Şimdi Ara

399 YTL - CAMASIR MAK - ZANUSSI NASILDIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadasımızın bekar evine ekonomik çamaşır makinası seceneklerinde 399 ytl'ye Zanuissi var ( ZANUSSI ZWF265W ) . Nasildir bu cihaz, gerek teknik servis olsun gerek marka olsun ? (sanırım elektrolux grubu dahilinde)

ENERJİ SINIFI A
    KOLAY ÜTÜ FONKSİYONU
    ÇOCUK KİLİDİ
    SÜPER HIZLI YIKAMA PROGRAMI

ENERJİ SINIFI A
    YIKAMA PERFORMANSI A
    DEVİR SAYISI 600
    YIKAMA KAPASİTE (KG) 5.0 (KG)
    SIKMA PERFORMANSI B
    GÖSTERGE
    YIKAMA ZAMANLAYICI
    KALAN SÜRE GÖSTERGESİ
    YÜKLEME/BESLEME ÖN
    BOYUTLAR
    ÜCRETSİZ KURULUM EVET
    GECİKMELİ BAŞLATMA
    ENERJİ TÜKETİMİ (KWH) 0.95
    SU TÜKETİMİ 43 LT

----

Buna çok dandik derseniz, 599 Ytl ye de PROFİLO CM0920KGTR var ama cok fark olmayacaksa 200 ytl de vermeylim. biri 400 biri 600 ytl , 1.5 katı.

• Nerde satılıyormuş?
  • Bu cihazın ucuzluğuna ben de şaşırmıştım, inceleyince Vestel üretimi olduğunu gördüm ve çok şaşırdım, Zanussi gibi bir markaya yakışmıyor. Berbat bir makine kesinlikle uzak durun.

Profilo'nun fiyatı 600YTL ise çok iyi, 900 devir ve gri olduğu düşünülürse. Ben olsam Profilo'nun CM0800BTR modelini tercih ederdim 630YTL civarında ama daha da iyidir. Ucuz istiyorsanız da Profilo CM0601KTR, CM0801KTR modelleri de düşünülebilir. Bunlar Aplus sınıfıdır hem de. (0.85kw elektrik, 41lt su harcar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

Nerde satılıyormuş?

darty'de
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bu cihazın ucuzluğuna ben de şaşırmıştım, inceleyince Vestel üretimi olduğunu gördüm ve çok şaşırdım, Zanussi gibi bir markaya yakışmıyor. Berbat bir makine kesinlikle uzak durun.

Profilo'nun fiyatı 600YTL ise çok iyi, 900 devir ve gri olduğu düşünülürse. Ben olsam Profilo'nun CM0800BTR modelini tercih ederdim 630YTL civarında ama daha da iyidir. Ucuz istiyorsanız da Profilo CM0601KTR, CM0801KTR modelleri de düşünülebilir. Bunlar Aplus sınıfıdır hem de. (0.85kw elektrik, 41lt su harcar)

Yok Zanussileri Vestel üretmiyor, sadece bir ara aralarında ürünlerinin vestel showroomlarında satılması icin stratejik anlaşma yapmışlardı.
    Ilgi makaleyyi yandaki linkden okuyabilirisniz -->http://www.vsdergi.com/200308/kapak_konusu4.htm

Su an Elektrolux grubunda. Sanırım satış ve servis ağı Elektrolux tarafından sağlanıyor. Italyan markasi
    Zatenwww.zanussi.com.tr sitesine girince direk elektrolux' ün sitesi açılıyor.

quote:

Electrolux, ev cihazları ve profesyonel kullanım amaçlı cihazlarda her yıl dünyanın 150 ülkesinde müşterilere 40 milyondan fazla ürün satan bir dünya lideridir.

