Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dün İDM ile birsürü 3d video indirdim youtube'dan.
    Demek LG tavsiye ediyorsunuz. Teknosa'da samsung denedim, dedigim gibi delicious fight videosu, muhteşemdi.
    Ama Bursa'da sinemalarda da o ince gözlüklerden vermeye basladilar????
    Bu arada bd e-6100 bluray player'i prometheus ile denedim 2d, ilk etapta bir saat okuyamadi gibi bulray'i?? O arada güncelleme de yapiyordu, acaba ondan mi? Bir de cok ses geliyor playerdan film izlerken???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

aktif teknoloji bitiyor.
    Philips fpr ye geçti, sony de geçeceğini bildirdi, bir tek samsung inat edip SG de devam ediyor.

ben samsung aktif 3d izledim bi 5 dk falan iki gün başım ağrıdı olamaz böyle birşey bazı arkadaşlar gelirler şimdi hala aktif 3d pasifden iyi demeye başlarlar bu arada gerçek 3d keyfi yaşamak istiyorsanız istinyepark imax e gidin gerçekten muhteşem. gerçi biraz tuzlu 25 tl bilet

Aktif pasif bunları açıklar misiniz , aktif pilli pasif pilsız gözlüklü olanlar mi oluyor. ?

aktif tv ile bağlantılı olan pil ya da sarj ile çalışan ve bir hayli pahalı olan gözlükler dezavantajları şöyle karanlık oluyo crosstalk dediğimiz olay oluyo ve baş ağrısı ve bulantı yapıyor avantajı ise görüntüyü 1080p olarak gösteriyor

pasif ise tamamen doğal çalışan hafif ve rahat gözlükler crosstalk yok ve aktif gözlüğe oranla gayet aydınlık baş ağrısı yapmıyor bunlara karşın tek dezavantajı 540p görüntü veriyor

Tvnin dışına çıkan daha doğrusu çıktığını sandığımız görüntünün kalitesinden mi bahsediyorsunuz ?

hayır genel olarak tüm görüntülerden bahsediyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: uyduman73

Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..

uyduman kardeşim öyle bir liste yapılsa çok sağlıklı olmaz örnek ben pop out çok iyiydi diyorum aynı filmi izleyen arkadaş hiç pop out yok diyor tuhaf bir durum ama demir başlar var tabiki resident evil afterlife son durak özeellikle 4 ve 5 bunların pop outları tartışılmaz heralde ama diğer filmler şuan aklıma gelmedi

3D filmleri önerenler bundan sonra indirdikleri filmlerin tam adını (özellikle rip grubunu) ve boyutlarını belirtirlerse, herkes beğenenlerin izlediği filmi indirip, daha reel kıyaslama yapabilirler..

Örnek vermek gerekirse; My Bloody Valentine 3D 2009 Bluray 1080p x264-CHD (8,28GB) şeklinde filmin tam bilgileri verilirse daha kolay ortak nokta bulunabilir..

Ekleme:Aktif-Pasif olarak hangi sistemle izlendiği söylenip, Birde her izleyen filmlere derinlik ve dışarı çıkma olarak 2 ayrı puan verirse çok çok iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum..

Eğer önereceğim gibi yapılırsa, sağlıklı bir sonuç almaya yaklaşacağımızı düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 14 Ocak 2013; 5:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: uyduman73

Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..

uyduman kardeşim öyle bir liste yapılsa çok sağlıklı olmaz örnek ben pop out çok iyiydi diyorum aynı filmi izleyen arkadaş hiç pop out yok diyor tuhaf bir durum ama demir başlar var tabiki resident evil afterlife son durak özeellikle 4 ve 5 bunların pop outları tartışılmaz heralde ama diğer filmler şuan aklıma gelmedi

3D filmleri önerenler bundan sonra indirdikleri filmlerin tam adını (özellikle rip grubunu) ve boyutlarını belirtirlerse, herkes beğenenlerin izlediği filmi indirip, daha reel kıyaslama yapabilirler..

Örnek vermek gerekirse; My Bloody Valentine 3D 2009 Bluray 1080p x264-CHD (8,28GB) şeklinde filmin tam bilgileri verilirse daha kolay ortak nokta bulunabilir..

Ekleme:Aktif-Pasif olarak hangi sistemle izlendiği söylenip, Birde her izleyen filmlere derinlik ve dışarı çıkma olarak 2 ayrı puan verirse çok çok iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum..

Eğer önereceğim gibi yapılırsa, sağlıklı bir sonuç almaya yaklaşacağımızı düşünüyorum..

İlk örneğide hemen kendim veriyorum..

