Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ds4

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    beyler 3dtorrentten 3d kungfu panda 2 indirdim . film 29.970 kare sn altyazıyı bulamadım 3daltyazıdada bulamadım normal altyazı yüklüyorum kabul ediyor ama konfigürasyon sorunu var yani 29.970 kare sn olmasına rağmen sesle altyazı eşleşmiyor link bilen varsa lütfen paylaşabilirmi pmden saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Merhabalar
    Lw650s de yada pc çalıştırabileceğim 3d 1080 p half sbs ac3 film hdd dolduran yada bunları indirebileceğim bir adres var mı? Özelden veya burdan yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Bu konuda yardımcı olabilecek biri yok mu? Torrent davetiyesi varsa bende alabilirim 3d torrent yada arena tr gibi

@thebaboli: 3d içerik dolumu yapan sitelerle ilgili pm attım.

Verdigin bilgiler için teşekkür ederim. Pm dende belirttiğim gibi keske herkes elindeki arşivi ortak bir paylaşıma sunsa harddiskle olabilir torrentle olabilir çok büyük bir arşive sahip olabiliriz. Ama kimse bu konuda ilgili degil. Umarım yakında bu tarz bir oluşum olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: woyager

arkadaşlar, indirdiğimiz 3D filmler için türkçe ses dosyalarını nereden bulabiliriz. Aslınad ben orjinal sesiyle izlemeyi tercih ederim ama animasyonları kızım altyazıyla izleyemez...
    Ayrıca, 3D için bir torrent sitesi var... rusça ama google translate ile çözüp üye olabilirsiniz...baya iyi kaynakları var. ... ru t r a c k e r .org... ykarılarda başka site isimleri vardı, o yüzden bende yazdım... eğer yasaksa silebilirim. teşekkürler.

http://divxm.com/turkce-ses-dosyalari-turkish-movie-audio-files-f196.html

diyelim ki ses dosyasını bulamadınız.

O zamanda pratik bir yol var.

sizin elinizdeki 5-10 gb 3d film.

siz bu filmin en düşük mb lı türkçe dublajlı dosyasını indiriyorsunuz. sonra megui veya başka bir programla türkçe sesi içinden çekip kendi 3d filminize atıyorsunuz.

dediğim gibi emekli ama bir o kadarda zevkli işler bunlar

kardeş diyelim ki ayı yogi 3d filme ses dosyası ekleyecez. en düşük mb lı bir tr dublaj film bulduk ve sesi ayırdık. buarada dikkat etmemiz gereken başka nokta var mı, ayırdığımız ses uyumlu olacak mı (fps, bitrate vs.açısından)? yoksa programla sesi kendi filmimize entegre ederken ne olursa olsun uyumlu hale getiriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar, indirdiğimiz 3D filmler için türkçe ses dosyalarını nereden bulabiliriz. Aslınad ben orjinal sesiyle izlemeyi tercih ederim ama animasyonları kızım altyazıyla izleyemez...
    Ayrıca, 3D için bir torrent sitesi var... rusça ama google translate ile çözüp üye olabilirsiniz...baya iyi kaynakları var. ... ru t r a c k e r .org... ykarılarda başka site isimleri vardı, o yüzden bende yazdım... eğer yasaksa silebilirim. teşekkürler.

siz bu filmin en düşük mb lı türkçe dublajlı dosyasını indiriyorsunuz. sonra megui veya başka bir programla türkçe sesi içinden çekip kendi 3d filminize atıyorsunuz.

kardeş diyelim ki ayı yogi 3d filme ses dosyası ekleyecez. en düşük mb lı bir tr dublaj film bulduk ve sesi ayırdık. buarada dikkat etmemiz gereken başka nokta var mı, ayırdığımız ses uyumlu olacak mı (fps, bitrate vs.açısından)? yoksa programla sesi kendi filmimize entegre ederken ne olursa olsun uyumlu hale getiriyor mu?