Amacımız her yönüyle düşünülerek tasarlanan, tüketicinin görüşlerine geniş ölçüde dayanan yeniliklerle, tüketici ve profesyonellerin gerçek ihtiyaçlarına cevap vermektir. Buzdolapları, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, elektrikli süpürgeler ve ocaklarımızı Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka ve Frigidaire gibi saygın markalar altında satmaktayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 6 Kasım 2008; 14:08:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Bu cihazın ucuzluğuna ben de şaşırmıştım, inceleyince Vestel üretimi olduğunu gördüm ve çok şaşırdım, Zanussi gibi bir markaya yakışmıyor. Berbat bir makine kesinlikle uzak durun.

Yok Zanussileri Vestel üretmiyor, sadece bir ara aralarında ürünlerinin vestel showroomlarında satılması icin stratejik anlaşma yapmışlardı.
    Ilgi makaleyyi yandaki linkden okuyabilirisniz -->http://www.vsdergi.com/200308/kapak_konusu4.htm

Su an Elektrolux grubunda. Sanırım satış ve servis ağı Elektrolux tarafından sağlanıyor. Italyan markasi
    Zatenwww.zanussi.com.tr sitesine girince direk elektrolux' ün sitesi açılıyor.

Ben de öyle biliyordum.
    Ama cihazı Darty'de inceledim. Ön panel, kapı ve lastik körüğü Electrolux'e has bir tasarım ama kalanı Vestel ile tamamen aynı. Yani kazan, programlama şekli, düğmeler, deterjan kutusui kasa vs. Vestel Vilma'nın aynısı. Arkasında da Vestel ile aynı tipte seri numara etiketi var ve made in Europe yazmışlar. Electrolux ürünlerine made in Europe yazmaz. Yani Vestel'e fason üretim yaptırmışlar. Son olarak su tüketimi de Vestel'in 5 kg serisiyle aynı. Daha fazla detaya girmye gerek yok sanırım, makine ben Vestel'im diyor:)

Bir de sıkma sınıfının B olması mümkün değil, cihaz 600 devirli, E sınıfı olması lazım.

http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=7500&k_id=631&kn=Zanussi+%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

Dikkat ederseniz aşağıdaki linkte tüm Zanussi'lerin kasası farklı, orijinal Electrolux kasası, sadece bu modelinki değişik, Vestel kasası. Buradan da anlamak mümkün.
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=list&k_id=631&kn=Zanussi+%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 6 Kasım 2008; 14:40:02 >

• Bu nasıl ? 550 ytl civarı ya da Bosch WAA 12161 TR

ARÇELİK EC 5060 T ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Bu arada zanussi'nin bu modeli beyazesyam.com da 661.38 YTL . Boyle olunca insanın alası geliyor 399a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 6 Kasım 2008; 15:15:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bu nasıl ? 550 ytl civarı ya da Bosch WAA 12161 TR

ARÇELİK EC 5060 T ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Bu arada zanussi'nin bu modeli beyazesyam.com da 661.38 YTL . Boyle olunca insanın alası geliyor 399a

Sonuçta Vestel Vilma almış olacaksınız 450YTL'ye 800 devirlisi var ama evlere ırak:)

EC5060T ile Bosch arasında çok fark var. Mesela Bosch A+ enerji, A yıkama. Arçelik ise B sınıfı enerji ve B yıkama. Malzeme kalitesi farkı da cabası.

Profilo CM0601KTR zaten Bosch'un bu modelinin aynısıdır. Bosch'a fazla para vermeye gerek yok. 600 devir de çok az bence. Bu yüzden tavsiyem Profilo CM0801KTR ve CM0800BTR olur. İkisi de kategorisindeki en kaliteli cihazlardır. Fiyatını piyasada araştırdığınızda 500-650 arasında bulabilirsiniz. BTR modeli sarsıntıyı emme konusunda daha başarılıdır, yani kazan çok sallansa bile gövdesi titremez. Bunun dışında bir de kapasite farkı var.
    http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=3601
    http://www.beyazesyaspot.com/pinfo.asp?pid=3276

• nerden nereye geldik Peki bir de samsung var uygun fiyata , 599 ytl. Ozellikleri ve tipi iyi bir makina gibi duruyor. Ne dersiniz ?

