Şimdi Ara

3COM Wireless ADSL modem !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3COM Office Connect 11G Wireless ADSL2+ Router(4 Port) Modem almayı düşünüyorum kullanana arkadaşlar varsa yorum bekliyorum...

Saygılar...

• 3COM iyidir. ama Zyxel ondan daha iyidir. ama turkce arayuz isterim dersen o zaman airties.
    fiyati nedir bu 3com modemin peki?
  • 135 ytl civarında...
  • datron ucuz ve yeterli!!
  • selam,

bende şu an Datron tek port ethernetli wireless olmayan bir modem kullanıyorum ancak iş kablosuza gelince forumlardaki sorunları da görünce kullanmayı düşündüğüm şekilde çekecekmi diye endişleniyor insan öte yandan DATRON 1030 100 YTL tek port 3 com 135-140 YTL 4 port + Wireless bu kadar fiyat farkı için değermi değmezmi ona bi bakmak lazım

3com hakkında yorumlar şimdilik gayet iyi

Datron modem kullanıyorsanız (evde) modemin bulunduğu yeri ve wireless olarak kullanan bilgisayarın yerini söölerseniz sevinirim ne kadar suvar geçebiliyor etkili mesafesini görmek açısından...

Saygılar
  • 3com iyidir..
  • datronda araya 1 duvar girdimi 1 kademe düşüyyor.ama bizim duvarlar bayağı kalın olduğu için tek kademe düşmesi normal.taş duvar olunca.yaklaşık 50 cm. :D bide modem evin ortasında ve altta ve kuytu köşede kalıyor..o yüzden performansı az gibi.ama ev için yeterde artar.!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

datronda araya 1 duvar girdimi 1 kademe düşüyyor.ama bizim duvarlar bayağı kalın olduğu için tek kademe düşmesi normal.taş duvar olunca.yaklaşık 50 cm. :D bide modem evin ortasında ve altta ve kuytu köşede kalıyor..o yüzden performansı az gibi.ama ev için yeterde artar.!!

oda içinde 5 kademe iken birinci odaya geçtiğimde 2 kademeye, 2. odaya geçtiğimde yine ikinci kademde ancak çekim yine de iyi. Ancak duvarlar bizde perde duvar olduğu için arasında demir kafes bulunmakta bu da olumsuz yönde etkiler.

syg.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.