elbette ne olursa olsun kendisi uyumlu hale getirmiyor ama genelde ses dosyaları aynı aralıkta oluyorlar. filmlerde frameler farklı aralıkta olsalarda iki ses arasındaki süre aynı oluyor. film için saniyedeki kare sayısıyla ses aralığı aynı şeyler değil. sonuçta fir filmde sesi hızlı, bir filmde yavaş izlemiyoruz. fark sadece filmin başlangıç bitiş zamanları farklıysa hissedilebilir. çoğunlukla sorun çıkmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elbette ne olursa olsun kendisi uyumlu hale getirmiyor ama genelde ses dosyaları aynı aralıkta oluyorlar. filmlerde frameler farklı aralıkta olsalarda iki ses arasındaki süre aynı oluyor. film için saniyedeki kare sayısıyla ses aralığı aynı şeyler değil. sonuçta fir filmde sesi hızlı, bir filmde yavaş izlemiyoruz. fark sadece filmin başlangıç bitiş zamanları farklıysa hissedilebilir. çoğunlukla sorun çıkmıyor.

teşekkür ederim kardeş. bir de bikaç yerde daha sordum ama cevap alamadım. 3d subtitler ile altyazıya derinlik vermeye çalışıyorum. sonunda idx. ve sub. uzantılı iki dosya çıkıyor. sub uzantılı dosyayı lw seri tvmde filmle aynı isimde bi klasöre atıp usb ile izlemeye çalışıyorum ama olmuyor. 3d altyazıyı tvlerde çalıştıramıyor muyuz pc olmadan? bunun bi yolu yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim kardeş. bir de bikaç yerde daha sordum ama cevap alamadım. 3d subtitler ile altyazıya derinlik vermeye çalışıyorum. sonunda idx. ve sub. uzantılı iki dosya çıkıyor. sub uzantılı dosyayı lw seri tvmde filmle aynı isimde bi klasöre atıp usb ile izlemeye çalışıyorum ama olmuyor. 3d altyazıyı tvlerde çalıştıramıyor muyuz pc olmadan? bunun bi yolu yok mu?

LW serisi LG 3D televizyonlarda 3D subtitler ile elde edilen altyazılar çalışmıyor. Ancak normal srt uzantılı altyazı ile TV usb den rahatlıkla 3D film izleyebiliyorum.

PC olmadan çalıştırabilmenin yolu Media Player kullanmaktır. WD media player ile 3D subtitler ile yapılan altyazıları 3D TV de izleyebiliyorsunuz. Deneme amaçlı olarak 3D subtitler programı ile yapılan altyazı ile birlikte WD media player ile TV den ve doğrudan srt uzantılı altyazı ile TV usb den iki adet 3D film izledim. Aralarında çok büyük fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: kimyacell

arkadaşlar forum sitelerinden 3 tane 3D film indirdim hepsine de geçersiz forma yazısı çıkıyor ve açılmıyor film mkvmerge indirip kullandım yine açılmadı filmlerin formatı .mkv sebebini bilen varsa allah rızası için bi yardım etsin çok fena canım sıkıldı bi türlü izleyemedim 3D film...

tv nin modeli nedir acaba?

32 lw 4500 modeli normalde mkv formatını açıyor fakat 3d olunca geçersiz dosya diyor
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar forum sitelerinden 3 tane 3D film indirdim hepsine de geçersiz forma yazısı çıkıyor ve açılmıyor film mkvmerge indirip kullandım yine açılmadı filmlerin formatı .mkv sebebini bilen varsa allah rızası için bi yardım etsin çok fena canım sıkıldı bi türlü izleyemedim 3D film...

32 lw 4500 modeli normalde mkv formatını açıyor fakat 3d olunca geçersiz dosya diyor

MKV dosyanın sadece uzantısıdır. TV lerin bazı MKV lerde sorun çıkarmasının nedeni bu uzantının adı değil sıkıştırılma yapılırken video codeclerde olan çözülme işleminin hatalı/yanlış/eksik yapılmış olmasıdır. Ya da bazı yüksek profil Blueray ripleri hiçbir TV oynatamıyor şu an.
  • Şu andaki mkv oynatım özelliği olan bazı tv ler, bluray player ve hatta ses sistemleri format profili L4.1 ve üzeri olan bazı mkv leri oynatmamaktadır.Bu mkv lerden bir kısmı mkvmerge programı ile mux edilince oynatılabilmektedir.Yine bazı mkv lerde bu program bir işe yaramamaktadır.Çözüm, ya format profili uygun olan sürümünü bulmak, ya da mkv yi yeniden encode etmek.Örneğin 8 gb lık bir filmide encode etmekte çok uzun sürmektedir.
    En iyisi kodek sorunu olmayan iyi bir medya player almak ve bu tip sorunlarla uğraşmamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