SAMSUNG WF 7600NAV

6 Kg Çamaşır Makinesi

WF7600NAV
    Yıkama Kapasitesi 6 kg
    Fuzzy Logic var
    Maksimum Deviz Hızı 1000 rpm
    Renk (Gövde / Kapak) Beyaz / Gümüş
    Standart Devir Süresi 128 dk.
    180 açılır kapak 170°
    Önyıkama var
    Durulama + var
    Durulama -
    Durulama Bekletme var
    Sıkma
    Yarım Yükleme var
    Bekletme
    Kapı Açma düğmesi
    Sıcaklık Seçim Düğmeleri Soğuk/30°C/40°C/60°C/95°C
    Kurutma Seçimi
    Pamuklu var
    Renkliler var
    Sentetik var
    Narinler
    Yünlü var
    Elde Yıkama var
    Hızlı var
    Sıkma + Durulama var
    Durulama var
    Kurutma
    Bebek Programı
    Havlu
    Kazan Temizleme
    Çocuk Kilidi var
    Kırışık Önleme
    Enerji Sınıfı Yıkama A - Devir C
    Yıkama Sınıfı A
    Boyutlar (Net) 598 x 600 x 850 mm
    Boyutlar (Brüt) 675 x 701 x 890 mm
    Ağırlık (Net) 73 kg
    Ağırlık (Brüt) 78 kg
    Seramik Isıtıcı
    Elmas Kazan
    Silver Nano
    Air Wash
    Geniş Kapak 480mm

6 kg Yıkama
    1000 rpm

• Bu makine Çin malıdır. Arçelik'ten bir nebze daha kaliteli olsa da çok da kaliteli bir ürün değildir. Ben olsam düşünmezdim.
  • Zanussiyi başarılı bir marka olarak görüyorum.

bir çok ürününü kullandım.
    difriz, bulaşık mak. buzdolabı

ve Zanussi almayı düşünüyorum.

fakat forumda ne zaman bir markaya baksam yerlerde görüyorum.

Kafam karıştı.
  • Sonunda

karar verdim.

tekzenden satın alacağım.

buradada var fakat Tekzenden alacağım.

Zanussi 7120 8 kg çamaşır makinesi
  • 7120 zaten kötü bir model değil. Orijinal Electrolux üretimi. 700TL ve altında bulduysanız rahatlıkla alınır.

Zanussi'de şuna dikkat etmek lazım. Bazı Zanussi'ler orijinal Electrolux üretimi iken bazıları ise sırf kampanyalar için fason ürettiriliyor.

Bazı çamaşır makinelerini Çin'de Midea üretiyor, bir ara bu konudaki gibi 600 devirli makinesini Vestel yapıyordu. İşte bu modeller alınmaz, tip olarak orijinalinden çok rahat ayırt edebilirsiniz aslında.
  • Bu arada makine 800TL imiş, bence çok ucuz denemez, normal indirimsiz fiyat. İstanbul'daysanız İstanbul Forum Real market içinde 699TL'ye satılıyordu geçenlerde. Oradan alabiliyorsanız bakın derim.
  • Candogan hocam sizden 800 tl ye kadarçamaşır makinesi tavsiyesi alacaktım şimdiden teşekkürler
  • sorum havada kaldı
  • 800TL'lik çamaşır makineleri arasında şu an en iyisi Profilo CM1000DTR'dir.
    İkinci seçenek olarak bu makine de düşünülebilir.
  • Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu arada makine 800TL imiş, bence çok ucuz denemez, normal indirimsiz fiyat. İstanbul'daysanız İstanbul Forum Real market içinde 699TL'ye satılıyordu geçenlerde. Oradan alabiliyorsanız bakın derim.

sagol Candoğan şuanda realde devam etmiyormuş.

internette araştırırken Donanımhaber forumda kampanyaya girdiğini gördüm.

749 TL den Kredi kartı taksitli ve ücretsiz kargolu

oradan almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.