Şimdi Ara

3D Çizim Programı İçin Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens NX 11 çizim programı için tecrübesi olan arkadaşlardan mouse tavsiye beklemekteyim.

• Kablolu veya kablosuz olarak belirtirseniz daha iyi yardımcı olacaktır forumdakiler. Logitech'in MX serisine bir göz atın bence.
  • Bende tam konu açacaktım buraya denk gelmem iyi oldu. Uzun yıllardır M90 Kullanıyorum ama artık bir seviye dahaüste geçmek istiyorum. Bolca oyunda oynuyorum (Fps) . Çizimlerim genelde Fusion 360 Ama nadir durumlarda solidworks kullanıyorum. Kablolu olmak zorunda. Kablosuzlardan pek haz etmiyorum. Bütçem maksimum 200 TL. Öneriler olursa çok memnun kalırım.
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bakıyorum. Evet ben de Logitech’den yanayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thermodynamiker kullanıcısına yanıt
    M705 Marathon serisi MX'lere göre daha uygun bir de ona bakabilirsiniz. 4-5 sene hiç sıkıntı çekmeden kullandım. Hatta oyunlarda bazen sinirlenip duvara fırlatmama rağmen bu kadar süre kullandım. Boyut olarak hem elinizi doldurur, hem de Solidworks gibi programlarda her işinizi görür diye düşünüyorum.
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Hocam tasarımını çok beğendim. Düşüneceğim bunu. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logitech ten tiksindim... Programsız tekerleğin yanındaki tuş middle button olmuyor ve programı da sürekli bozuluyor... Sürekli tekerleğin zoom olayı bozulup duruyor.... M560larımı çöpe atmak üzereyim...

Başka marka tavsiye var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.