocamın konuyu bozmayalım
-
Ürün bugüne elime geldi dediğiniz gibi stabilite dışında hiç bir etkili noktasını yok.
Çekim anlamında Türk Telekom'un verdiği modem ile aynı çıktı ve direk iade başlattım.
-
Ben tplink c80 aldım 770n tl 175 puan geldi çok iyi cihaz çekim müthiş
bu konudaki router daha iyi hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benim ev daire, villa değil, fakat 1000mbit internet bagli. Nperf’de Ethernet üzerinden 107mb/sn görüyorum, fakat wifi’da bu değer 60mb’da kalıyor. Bu bakalım kaça çıkaracak, yarın deneyip paylaşırım. Eğer bir değişiklik olmazsa iade ederim.
|
Benzer içerikler
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- deepcool morpheus
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X