Şu andaki mkv oynatım özelliği olan bazı tv ler, bluray player ve hatta ses sistemleri format profili L4.1 ve üzeri olan bazı mkv leri oynatmamaktadır.Bu mkv lerden bir kısmı mkvmerge programı ile mux edilince oynatılabilmektedir.Yine bazı mkv lerde bu program bir işe yaramamaktadır.Çözüm, ya format profili uygun olan sürümünü bulmak, ya da mkv yi yeniden encode etmek.Örneğin 8 gb lık bir filmide encode etmekte çok uzun sürmektedir.
    En iyisi kodek sorunu olmayan iyi bir medya player almak ve bu tip sorunlarla uğraşmamak.
    eğer TV sahipleri, TV lerinin multimedya desteğinin ne olduğunu bilirse, sorun yaşamazlar. bunun için de öncelikle kullanım kitaplarını okumak ve bu konularda az da olsa bilgi sahibi olmak yeterli.
    örneğin, ağaşıdaki resim, benim TV nin video/audio destek sayfası. Tv nin frame rate desteği max 30. ben ısrarla 45 frame rate li film izleme kalkarsam tv ne yapsın?

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

quote:

quote:

MKV dosyanın sadece uzantısıdır. TV lerin bazı MKV lerde sorun çıkarmasının nedeni bu uzantının adı değil sıkıştırılma yapılırken video codeclerde olan çözülme işleminin hatalı/yanlış/eksik yapılmış olmasıdır. Ya da bazı yüksek profil Blueray ripleri hiçbir TV oynatamıyor şu an.

teşekkürler bilgi için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

bende 42lw4500 war bende de bu hatayı veriyor çoğunlukta lg demoyu izleyebildim sadeve

LW4500 serilerinde yeterli codec desteği yok.Bu sebeple açmamış olabilir.Eğer bilgisayardan ya da harici medya oynatıcılardan izleyebiliyorsanız,dediğim şekilde codec sorunundan kaynaklanıyordur.Bu durumda yapabileceğiniz birşey yok. Sadece bilgisayar vasıtasıyla ya da Tv'yi harici bir medya oynatıcıya bağlayarak izlemek durumundasınız.

ben pcden izliyoruda komşumuz da bizdenm gördü aldı sonra flash aldı ama izleyemiyorlar çok acil bi çözüme ihtiyacım var..
  • quote:

quote:

quote:

bende 42lw4500 war bende de bu hatayı veriyor çoğunlukta lg demoyu izleyebildim sadeve

LW4500 serilerinde yeterli codec desteği yok.Bu sebeple açmamış olabilir.Eğer bilgisayardan ya da harici medya oynatıcılardan izleyebiliyorsanız,dediğim şekilde codec sorunundan kaynaklanıyordur.Bu durumda yapabileceğiniz birşey yok. Sadece bilgisayar vasıtasıyla ya da Tv'yi harici bir medya oynatıcıya bağlayarak izlemek durumundasınız.

ben pcden izliyoruda komşumuz da bizdenm gördü aldı sonra flash aldı ama izleyemiyorlar çok acil bi çözüme ihtiyacım var..

Daha önce de yazdığım gibi;LW4500 serilerindeki codec sorununu(bilgisayar bağlantısı yapılamıyorsa) şimdilik 100 TL ve üzerinde satılan birçok harici medya oynatıcı sayesinde çözümleyebilirsiniz...Harddisk'inize yüklemiş olduğunuz birçok uzantıya sahip(mkv.avi.mpeg4...vs) 3D veya normal içerikleri; alacağınız medya oynatıcıya bağlayacak,medya oynatıcıyı da Tv'nize bağlayarak rahatça izleyebileceksiniz.Bu sayede LG'nin DTS ses problemini de otomatikman çözmüş olacaksınız.

