Şimdi Ara

3d Bluray Disc vs 3d Half SBS mkv kalite farki (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
6
Favori
39.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizlerden bir yardım talebim olacak. evimde Samsung 40EH6030 3D tv'miz var. bu zamana kadar hep half sbs filmler izledik fakat 3D olarak istediğimiz verimi alamadık. bir tane 3D iso formatında film indirmiştim. fakat onu da tv direk okumadı, bilgisayar ile de açıp izletemedim. biraz araştırdığımda 3d iso formatındaki filmleri tv den direk izleyemeyeceğimizi öğrendim.
    aşağıda linki olan sony BDV-E190 3d bluray oynatıcı ve ses sistemi almayı düşünüyorum. fiyatı da uygun gözükmektedir. bu Sony BDV-E190 ile iso formatındaki 3d filmleri Samsung EH6030 tv mizde izleme şansımız var mıdır? eğer yok ise boş yere masraf yapıp almayayım.

yardımlarınızı rica ediyorum.

http://www.gold.com.tr/sony-bdv-e190-usb-li-blu-ray-3d-ev-sinema-sistemi_u

• 25 adet bluray,tr ve dts en dil.

kalitesiz olan half sbslere itibar etmediğim için şahsi arşivimi kendim yaptım.

http://www.mediafire.com/download/auam41b2b802b6f/3d_bluray.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon80 -- 6 Ağustos 2013; 4:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurblt

Selam Herkese,

sizlerden bir yardım talebim olacak. evimde Samsung 40EH6030 3D tv'miz var. bu zamana kadar hep half sbs filmler izledik fakat 3D olarak istediğimiz verimi alamadık. bir tane 3D iso formatında film indirmiştim. fakat onu da tv direk okumadı, bilgisayar ile de açıp izletemedim. biraz araştırdığımda 3d iso formatındaki filmleri tv den direk izleyemeyeceğimizi öğrendim.
    aşağıda linki olan sony BDV-E190 3d bluray oynatıcı ve ses sistemi almayı düşünüyorum. fiyatı da uygun gözükmektedir. bu Sony BDV-E190 ile iso formatındaki 3d filmleri Samsung EH6030 tv mizde izleme şansımız var mıdır? eğer yok ise boş yere masraf yapıp almayayım.

yardımlarınızı rica ediyorum.

http://www.gold.com.tr/sony-bdv-e190-usb-li-blu-ray-3d-ev-sinema-sistemi_u

bak guzel kardeşim daha önce yazmıştım,3d tv aldıni1.4 hdmı kabloda aldın ise gerıye alacağın şey bluray disk satın aldı isen yada almayı düşünüyorsan bir 3d bluray player almalsın.ama unutma 3d bluray filimler mağazalarda çok pahalı.her ay iki üç alırm dıyorsan değer yoksa ayda yılda bır anca almaya gucum yeter dıyorsan 3d bluray player almana değmez.kesin çözüm; elinde 3d ile ilgili ister 3d bluray,ister half sbs mkv isterse hatta full over under 3d bluray mkv olsun ki bunların çözünürlüğü 1920x1080 ın uzerındedr kalıtesz half sbsler benzemez,alacagn şey 3d ekran kartlı tavsıyem nvida 3d vision olanlar bir laptop ile varsa 3d bluray disk okuyucusu olanlardan olsun yoksa sonradan portatıf bır ,pcye bağlanan 3d bluray player sonra da alsan olur ama 3d ekran kartlı bır laptop almalsn kesınlıkle.yoksa 3d keyfi pek suremezsın cunku halfleri tv hepsını açmaz.hatta 3d bluray player alsan sadece, o bıle açma garantısı yok.tek çare her zaaman ısını gorecek bır 3d laptop alman.garfk kartı gt 650m ve uzerı olsun saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon80 -- 6 Ağustos 2013; 3:24:17 >

• mbatmaz M kullanıcısına yanıt
    Peki kasa ile tv'yi bağlayıp izlesem bir fark olur mu?

tv: LG47LM640S
    ekran kartı: nVidia GeForce GT220
    1.4 Altın uçlu HDMI kablo

LÜTFEN YARDIM EDİN..!
  • kenoo K kullanıcısına yanıt
    PEKİİ 3D OLAYI NASILDI YANİ GÖRÜNTÜLER DIŞARI ÇIKIYOR MUYDU :D
  • yalnizca kullanıcısına yanıt
    Allah yardım etsin.
  • LÜTFEN YARDIM!