My Bloody Valentine 3D 2009 Bluray 1080p x264-CHD
    Tv: Aktif (46ES8000)
    Derinlik: 9
    Dışarı Çıkma: 8
    Boyut: 8,28GB

DnynnMrkznYlclk.2008.1080p.3D.BluRay.Half-SBS.DUAL.x264-HDM.(By-Stone)
    Tv: Aktif (46ES8000)
    Derinlik: 9
    Dışarı Çıkma: 8
    Boyut: 7,82GB

Not:
    Bu arada izlediğim bir çok örnek 3D video dan çıkardığım sonuç: 3D görüntü Pop-Out(Dışarı Çıkma) dan ziyade filmlere daha çok Derinlik katan bir teknoloji gibi gözüküyor.. Yani gerçek 3D Filmlerde genellikle yoğun şekilde derinlik varken, Derinliğe oranla daha az miktarda dışarı çıkma efekleri kullanılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 14 Ocak 2013; 6:13:35 >
  • quote:

aktif teknoloji bitiyor.
    Philips fpr ye geçti, sony de geçeceğini bildirdi, bir tek samsung inat edip SG de devam ediyor.

FPR'a geçiyor doğru bir ifade değil, FPR'lı modeller de üretiyor. Üst modelleri aktif olarak üretmeye devam ediyor. Düşük fiyatlı alt modellerde ise FPR kullanılıyor. Ben bu yaz TV aldım, alırken öncelikle kendi gözlerime güvendim. Aktif gözlüklerle daha fazla detay gördüğüm için Aktif gözlüklü olan en üst seri (9 serisi) Philips aldım. Şarj konusunu kafanıza takmayın, 1 ay önce şarj ettim hala şarjı dolu.

Bu arada aktif 3D televizyonlarda 3D ISO dosyalarıyla half SBS'ler arasında da muazzam fark oluyor, ben şahsen sadece 3D ISO seyretmeyi tercih ediyorum. Ama sanrım FPR modellerde bu fark fazla olmaz, çünkü FPR'da Half SBS gibi tek göze 540P çözünürlük gönderiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: green20051111

3 günlük 3d tv kullanıcısı olarak seyrettiğim filmlerden beğendiklerim ve beğenmediklerim:

- en iyiden başlayarak sıralayacak olursam dredd 3d, gizemli adaya yolculuk 2, man in black 3 , transformers , son durak 5 çok iyiydi.

- avatar bluray iso olarak indirip mkvye çevirdim (yine 30 küsur gb olarak , orijinal bluray farkını test etmek için) half sbsye göre görüntüler çok netti fakat ülkedeki internet hızına göre bluray iso indirmeye değecek kadar değil :) pop out olmasa da derinlik hissi iyiydi.

- i robot , sakın seyretmek gafletine düşmeyin , fake 3d ama yine de insan birşeyler bekliyor , 3d namına birşey yok.

Hocam bana gerçek 3d etkisini hissettirecek vay be dedirtecek kısa video indirme linki verebilir misin ?

Kullandığım tv : LG 42LM640S

Şimdiden teşekkürler.

önceki sayfaları karıştır.
    ben güzel olan kısa videoları filmlerden kesip eklemiştim bu konuya.
    en can alıcı 3d sahnesi son durak 4 deki araçtan düşen tornavida sahnesidir bence.

önceki sayfalarda yığınla video paylaşıldı. ordakiler işine yarar.

Kaçıncı sayfada paylaşmıştın bulamadım yaa

• My Bloody Valentine 3D 2009 Bluray 1080p x264 şu filmin türkçe ses dosyasını nerden bulabilirim yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • 3D Finding Nemo tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

quote:

quote:

quote:

3 günlük 3d tv kullanıcısı olarak seyrettiğim filmlerden beğendiklerim ve beğenmediklerim:

- en iyiden başlayarak sıralayacak olursam dredd 3d, gizemli adaya yolculuk 2, man in black 3 , transformers , son durak 5 çok iyiydi.

- avatar bluray iso olarak indirip mkvye çevirdim (yine 30 küsur gb olarak , orijinal bluray farkını test etmek için) half sbsye göre görüntüler çok netti fakat ülkedeki internet hızına göre bluray iso indirmeye değecek kadar değil :) pop out olmasa da derinlik hissi iyiydi.

- i robot , sakın seyretmek gafletine düşmeyin , fake 3d ama yine de insan birşeyler bekliyor , 3d namına birşey yok.

Hocam bana gerçek 3d etkisini hissettirecek vay be dedirtecek kısa video indirme linki verebilir misin ?

Şimdiden teşekkürler.

en can alıcı 3d sahnesi son durak 4 deki araçtan düşen tornavida sahnesidir bence.

Kaçıncı sayfada paylaşmıştın bulamadım yaa

62. sayfada paylaşmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Cevabın için çok sağol hocam da , benim pcye geçmeye pek vaktim olmuyor. Geçince de kısıtlı vaktim oluyor. Eğer zahmet olmazsa bana kısa ve can alıcı 3d videolardan pmden 5 videoluk bir liste yapıp linkleri gönderir misin ? Uğraşamam dersen de canın sağolsun ...

