Şimdi Ara

3D altyazi destekli media player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
8.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yalnizca

@ilker_xxx ve @d1pnot , 3dsubtitler programı ile çevirdikten sonra hangi uzantılı dosya yada dosyaları filmle aynı klasöre atıyorsunuz?

4 dosya yaratıyor.Hepsini filmle aynı klasöre atıyorum ve isimlerini filmin ismiyle aynı yapıyorum. Bu 4 dosyadan 1 tanesi 2D alt yazı diğeleri 3D alt yazı için
    Medya oynatıcı da film oynarken alt yazılara girdiğimde 2 adet alt yazı gözüküyor. Bir tanesi 2D alt yazı diğeri 3D alt yazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

@ilker_xxx ve @d1pnot , 3dsubtitler programı ile çevirdikten sonra hangi uzantılı dosya yada dosyaları filmle aynı klasöre atıyorsunuz?

4 dosya yaratıyor.Hepsini filmle aynı klasöre atıyorum ve isimlerini filmin ismiyle aynı yapıyorum. Bu 4 dosyadan 1 tanesi 2D alt yazı diğeleri 3D alt yazı için
    Medya oynatıcı da film oynarken alt yazılara girdiğimde 2 adet alt yazı gözüküyor. Bir tanesi 2D alt yazı diğeri 3D alt yazı

Bilgi için teşekkürler. Altyazı rengi programda seçtiğiniz gibi mi? Ben sarı seçiyorum mavi çıkıyor çözemedim neden olduğu. Büyük ihtimalle cihazdan ama....

• Benim medya oynatıcı da bir film de 3D alt yazıyı açtığım zaman ne rengiyle ne boyutuyla oynamama izin veriyor. Tüm alt yazı ayarları devre dışı kalıyor. 3D subtitler programında ne ayarladıysam o oluyor. Ben 3D subtitler da hep beyaz renk seçtim tv de de beyaz renk çıktı. Ama başka renk çıkınca ne çıkar onu bilemem. Beyazdan şaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Benim medya oynatıcı da bir film de 3D alt yazıyı açtığım zaman ne rengiyle ne boyutuyla oynamama iziin veriyor. Tüm alt yazı ayarları devre dışı kalıyor. 3D subtitler programında ne ayarladıysam o oluyor. Ben 3D subtitler da hep beyaz renk seçtim tv de de beyaz renk çıktı. Ama başka renk çıkınca ne çıkar onu bilemem. Beyazdan şaşma derim.

Bende de durum aynı. Yani altyazı ayarları pasif oluyor. Beyaz denemedim. 2D izlerken sarı rengi seviyorum bunda da öyle olsun istemiştim. Birde beyaz deneyeyim. Maviden iyidir hiç olmazsa..
  • Geçen haftaya kadar bende bu işe pek kafa yormamıştım... 3d subtitler programı ile dönüşüm yaptım, lakin idx formatını evdeki Ezcool Hd box desteklemedi sanırım, izleyemedim... Internette araştırma yapınca Mkvtoolnix ile idx altyazıların film içerisine altyazı dosyası olarak eklenebildiğini buldum. Altyazı dosyasını yakşaşık 10 dakikalık bir işlem ile avatar 3d filmi içerisine ekledim, VLC ile her iki ekranda yazı gördüm, sanki oldu gibi... Akşam eve gidince deniyeceğim bakalım mediaplayerım 3d mkv içindeki idx uzantısını nasıl gösterecek...
  • Merhaba arkadaslar. Evime yeni bir sistem kuruyorum ve bir media player almak niyetindeyim. Yillardir netten divx indiririm ve arsivlerim fakat pek fazla bilgim yoktur bu konular hakkinda. Bu aralar 1080p ve 3d filmlere merak saldim bu yuzden mkv dosyalarini ve 3d filmleri oynatabilrcegim bi media player almak istiyorum. Sizce hangi playeri almaliyim?samsung 8000serisi tv harman kardon avr165 amfim var bu sistemle kullanmak istiyorum eger yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.
  • 3d film desteğinin yanında bir de 3d altyazı desteği vereni ararsan daha yararına olur arkadaşım...
    :)
    Bu arada piyasada çeşit çeşit cihaz var media tanklar var internete bağlanıp torrent yapabilen, youtube gibi sitelerdeki videoları gösteren streaming radyo dinleten...
    Veya sadece mediaplayerlar var bütün işi medya oynatmak olan.
    Önce sen karar vermelisin, tam olarak ihtiyacın nedir? Media player mı , yoksa Media Tank mı?
  • Diger secenekler pek isime yaramaz ama Torrent yapabilen dedigin download etmekse cok isime yarar. tabi eger arada cok fiyat farki varsa bunada degmez bile. Benim oncelikli amacim mkv dosyalari ve 3d videolari ve altyazilari calistirabilen bir player. Birde bu playerlar uzerinden dvd icindeki mkv dosyalari calistirabilirmiyim yada pc ile networkten dosya paylasabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ave10

Diger secenekler pek isime yaramaz ama Torrent yapabilen dedigin download etmekse cok isime yarar. tabi eger arada cok fiyat farki varsa bunada degmez bile. Benim oncelikli amacim mkv dosyalari ve 3d videolari ve altyazilari calistirabilen bir player. Birde bu playerlar uzerinden dvd icindeki mkv dosyalari calistirabilirmiyim yada pc ile networkten dosya paylasabilirmiyim?