BEN 3D BLURAY FİLM TORRENT İNDİRECEM. DERİNLİK-3D(CİSİMLERİN DIŞARI ÇIKMASI) BAKIMINDAN FİLM TAVSİYESİ YAPAR MSINIZ. MALUM FİLMLER ARASIDA FARK EDİYOR :D
  • Arkadaşım flood yapma. Herkes her saniye senin mesajına cevap yazmak zorunda değil, mesajını atar beklersin.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    TAMAM ARKADAŞIM BİRAZ HEYECANLIYIMDA :D BUKUSURA BAKMA
  • arkadaşlar bu 3d filmlerin izlenmesi ile ilgili bilgi nereden bulabilirim,
    bir kaç film var elimde renklerin birbirine girmiş olduğu türden,her türlü ayarı denedim görüntü fazla değişmedi,
    şu yan yana aynı görüntülü olanlarda sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive
    bir kaç film var elimde renklerin birbirine girmiş olduğu türden,her türlü ayarı denedim görüntü fazla değişmedi,

Anaglyph filmler olarak geçer, ayarla ilgili yapabileceğiniz birşey yok.
    İzlemek için sağ/sol iki renkli eski tip karton/plastik gözlüğe ihtiyacınız var.
    Ayrıca bu tür filmleri, 3d olmayan televizyonlarda da izleyebilirsiniz.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Anaglyph_3D
  • Yani anladığım kadarıyla lg ve philips gibi pasif gözlük kullanılan televizyonlarda half sbs filmler çok büyük çözünürlük kayıplarına neden olurken samsung vs. gibi pilli gözlük kullanılan televizyonlarda bu kayıplar daha az yaşanıyor. Yani ben lg42lm615s kullanan birisi olarak full sbs film mi izlemeliyim. Ve bir de fullsbs filmler bluray iso kalitesinde diyebilir miyiz? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Pacific.Rim.2013.1080p.BluRay.3D.AVC.DTS-HD.MA.7.1-PublicHD indirdim.içndeki film dosyası ne alt alta ne de üst üste?nasıl 3d oluyor bu?tv otomatik algılar mı?
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Evet elinde 3d iso çalıştıran media player varsa tv de 3d ise direk 3d olarak tanıyor ben bu şekilde izliyorum sorunsuz şekilde.
  • yargic.ymL Y kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende 55lm660s var kapı komsşumuzda da samsung var aynı filmlerde gözle anlayabileceğimiz bir fark olmadı şu ana kadar ve ben uzun zamandır sürekli iso uzantılı bluray film izliyorum tabiki half sbs filmlerle farklılıklar oluyor ama 3d olayı filmler le alakalı çözünürlük ise bambaşka oluyor iso uzantılı dosyalar da aradaki dosya boyutu arasında ki farkta bunu gerektiriyor tabiki biri 12 gb civası diğeri 35 ila 45 gb civarı çözünürlükte 1920*1080 p oluyor. Bunlar şahsi görüşlerim tabiki.
  • harddiske atıp izlicem..isonun içinde 31gblık bi dosya var onu atacam galiba...ama nasıl iş yani laptopda normal filmden farkı yok, tvde demekki 3d olacak..iyimiş..
    Aynen öyle bende pc de açtığımda normal film gibi görünüyor ama dediğim şekilde yaptığında direk 3d yi tanıyor.
  • diskin içindeki BDMV-STREAM klasöründeki 31Gblık .m2ts dosyasını harddiske attım...tv de açtım ama 3d olarak algılamıyor galiba...3d tuşuna basınca 2d to 3d yi seçiyor tv ya da diger seçenekler var yanyana üstüste filn...daha önce iron man3 indirmiştim bluray deil 13gb mkv'ydi otomatik olarak 3d ye geçiyordu ne sbs ne de ou olarak soruyordu direk 3d açık diyordu tv...acaba dosya türünden filn kaynaklanıyor olabilir mi?nasıl 3d izleyebiliriz bluray 3Dleri?
    tv lg 55la690
    film Pacific.Rim.2013.1080p.BluRay.3D.AVC.DTS-HD.MA.7.1-PublicHD.iso
    derebeyi01 hocam m2ts dosyasını değil direk olduğu gibi tüm klasörleri yani indirdiğiniz gibi aynen kalacak şekilde atacaksınız. Ben bu şekilde sorunsuz izliyorum.
  • hocam siz galiba harici media player kullanıyorsunuz, ben harici harddiski tvye baglayıp izlemek istedim ama olmadı..laptopu hdmi1.4le baglıyorum powerdvdyle gayet güzel açıyor 3d oluyor ama bu sefer de alt yazı sorunu var, powerdvd sadece blurayin içindeki altyazıları oynatıyor dışardan altyazı kabul etmiyor...kimileri blurayin içindeki en büyük ssif dosyasını m2tsye çevirip hardiske atın oynatın diyor ama o şekil de olmadı tv açmadı öyle..
    geri fazla seçenek kalmıyor ya harici player alacam ya da beklicem..yapacak bi hareket kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.