Ben seyretmedim ama şu 2 videoyu övüyorlar :

3D Video Chain Saw
    http://www.youtube.com/watch?v=foQNrtUsEjw

Top Girl
    http://www.youtube.com/watch?v=T2q9QeS25X0

Bu youtubedaki videoları nasıl indireceğiz ?

Önceden idm kullanıyordum indirmek için fakat şimdi aktif olmuyor browserda . Başka bir yöntem öneriniz var mı ?

en babası eklentiler bölümünden videodownload helper dır yukleyın sol ust kosede 3 tane top cıkıcak hareket edınce onlar renklı renklı yandakı oka tıkla ve goruntu kalıtesoıne göre ındır

Chrome ' a desteği var midir ki bu eklentinin ? Yoksa firefox kurarız artık.

bir de mesela videoya tıkladık. Baktık ki 360p kalite. Bunu 1080p yapıp 3d açıp nasıl kaydedeceğiz ? Video açıldıktan sonra bu ayarları yaptıktan sonra indirmeyi başlatsak yaptığımız değişiklikler etkin olmaz herhalde ?

Düzeltme : mesajı tam okumamışım o zaman soruyu şöyle değiştireyim : Görüntü kalitesi seçeneklerinde 3d özelliği var mıdır ?

Teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 14 Ocak 2013; 11:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

Ben dün İDM ile birsürü 3d video indirdim youtube'dan.
    Demek LG tavsiye ediyorsunuz. Teknosa'da samsung denedim, dedigim gibi delicious fight videosu, muhteşemdi.
    Ama Bursa'da sinemalarda da o ince gözlüklerden vermeye basladilar????
    Bu arada bd e-6100 bluray player'i prometheus ile denedim 2d, ilk etapta bir saat okuyamadi gibi bulray'i?? O arada güncelleme de yapiyordu, acaba ondan mi? Bir de cok ses geliyor playerdan film izlerken???

Idm yi önceden kullanıyordum. Videoların sağ üst kisminda download with idm gibi bir şey çıkıyordu. Tıklıyordum indiriyordum . Şimdi olmuyor.

Ben lg kullanıyorum dediğim gibi çok da memnunum kanal geçişleri biraz yavaş. Samsung hakkında pek yorum yapmak istemiyorum. Yanlış anlaşılır şimdi ama siz bilirsiniz.

Medya oynatma lg 10 üzerinden 10 veriyorum. Dahili uydu alıcısı bakımından iyi sd yayın kaliteleri gayet güzel. Pasif 3d gözlükler de var .hddye kayıt özelliği.. 4 hdmi 3 usb girişi . Wifi ,widi. Browser , youtube , facebook , twitter vs saymıyorum bile zaten vs vs . Gayet de şık . Böyle işte . Gidin deneyin mağazalarda . Düşünün taşının forumdaki konulara bakın. Kararınızı verin

Bluray hakkında pek bilgim yok fakat normal elektroniklerde güncelleme yaparken hiçbir şey yapılmaz( tv ,pcde bios güncellemesi vs. vs.) güncelleme yaparken okumaması normaldir zannediyorum o yüzden. Ses çıkartma olay hakkında fikrin yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aktif teknoloji bitiyor.

ben samsung aktif 3d izledim bi 5 dk falan iki gün başım ağrıdı olamaz böyle birşey bazı arkadaşlar gelirler şimdi hala aktif 3d pasifden iyi demeye başlarlar bu arada gerçek 3d keyfi yaşamak istiyorsanız istinyepark imax e gidin gerçekten muhteşem. gerçi biraz tuzlu 25 tl bilet

Aktif pasif bunları açıklar misiniz , aktif pilli pasif pilsız gözlüklü olanlar mi oluyor. ?

aktif tv ile bağlantılı olan pil ya da sarj ile çalışan ve bir hayli pahalı olan gözlükler dezavantajları şöyle karanlık oluyo crosstalk dediğimiz olay oluyo ve baş ağrısı ve bulantı yapıyor avantajı ise görüntüyü 1080p olarak gösteriyor

pasif ise tamamen doğal çalışan hafif ve rahat gözlükler crosstalk yok ve aktif gözlüğe oranla gayet aydınlık baş ağrısı yapmıyor bunlara karşın tek dezavantajı 540p görüntü veriyor

Tvnin dışına çıkan daha doğrusu çıktığını sandığımız görüntünün kalitesinden mi bahsediyorsunuz ?

Crosstalk demişsiniz hocam bir de o nedir ?

• Crosstal 3D efektlerin özellikle pop out'larda çift görünmesidir. Şunun gibi:

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aktif teknoloji bitiyor.

