Şimdi Ara

699 TL Honor Router 3 Wi-Fi 6 Plus 3000Mbps Kablosuz Dual Band (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesh sistemler bana daha kullanışlı geliyor bende TP-Link Deco M4 AC 1200 var çok memnunum tavsiye ederim 2 tanesi 200 m^2 ye kadar alanda çekim sağlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsatçılıkta üstlerine yok. Çok satış olunca fiyatı hemen 899,00 TL yapmış uyanıklar. Ne oldu da %30 zam yaptılar anlamak mümkün değil. Şikayet edin lütfen bunları...

• crashris kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bu gazla hemen c80 aldım.

Fakat teknik bilgimin yetersizliğinden midir nedir, internetin çok sapa bir arka odadan geldiği evin salonuna ve üst katına sinyali ulaştırma konusunda bir arpa boyu iyileşme sağlayamadım.

Hatta Millenicomum (Superonline Fiber 100) kendi modem sinyali üst kata ulaşırken ethernetten modeme bağladığım Tp_link sinyali üst kata asla ulaşmıyor. Tp-Linki kutu içinde çıkan 50 cm lik kablo ile modeme bağlayıp router olarak kullanmak yerine yapılması gereken başka bir ayar mı var acaba?

• ozerkane O kullanıcısına yanıt
    Hocam modem konumu anten eğimi ile denemeniz lazım ben normal modemden daha iyi çekim ve pingsiz lagsız giriyorum benim işimi gördü ama bazı duvarlar betonlar tesisatları engel olabiliyor deneyip bakmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.