Evet torrent download etmekten bahsediyorum...
    Konunun müdavimleri var daha iyi bilebilirler ama ben her iki modelden den en ucuzlarını buraya yazayım, araştır...

Noontec V8 Pro var 185 TL ye torrent destekleyen media player, dahili diski filan yok içinde... Zaten fiyatdan belli. 3d altyazı desteği var.

Ucuz olsun benim olsun, torrent ile işim yok diyorsan 100Tl ye Ezcool HD Box (Bu arada Egreat markasının fanları var, ama ben kendi alışveriş ettiğim internet mağazalarında bulamadım o yüzden bu modeli seçtim) var, 3d mkv desteği ıvırı kıvırı var yalnız ben bir tek 3d altyazılarda problem yaşıyorum henüz çözemedim, bu akşam birde mkvtoolnix ile sub altyazı gömmeyi deneyeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Orijinalden alıntı: ave10

Diger secenekler pek isime yaramaz ama Torrent yapabilen dedigin download etmekse cok isime yarar. tabi eger arada cok fiyat farki varsa bunada degmez bile. Benim oncelikli amacim mkv dosyalari ve 3d videolari ve altyazilari calistirabilen bir player. Birde bu playerlar uzerinden dvd icindeki mkv dosyalari calistirabilirmiyim yada pc ile networkten dosya paylasabilirmiyim?

Evet torrent download etmekten bahsediyorum...
    Konunun müdavimleri var daha iyi bilebilirler ama ben her iki modelden den en ucuzlarını buraya yazayım, araştır...

Noontec V8 Pro var 185 TL ye torrent destekleyen media player, dahili diski filan yok içinde... Zaten fiyatdan belli. 3d altyazı desteği var.

Ucuz olsun benim olsun, torrent ile işim yok diyorsan 100Tl ye Ezcool HD Box (Bu arada Egreat markasının fanları var, ama ben kendi alışveriş ettiğim internet mağazalarında bulamadım o yüzden bu modeli seçtim) var, 3d mkv desteği ıvırı kıvırı var yalnız ben bir tek 3d altyazılarda problem yaşıyorum henüz çözemedim, bu akşam birde mkvtoolnix ile sub altyazı gömmeyi deneyeceğim...

Tesekkurler yardimlarin icin. Simdi bikac model arastirmasi yaptim. Noontecin v8 pro ve v9 modellerine baktim. Ozellikleri ve fiyatlari hemen hemen ayni galiba. Yada ben mi farkedemedimmacaba bilmiyorum. Birde bu hddlimodellerde dahili hdden hariciye gore daha hizli okuma yapar tahminimce. Tek artisi bumudur?birde hddli modelden alsam herhangi bir sata hdd bu makinelere uyarmi yoksa bunlarin kasasi ozelmi acaba?

• Olmuyor dostum, bendede popcorn A110 var.
    tum programları denedim (srt, sub, idx,ass) formatlara cevirdim, sonra hepsini tek tek gömdüm filme ama yok, popcorn ve turevleri agır sınıfta kaldı bu 3d altyazı hikayesinde. Sabırla bir guncelleme bekliycez gibi
  • hocam ezcool media playerde 3d altyazı kutmayı becerebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

Geçen haftaya kadar bende bu işe pek kafa yormamıştım... 3d subtitler programı ile dönüşüm yaptım, lakin idx formatını evdeki Ezcool Hd box desteklemedi sanırım, izleyemedim... Internette araştırma yapınca Mkvtoolnix ile idx altyazıların film içerisine altyazı dosyası olarak eklenebildiğini buldum. Altyazı dosyasını yakşaşık 10 dakikalık bir işlem ile avatar 3d filmi içerisine ekledim, VLC ile her iki ekranda yazı gördüm, sanki oldu gibi... Akşam eve gidince deniyeceğim bakalım mediaplayerım 3d mkv içindeki idx uzantısını nasıl gösterecek...

Merhaba
    bende de aynı medai player ezcool hd box..
    bir türlü 3d altyazı olayını beceremedim..hata bende mi diye düşünürken sizin bu mesajı okuyunca cihazın desteklemediğini anlamış oldum artık
    bi çaresi yok mu yani
    sırf 3d için almıştım bu cihazı..
    hey Allahım ya.