Aşağıda link halinde vermiş olduğum medya oynatıcılar var. Bunları inceleyip ihtiyaca göre birini seçebilirsiniz.

PHILIPS HMP3000

FOREX R6A

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE

Diye uzar gider bunlar...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önce de yazdığım gibi;LW4500 serilerindeki codec sorununu(bilgisayar bağlantısı yapılamıyorsa) şimdilik 100 TL ve üzerinde satılan birçok harici medya oynatıcı sayesinde çözümleyebilirsiniz...Harddisk'inize yüklemiş olduğunuz birçok uzantıya sahip(mkv.avi.mpeg4...vs) 3D veya normal içerikleri; alacağınız medya oynatıcıya bağlayacak,medya oynatıcıyı da Tv'nize bağlayarak rahatça izleyebileceksiniz.Bu sayede LG'nin DTS ses problemini de otomatikman çözmüş olacaksınız.

Aşağıda link halinde vermiş olduğum medya oynatıcılar var. Bunları inceleyip ihtiyaca göre birini seçebilirsiniz.

PHILIPS HMP3000

FOREX R6A

WESTERN DIGITAL HDTV LIVE

Diye uzar gider bunlar...

Alıntıları Göster
    bu dosyaları çevirip izleyebileceğim bir program yokmu
  • quote:

total video converter hd ile bu ceviriyi yapabilirsin dostum. kullanimi cok kolay... kurduktan sonra videoyu icine surukleyip atiyorsunuz ve cevirmek istediginiz formati seciyorsunuz. divx hd formatinin size uyacagini umuyorum. ayrica program ciddi bir islemci gucu istiyor, benim islemcim i5 oldugu halde 700mb lik bi dosyayi 15-20dk da ceviriyor, artik 10gb lik bi dosyayi ne kadar surede cevirir siz tahmin edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 3 Kasım 2011; 10:04:44 >
  • quote:

quote:

total video converter hd ile bu ceviriyi yapabilirsin dostum. kullanimi cok kolay... kurduktan sonra videoyu icine surukleyip atiyorsunuz ve cevirmek istediginiz formati seciyorsunuz. divx hd formatinin size uyacagini umuyorum. ayrica program ciddi bir islemci gucu istiyor, benim islemcim i5 oldugu halde 700mb lik bi dosyayi 15-20dk da ceviriyor, artik 10gb lik bi dosyayi ne kadar surede cevirir siz tahmin edin

deniyeceğim
  • quote:

quote:

quote:

deniyeceğim

Alıntıları Göster
    arkadaslar sıfır kutusunda samsung 3d tv ler icin olan 2 adet ssg 3100 gozlukleri satıyorum..ilgilenen arkadas var ise pm atsın lutfen..iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diagnotics -- 3 Kasım 2011; 15:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diagnotics

arkadaslar sıfır kutusunda samsung 3d tv ler icin olan 2 adet ssg 3100 gozlukleri satıyorum..ilgilenen arkadas var ise pm atsın lutfen..iyi forumlar..

Alıntıları Göster

Davetiyeler bitti, bir dahakine artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 3 Kasım 2011; 23:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Davetiyeler bitti, bir dahakine artık.

Alıntıları Göster
    bir yerde LW serisi tv leri tanıtırken 3d filmden bir kare izlemiştim. çok güzel bir efekt vardı filmin başlarında. Sirk gibi biyerde Adam hindistan cevizi gibi bişeye bıçak atıyordu. son attığı bıçak yanımdan geçmişti. o filmin adını bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultekin18

bir yerde LW serisi tv leri tanıtırken 3d filmden bir kare izlemiştim. çok güzel bir efekt vardı filmin başlarında. Sirk gibi biyerde Adam hindistan cevizi gibi bişeye bıçak atıyordu. son attığı bıçak yanımdan geçmişti. o filmin adını bilen varmı?

Valla bilmiyorum adını ama Cevahir Teknosa'da Philips LED lerde hep bu 3D demo videosu açık, aylardır değişmedi
    Yolunun üzerindeyse oraya gidip bakabilirsin adına.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.