Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öner

nihayet yükledim.
    ne varsa bizim Türklerde var anasını satıyım

http://s2.dosya.tc/server25/4rvYpP/sevgililerg_n_katliam_.rar.html

hocam süpersin eyvallah bunuda indirip deneyeyim AnGets arkadaşın yüklediğinde seste kaymalar olmuştu umarım bunda bir sıkıntı olmaz hemen indirmeye başlayayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

quote:

nihayet yükledim.

hocam süpersin eyvallah bunuda indirip deneyeyim AnGets arkadaşın yüklediğinde seste kaymalar olmuştu umarım bunda bir sıkıntı olmaz hemen indirmeye başlayayım :)

yanlış hatırlamıyorsam 29.97 fps lik bir ses bu.
    sendeki filmin de 29.97 fps olup olmadığına bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

My Bloody Valentine'de fazla pop out varmıydı

cok var tavsiye ederim mukemmel bir film , hele bi yerde birsey firlartiyor(silahti galiba) resmen babamla izlerken geri cekildik filmde cok var 3D yerler yasiyorsun bildigin (:

az once Ice Age: Dawn of the Dinosaurs u izledik komik ve guzel filmdi ama sevgililer gunu katliamini kacirma izle derim

3D siz izlemiştimde 3d li deneyim birde

Cok fark oldugunu izleynce gorceksin

sevgililer günü katliamını bir türlü izleyemedim gitti ıng olduğu için türkçe ses dosyasınıda bulamadım gitti ses dosyası olan varmı :) 6ch olursa süper olur :)

Bak işte o imkansız..

Sadece birkaç ay önce bende bunun için kılı kırk yarmıştım.. Hatta bu işle uğraşanlardan yardımda istemiştim ama sonuç olumsuz..

6 kanallı yı bırak filmin bluray ini bulup 2 kanallı yı bile yükleyememişlerdi..Ki filmin orjinalinde 6 kanallı Türkçe seste yok zaten..

hımm 6ch da olaymış iyiymiş hele bu filmde güzel olurdu yapacak birşey yok artık 2ch idare etcez :) emeklerin için çok saol hocam yinede
  • quote:

quote:

quote:

nihayet yükledim.

yanlış hatırlamıyorsam 29.97 fps lik bir ses bu.
    sendeki filmin de 29.97 fps olup olmadığına bak.

bendeki film 23,976 fps hocam
  • çok emin değilim, belki de 23.97 dir aklımda kalmadı.
    ama yapacak 2 şey var. ya fps düzenleyici bir programlar sesi filme uydurucan ya da ses dosyasına göre filmi yeniden indiricen.

Açıkçası inen filme uygun ses dosyası bulmak zor ama ses dosyasına göre film bulmak daha kolay.
    sonuçta hangi dil olursa olsun ses dosyası ile filmin fps si tutuyorsa öteki dili çıkarır Türkçeyi eklersin. o nedenle uygun film bulmak uygun ses bulmaktan daha kolay.

sonuçta torrent ile indirmiyor musun o halde torrent arama motorlarında çok rahatlıkla uygun filmi bulabilirsin.
  • quote:

çok emin değilim, belki de 23.97 dir aklımda kalmadı.
    ama yapacak 2 şey var. ya fps düzenleyici bir programlar sesi filme uydurucan ya da ses dosyasına göre filmi yeniden indiricen.

Açıkçası inen filme uygun ses dosyası bulmak zor ama ses dosyasına göre film bulmak daha kolay.
    sonuçta hangi dil olursa olsun ses dosyası ile filmin fps si tutuyorsa öteki dili çıkarır Türkçeyi eklersin. o nedenle uygun film bulmak uygun ses bulmaktan daha kolay.

sonuçta torrent ile indirmiyor musun o halde torrent arama motorlarında çok rahatlıkla uygun filmi bulabilirsin.

ben ilk önce ses dosyasını indirip bir deneyeyim belki film ile aynıdır eğer olmazsa dediğin gibi sese uygun film bakarım artık emeklerin için sağol hocam...
  • Arkadaşlar rica etsem Shutter island'ın Türkçe ses dosyasını bulabilir misiniz?Çok aradım ama ne yazık ki bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 17 Ocak 2013; 14:24:37 >
  • Arkadaşlar notebooku tv ye baglayınca 3d izleyemiyorum your blueray player not support 3d diyor.
    Power dvd kullanıyorum ne yapmam lazım (baglantı hdmi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

