< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 15 Şubat 2024; 10:8:0 > |
TP-Link VX18 Wi-Fi 6 AX1800 İP TV SORUNU?
-
-
ağındaki portları dinlemek için network araçları var. bunları kullanmayı deneyebilirsin. gerçi şebekeye özel modem kullanıyorsun, çok da bir şey beklememen lazım.
-
ısın ıcınden cıkamadım yaa
bakalım bu aksa gıdıp samsung tv ye dns gırıcem denıycem
olmazsa modeme dns gırıp denıycem
olmazsa modem ayarlarını tekrar bastan sona ıncelıycem
olmazsa artık soguk su ıcıp calısan bır yerlı panel ıp tv alıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anteros24 -- 15 Şubat 2024; 17:47:27 > -
Evet eve geldim denemeye basladim
1. Samsung tv yi wifi ile bagladim.denedim olmadi
2. Samsung tv ye ip ayarlarini elle verdim dns yi 8.8.8.8.8 diye verdim ve buda olmadi
3.modeme dns degistirip google dns yazdim olmadi
4.Modemde guvenlik duvarini kapattim bazi guvenlik protokollerini kapattim reset attim olmadi
5.modemi resetleyip bastan kurulum ysptim olmadi
Pes ettim ve deneme olarak aldigim 5 panelden 2 sinin linki calisti digerlerinin kanallari geldi ama acmadi calisan 2 panelden birini secip parasini odiyip aldim
TP-Link VX18 Wi-Fi 6 AX1800 Premium VDSL Modemde durumum pes etmekle sonuclandi
Türk telekom musteır hızmetlerını aradım herhangıbı bır aıle fıltresı guvenlı ınternet acık degıl devredısı ve kapalı hıcbır kısıtlama yok
zaten eskı modem takılınca sorun yok enterasan
-
Evet bu modemi.kullanip ip tv de sorun yasiyanlar çözümü buldum
Bir tsk cok gormeyin
Tplink 231vx modem ip tv sorunu kesin cozulmustur
ÇÖZÜM
1.adim
Yeni.modemi sök ama sifirlamadan internete bagliyken çöz kablolarimi cikar prizden çek
2.adim
Eski.modemi tak jablolari tak ve kurdanla sifirlamaya bas eski.modem telkomdan sinyalle otomatik hat kurulumunu yapsin ve internete baglansin
3.adim
Eski.modemi.prizden cek.kutusuna koy kaldin yeni.modemin 231vx tekrar kablolarimi tak
Sorun cozulmustur gecmis olsun
Sorunun sebebide tplink 231xv modemi telekom hattan kurulum yaptiginda hattin aysrini bozuyor eski.modemle hatti duzeltip yeni modemi tekrar tskinca o tekrar hat kurulumu yapmiycagindan sorun cozulmus olur
Evet nette hicbir yerde yok ama gercek ve kedin cozum.budur gecmis olsun
Tsk cok gormeyin👍
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X