• mevcut firmware desteklemiyor, firmaya mail attım...
    Cevap olarak desteğimiz var dediler, fakat sanırım bir üst model ile karıştırdılar. Bende cevap yazdım, malesef o bir üst model de var, biz bu ürün içinde 3d altyazı desteği bekliyoruz diye...
    Bakalım belki çıkar, kısmet.
    Yeni bir firmware de altyazı desteği gelmedikçe malesef bu üründe 3d altyazı gösterebilmek imkansız.
  • dark media mania kullana bilirsin
  • Ibonbit marka media player aldim,
    3D filmleri sorunsuz oynatiyor. Altyazi isini once yapamadim ama sonra 3D Subtitler programini ogrendim onda olusturdugum sub ve idx dosyalarini yukleyince sorunsuz altyazilari gostermeye basladi. 3-4 filmde denedim simdilik. Yalniz soyle birsey var ilk olarak Sanctum icin denedim beni baya ugrastirdi olmadi meger indirdigim altyazidanmis sorun Resident Evil i denedim oldu ardindan Sanctum icin baska alt yazi indirdim ve calistirdim.
  • Merhaba;
    Forumda ilk mesajım :) Evimde Samsung 46 d7000 tv, Sony Str-Dh820, Bose acoustimass 6, Samsung Bdp c6900 ve Qnap Nmp 1000p kullanıyorum. 3D filimler için altyazıyıwww.3daltyazi.com adresinden indiriyorum şu ana kadar sorunsuz bir şekilde Qnap Nmp 1000p de izledim. İndirmiş olduğum altyazı formatlar sub ve idx.

Sorusu olan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.
  • Herkese merhaba.

Yaklaşık 1 haftadır forumda ev sinema sistemlerini araştırmaktayım. Bu hafta içinde LG 47LW570S televizyon alacağım. LG de DTS desteği olmadığını ve half sbs filmlerde belirli bir kalite kaybı olduğunu öğrendim. DTS i AC3'e çevirmekle uğraşmamak ve 3D filmleri altyazı desteğiyle izleyebilmek için bir media player almayı düşünüyorum. İleride ses sistemi de almayı düşündüğümden ses verisinde kayıp meydana getirmeyecek şekilde uygun bir bağlantı tipi içeren ( sanırım bu durumda optik bağlantı oluyor ) bir media player tavsiyesine ihtiyacım var. Torrent / WiFi / Internet .. özellikleri fiyata çok değişiklik yaratıyorsa olmasa da olur.

Aslında sorumun içinde kafama takılan bir şey daha vardı. Half sbs filmleri oynatabilen herhangi bir player HDMI v1.4 kablo ile bağlandığında full sbs uyumlu olur mu ? Yoksa player mı full sbs uyumlu olmalı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrercan

Herkese merhaba.

Yaklaşık 1 haftadır forumda ev sinema sistemlerini araştırmaktayım. Bu hafta içinde LG 47LW570S televizyon alacağım. LG de DTS desteği olmadığını ve half sbs filmlerde belirli bir kalite kaybı olduğunu öğrendim. DTS i AC3'e çevirmekle uğraşmamak ve 3D filmleri altyazı desteğiyle izleyebilmek için bir media player almayı düşünüyorum. İleride ses sistemi de almayı düşündüğümden ses verisinde kayıp meydana getirmeyecek şekilde uygun bir bağlantı tipi içeren ( sanırım bu durumda optik bağlantı oluyor ) bir media player tavsiyesine ihtiyacım var. Torrent / WiFi / Internet .. özellikleri fiyata çok değişiklik yaratıyorsa olmasa da olur.

Aslında sorumun içinde kafama takılan bir şey daha vardı. Half sbs filmleri oynatabilen herhangi bir player HDMI v1.4 kablo ile bağlandığında full sbs uyumlu olur mu ? Yoksa player mı full sbs uyumlu olmalı?

Hazır fiyatı da düşmüşken Egreat R6AII'yi tavsiye ediyorum. LG 47LW5500 ile sorunsuz 3D filmleri ve altyazıları gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Orijinalden alıntı: mrercan

Herkese merhaba.

Hazır fiyatı da düşmüşken Egreat R6AII'yi tavsiye ediyorum. LG 47LW5500 ile sorunsuz 3D filmleri ve altyazıları gösteriyor.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Ancak özelliklerine baktığımda full sbs desteğinin olmadığını farkettim. Full sbs desteği şu anda kullanılan bir format mı ondan da emin değilim aslında. Yani televizyon en azından uyumlu mu bu 3D formatına. Demek istediğim şu anki filmler ve televizyonlar full sbs değilse media oynatıcının full sbs olması bişey ifade etmiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.