Şimdi Ara

3D BLURAY İSO LARA SES VE ALT YAZI EKLEME (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
12
Favori
39.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önceden bende menüyü bozmadan türkçe ses ve altyazı eklemekler uğraşmıştım ama olmamıştı bir türlü.
    3D yi geçtim normal 2D için ses ve altyazının kolay bir yolu oluştumu bu işin?
  • 3d ıso yani 3dremux olan dosyaya tr ses eklemek için bu işlem yeterlimidir resimdeki gibi birde Total media ile 3d ıso izleyebiliyorum laptopum i5.2 nesil ıntel hd3000 dahili grafik birimine sahip hdmı 1.4 çıkışa sahip ve direk tv algılıyor saygılar

YADA ŞÖÖYLEMİ YAPSAK TSMUXER İLE SADECE ANA KAYNAK GÖRÜNTÜYÜ SEÇEYİM SES ALTYAZI HİÇ BİRİNİ SEÇMİM VE DİREK (OUTPU)'DAN (M2TS MUXİNG) YAPIP DOSYA ÇIKTIKTAN SONRA MKVToolNix GUI İLE TR AC3 SES EKLEME YAPİM DOĞRUMUDUR ACABA SONUÇTA FİLM ISO KALIB DEĞİLDE REMUX YANİ M2TS ÇIKIYOR

3D BLURAY İSO LARA SES VE ALT YAZI EKLEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 26 Ağustos 2017; 15:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

3d ıso yani 3dremux olan dosyaya tr ses eklemek için bu işlem yeterlimidir resimdeki gibi birde Total media ile 3d ıso izleyebiliyorum laptopum i5.2 nesil ıntel hd3000 dahili grafik birimine sahip hdmı 1.4 çıkışa sahip ve direk tv algılıyor saygılar

YADA ŞÖÖYLEMİ YAPSAK TSMUXER İLE SADECE ANA KAYNAK GÖRÜNTÜYÜ SEÇEYİM SES ALTYAZI HİÇ BİRİNİ SEÇMİM VE DİREK (OUTPU)'DAN (M2TS MUXİNG) YAPIP DOSYA ÇIKTIKTAN SONRA MKVToolNix GUI İLE TR AC3 SES EKLEME YAPİM DOĞRUMUDUR ACABA SONUÇTA FİLM ISO KALIB DEĞİLDE REMUX YANİ M2TS ÇIKIYOR

Hocam berecebildiniz mi 3D isolara TR ses eklemeyi? Ben tsmuxer le bu işi yapamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: projekta

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

3d ıso yani 3dremux olan dosyaya tr ses eklemek için bu işlem yeterlimidir resimdeki gibi birde Total media ile 3d ıso izleyebiliyorum laptopum i5.2 nesil ıntel hd3000 dahili grafik birimine sahip hdmı 1.4 çıkışa sahip ve direk tv algılıyor saygılar

Hocam berecebildiniz mi 3D isolara TR ses eklemeyi? Ben tsmuxer le bu işi yapamadım.

Çok basit kardeşim nerde takıldın yardımcı olayım

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap içi teşeşkkür. \BDMV\STREAM\SSIF klasör içindeki en büyük dosyaya ses eklenmesi gerektiği yazılmış ama tsmuxer programında " .ssif " uzantılı çıktı seçneği yok. stream klasöründeki en büyük dosyaya sesi ekleyip m2ts olarak çıkarttığımda da 3D olarak açınca eklediğim ses seçeneklerde görünmüyor. Ayrıca şu var yeni sesi ekleyip (poweriso parogramında) kaydet dediğimde 40 GB lık film 70 GB' a çıkıyor. Hikmeti nedir?
  • blu-ray.iso veya AVCHD veya blu-ray folder olarak çıktı isteyin.
  • Parçalı bluraylerde playlist dosyalardan herhangi birini mkvmerge atıp tüm dosyalar için tara derseniz daha hızlı tarar. Buradan her zaman süresi en uzun olanını almayacaksınız dikkat edin. Süresi filmin süresi ile aynı olanlardan birini not edin. Çünkü filmden daha uzun süreli playlist dosyası da çıkabilir. Burdan not ettiğiniz dosyayı tsmuxer e atın. Ben 2.6.12 sürümünde hata aldım arkadaşların dediği gibi sorunlu sanırım. Hem AC3 formatında sesi de dts ye dönüştürüp atabildim. Ama 2.6.9 sürümü sorunsuz çalışıyor ve sesi AC3 olarak atabildim. Altyazı konusunda ise demux edip attım ama seyir zevki vermiyor gerçekten. Eğer sesi çıkacaksa beklemekte fayda var. jurassic world fallen kingdom u izleyeyim dedim altyazıyla hata etmişim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremmert44

blu-ray.iso veya AVCHD veya blu-ray folder olarak çıktı isteyin.
    Menü ile izleme olayı halledilebildi mi hocam?
  • Nurullah4335 N kullanıcısına yanıt
    malesef halen menüsüz devam
  • Bu işi ben de hala halledemedim. Gerçi pek uğraşmadım da 1 senedir. İzlemek istediğim filmi yabancı sitelerden 3d iso olarak indiriyorum. Yerli bir siteden de sesi kaliteli olan dublajlı aynı filmi indiriyorum. İso yu power DVD ile açıp, sesi kapatıyorum. TR dublajlıyı da başka bir programda çalıştırıp sesi açıyorum. İso nun görüntüsüyle dublajlının sesini eş zamanlı yapıp orjinal 3D nin keyfine varıyorum Genelde sorun olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.