Crosstalk demişsiniz hocam bir de o nedir ?

http://www.youtube.com/watch?v=R10o9unvN5o

bu video size yardımcı olacaktır her ne kadar pazarlama stratjsi olarak biraz abartmış olsalarda bilgi sahibi olmanız açısından yeterli olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Cevabın için çok sağol hocam da , benim pcye geçmeye pek vaktim olmuyor. Geçince de kısıtlı vaktim oluyor. Eğer zahmet olmazsa bana kısa ve can alıcı 3d videolardan pmden 5 videoluk bir liste yapıp linkleri gönderir misin ? Uğraşamam dersen de canın sağolsun ...

Ben seyretmedim ama şu 2 videoyu övüyorlar :

3D Video Chain Saw
    http://www.youtube.com/watch?v=foQNrtUsEjw

Top Girl
    http://www.youtube.com/watch?v=T2q9QeS25X0

Bu youtubedaki videoları nasıl indireceğiz ?

Önceden idm kullanıyordum indirmek için fakat şimdi aktif olmuyor browserda . Başka bir yöntem öneriniz var mı ?

en babası eklentiler bölümünden videodownload helper dır yukleyın sol ust kosede 3 tane top cıkıcak hareket edınce onlar renklı renklı yandakı oka tıkla ve goruntu kalıtesoıne göre ındır

Chrome ' a desteği var midir ki bu eklentinin ? Yoksa firefox kurarız artık.

bir de mesela videoya tıkladık. Baktık ki 360p kalite. Bunu 1080p yapıp 3d açıp nasıl kaydedeceğiz ? Video açıldıktan sonra bu ayarları yaptıktan sonra indirmeyi başlatsak yaptığımız değişiklikler etkin olmaz herhalde ?

Düzeltme : mesajı tam okumamışım o zaman soruyu şöyle değiştireyim : Görüntü kalitesi seçeneklerinde 3d özelliği var mıdır ?

Teşekkürler ...

VAR EFENDIM kurun göruceksınız ne kadar kolay oldugunu youtube den video ızlerken 3d yı secn ındırme yerınde yandakı okta cıkıyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

My Bloody Valentine 3D 2009 Bluray 1080p x264 şu filmin türkçe ses dosyasını nerden bulabilirim yardımcı olabilecek biri var mı ?

Hakkeden internetten silmişler.. Bilgisayarıma bakarım, varsa nete yüklemeye çalışırım dostum..;)
  • ALT VE ÜST TARAFTA SİYAH BANT PROBLEMİ SORUNSALI !!!

Arkadaşlar eski TV im Phillips di ve onda Sinema Modu vardı . Siyah bant lı filmleri Upscale yöntemi ile yani işlemci ve yazılım yardımı ile uzatarak minimum kayıpla çok güzel sonuç veriyordu . Ama TV başka eksiklerden geriiade edildi . Şimdi Phillips mkv player 7000 serisi aldım 3 kağıtçı phılips bu özelliği buna koymamış !
    Başka çözüm yolu var mıdır bu siyah bantlardan kurtulmanın ??? Tabi hemen biri atlamasın ZOOM efekti ile babam da yapar filmden kayıp istemiyorum yakınlaştırma olmadan . Başka çözüm pc den görüntü vermem ama buda işime gelmiyor . Aklıma filmi pc de bir yazılım ile işleyerek bunu yapabilir miyizi ki oda mantık olarak her kareye işlem buda saatler mi sürer hatta olmayadabilir benim fantezim olarak da kalabilir Sonuç olarak YARDIM EDİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

My Bloody Valentine 3D 2009 Bluray 1080p x264 şu filmin türkçe ses dosyasını nerden bulabilirim yardımcı olabilecek biri var mı ?

buyur dostum senin için upload ettim..

bazı sürümlerde 2100 delay değeri gerekebilir.. seste senkron sorunu olursa bu değeri girin..

http://turbobit.net/5ly5u6fvhsl0.html
  • Aleeslate...super converter vbuild 2011 yahut varsa 2013 versiyonu ile goruntu boyutunu tam 16/9 yapabilirsin.ama bence bu cozum de ayni tvnin ekrana sigdir özelliği ile ayni...

Arkadaşlar...test drive unlimited 2 yi kuramadim gitti..yok kisayol..yok serial..yok crack..neyse..halledersem sorularim olur..:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

Aleeslate...super converter vbuild 2011 yahut varsa 2013 versiyonu ile goruntu boyutunu tam 16/9 yapabilirsin.ama bence bu cozum de ayni tvnin ekrana sigdir özelliği ile ayni...

Arkadaşlar...test drive unlimited 2 yi kuramadim gitti..yok kisayol..yok serial..yok crack..neyse..halledersem sorularim olur..:-)

Üstad bu Converter vbuild bu işi aşağı yukarı kaç dk dayapıyor peki ?
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.