Bu ilanlarda 399 tl ye sıfır samsung wave 8500 satıyorlar fakat fiyat bana biraz ucuz geldi. Bu telefonlar spot ve orjinal fakat. Geçen senede gümrükte kalan mallar diye nokia 6100 satmışlardı. Cihaz dıştan sıfır görünüyor için bir açtıkki oynanmamış civatası kalmamış. Ayrıca seste çok cızırtılı geliyordu ve duyulmuyor du. Daha sonra telefoncuda şahit oldum ki. Adamlar merdiven altında arızalı cihazları resmen bulup buluşturup, parçaları değiştirip telefon haline getiriyorlar.
SAmsung wave 1 hakkında bir fikri olan var mı? Bu cihazlar gerçekten spot olarak yurtdışından mı geliyorlar acaba? yoksa bir Ali cengiz oyunu mu var. Hatta peşin alımlarda fiyat 370 e düşüyor.
Bence kesinlikle Ali Cengiz oyunu var.Bir kere bu cihazlar sıfır olarak üretimden kalkalı neredeyse 1,5 yıl oluyor.Nereden sıfır olarak bulup da getirtiyorlarmış?Kesinlikle uzak durun.Az ucuz alacağım diye paranızdan olmayın.
Doğru söylüyorsun arkadaşım bu cihazın sıfırı satılmadığına göre üretimden kalkmıştır. Ama başka ülkelerde sıfırı satılıyor mu acaba diye düşünüyorum ama riske girmeye değmez doğrusu.