Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 !!İNDİRİM!! 3AY GARANTİLİ XBOX SERİES S TERTEMİZ 7000TL Satın Al 9 Kasım 2024 18:30 1 1 !!İNDİRİM!! 3AY GARANTİLİ XBOX SERİES S TERTEMİZ 7000TL 3AyGarantili KUTULU XBOX SERİES S 7000TLFiyatı uygun tutma sebebim yakın zamanda paraya ihtiyaç duymamÜrünün hiçbir sıkıntısı yoktur.Kendi hdmi kablosu yoktur ama ben kendi kullandığım kabloyu vereceğim.Ürünün koşesinde çok küçük bir hasar var kesinlikle kullanıma engel değil.Ürünün bakımlarını kendim yaptım.Tozunu almak için açmıştım.Zaten tozlu değilmiş şuan tertemiz.Kendi kutusu vardır.Kolda drift vb hiçbir sorun yoktur.Referansım olmadığı için sahibinden sistemi üzerinden satacağım.https://shbd.io/s/j1qxrFsvSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün IPAD 9.NESIL GARANTILI 7500TL A750 limited Edition KUTULU-FATURALI-GARANTİLİ Satılık Anakart ve işlemciler ALINIK AM4 Islemci