Arkadaşlar notebooku tv ye baglayınca 3d izleyemiyorum your blueray player not support 3d diyor.
    Power dvd kullanıyorum ne yapmam lazım (baglantı hdmi)

Powerdvd'nin sürümü kaç?Hdmi 1.4 mü?
  • sürümü 10 hdmi 1.4 mü bilmiyorum . hdmi 1.4 kablo mu oluyor ? yoksa hdmi girişi (tv mi oluyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Arkadaşlar rica etsem Shutter island'ın Türkçe ses dosyasını bulabilir misiniz?Çok aradım ama ne yazık ki bulamadım.

aslında forumda türkçe ses dosyaları ile ilgili konu açılıpta ses dosyaları paylaşılsa güzel olacak
  • quote:

quote:

Arkadaşlar rica etsem Shutter island'ın Türkçe ses dosyasını bulabilir misiniz?Çok aradım ama ne yazık ki bulamadım.

aslında forumda türkçe ses dosyaları ile ilgili konu açılıpta ses dosyaları paylaşılsa güzel olacak

http://up--loaded.net/file/fp2ekp4x up loaded arasındaki tiki kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boticix -- 17 Ocak 2013; 17:39:26 >
  • beyler orjinal bluray ile half-sbs filmlerde ki pop out efektleri çok farkediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boticix

quote:

quote:

http://up--loaded.net/file/fp2ekp4x up loaded arasındaki tiki kaldırın

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

@yenilmez1905'e katılıyorum.Aslında konun sapmaması için sormamak gerekiyor,lakin bulmak güç gerçekten.
  • Geçen gün Ölülerin Günü filmini izliyeyim dedim 3D olarak. Düzgün alt yazı olmadığından dublaj izliyeyim dedim. Film dualdi. Siz siz olun Türkçe izlemeyin. O nasıl seslendirmedir öyle. Sanki dublajcıların kafaya silah dayamışlar zorla konuşturuyorlar. Zombiler saldırıyor çığlık denen birşey yok. Sanki yemekteyiz programında yemeklere yorum yapıyorlar. Çok şükür ki filmin yarısında falan uyumuşum. Filmi silecektim ama sevmediğim birileri benden film isterse bu filmi verip ona acı çektiriririm diye silmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d film içine türkçe sesi dosyasını gömebiliyomuyuz ,türkçe ses dosyasını ayrı birtürlü görmüyo tv

buldum programı deneme yapıyorum şimdi hem ses hem altyazı ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 18 Ocak 2013; 9:13:12 >
  • quote:

bende cogu filmin Turkce sesi varda ugrasamam upload etmeye zamanim yok zaten

zamanı olupta bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar muhakkak vardır direk sizden yardım istemedik zaten hemen kesip atmışsın...
  • Normal filmi altyazı ile izlerim de 3d filmler altyazılı olmaz. 3d efektıne mi bakacaksınız altyazıya mi?
    3d filmlerde tercihim dublaj olur herzaman.

• Ben de 3D filmleri dublaj izlerim genelde. Çoğu filmde orjinal dublaj var. Yani sinemadaki dublaj sesi. Ama sanırım bazı vizyona girmeyen filmleri başkaları dublaj yapiyor ve rezalet oluyor. Uygun altyazı bulamadığımdan çakma dublaj film izliyeyim dedim. Sonuç rezalet.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende cogu filmin Turkce sesi varda ugrasamam upload etmeye zamanim yok zaten

Nereden buluyorsun peki?

dostum zamaninda indirmistim muhtemelen sizin baktiginiz sitelerden indirdim tabi o zaman linkler kirik degildi

Aynen,link buluyoruz ama kırık.Peki mkv'ye sesi gömmek için önerebileceğin bi program var mı?

benim yaptigim islemi soyleyim sana;

1-ilk once Turkce sesi indiriyorum sonra filmi indiriyorum

2-filmde indikten sonra media player classic home cinema var laptopda onu HDMI ile baglayip tvde aciyorum

3-bu program sayesinde hem filmi hem dublaji secebiliyorsun.. kendin herseyi ayarliyabiliyrsun

ugrasmayin gommeyle

Teşekkür ederim.Bu kısa yolu öğrenmem iyi oldu.

en kolay yoludur bu en zahmetsiz

nerdeyse tum filmleri izledim , izlemediklerimde var tabi onereceginiz var mii?

Imax'in belgeselleri var,3D de iyi olduğu söyleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.