Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardasu

3D avatar indirdim.1920*1080 idi.yaklaşık 20 gb. lık bir film.
    program ile 6 ya böldüm. lw650s de usb ile izlemeye başladım ama çok kötü idi.netlik yoktu.görüntüde parlama vardı.devamını izlemedim.

bunun hemen arkasından 1920*540 pixelli şirinler izledim.2 gb civarında 3D si harikaydı.görüntü çok netti.

sizce avatar çok kalitesiz bir 3D film mi? izleyen olduysa yazabilir mi?

Avatarda 3D ayarı standart olan sol/sağ göz şeklinde değilde Sağ/sol olarak deneyiniz... Benimde Sanırım Piranha 3d de de aynı özellik vardı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

The.Lion.King.3D.H-SBS.1994.1080p.BluRay.x264-3D4U filmini indirdim ama hiç bir altyazı uymuyor. Yardımcı olabilecek var mı? İndirip denemediğim altyazı kalmadı. Hiçbiri uymuyor maalesef. :S

Title................: The Lion King 3D
    Type.................: Bluray 3D H-SBS Encode
    Audio................: English DTS 5.1
    Subtitles............: None
    Format...............: MKV
    MKV Size.............: 7.14 GiB
    Encoder..............: 3D4U
    Length...............: 1h 28mn
    Video Format.........: H264
    Resolution...........: 1080P
    FPS..................: 23,976
    Source...............: EX-3DBLURAYISOTEAM

--------------------------------------------------------------
    Post Information
    Posted by............: 3D4U(EX-3DBLURAYISOTEAM)
    Posted on............: 24/08/2011

arkadaşım bunu sormak için çok yanlış yere gelmişsin, çünkü bende aynı bunu yazmıştım ama sağolsun kimse yardım etmemişti, burdaki sitemim sana değil diğer üyelere... alt yazı uydurma programı olarak Subtitle Workshop çok iyi bi program bunu dene. internette kullanımını araştır, eğer rahat kullanamassan bana ö.m at ben yardımcı olurum sana

3d ses konusunda bir arkadaşın çok basit bir buluşu oldu.3d filmi indirdikten sonra herhangi bir ses dosyasını internetten arayıp buluyoruz.yalnız sonu SRS olan dosya. sonra bunun ismini değiştirip film dosyasının yanına flash bellek içine atıyorsunuz.Ben şirinlerde denedim harika.
    yalnız yazı 3D değil ama çok güzel okunuyor.
    Benimki şöyle

The Smurfs.3DBDRip.SBS.540P-3DV film dosyası
    The Smurfs.3DBDRip.SBS.540P-3DV.srt ses dosyası

yalnız burada dikkat edilecek husus şöyle.yazının geriden gelmesi ya da önden gitmesini ayarlamak için film le aynı ayarlı olanı indirmeniz lazım.

Şimdi filmin yanına ses dosyası eklesek Türkçe dublaj olur mu diyorsunuz.. En kısa sürede deneyeceğim..

Şirinler 3D.mkv
    Şirinler 3D.ac3

gibi olursa Çalışır diyorsunuz Doğrumu anlamışım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

quote:

quote:

The.Lion.King.3D.H-SBS.1994.1080p.BluRay.x264-3D4U filmini indirdim ama hiç bir altyazı uymuyor. Yardımcı olabilecek var mı? İndirip denemediğim altyazı kalmadı. Hiçbiri uymuyor maalesef. :S

Post Information

arkadaşım bunu sormak için çok yanlış yere gelmişsin, çünkü bende aynı bunu yazmıştım ama sağolsun kimse yardım etmemişti, burdaki sitemim sana değil diğer üyelere... alt yazı uydurma programı olarak Subtitle Workshop çok iyi bi program bunu dene. internette kullanımını araştır, eğer rahat kullanamassan bana ö.m at ben yardımcı olurum sana

3d ses konusunda bir arkadaşın çok basit bir buluşu oldu.3d filmi indirdikten sonra herhangi bir ses dosyasını internetten arayıp buluyoruz.yalnız sonu SRS olan dosya. sonra bunun ismini değiştirip film dosyasının yanına flash bellek içine atıyorsunuz.Ben şirinlerde denedim harika.
    yalnız yazı 3D değil ama çok güzel okunuyor.
    Benimki şöyle

The Smurfs.3DBDRip.SBS.540P-3DV film dosyası
    The Smurfs.3DBDRip.SBS.540P-3DV.srt ses dosyası

yalnız burada dikkat edilecek husus şöyle.yazının geriden gelmesi ya da önden gitmesini ayarlamak için film le aynı ayarlı olanı indirmeniz lazım.

Şimdi filmin yanına ses dosyası eklesek Türkçe dublaj olur mu diyorsunuz.. En kısa sürede deneyeceğim..

Şirinler 3D.mkv
    Şirinler 3D.ac3

gibi olursa Çalışır diyorsunuz Doğrumu anlamışım?

evet ben divx sitesinden indirdim.
    yalnız sonu .srt ile bitiyor. ismini filmle aynı yaptım .srt ye dokunmadım. film 23,976fps idi o nedenle sesi de 23,976 olanı seçtim.
  • hocam sen altyazı ile ses olayını karıştırıyorsun gibi geldi bana
  • artık yavaş yavaş 3D film izlemeye başladık ama şimdi de hardisk kapasite sorunu çıktı.
    bu 3d filmler çok yer kaplıyor.o nedenle bir filmi izledikten sonra laptop tan siliyorum yenisini yüklemeye çalışıyorum.
    kısaca harici usb hardisk gerekiyor.şimdi bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Televizyonum 47lw650s dir.
    1. usb 2.0 mi olmalı usb 3.0 mü?
    2. kaç inch olmalı 2,5 inch 3,5 inch neyi ifade ediyor.
    3.ön bellek 8 mb 16 mb vs.nedir bu özellik hangi durumda işe yarıyor.
    4.laptopa ve tv ye usb den bağlayınca enerjisini bunlardanmı alıyor yoksa ayrıca elektrik bağlantısı mı gerekiyor?
    5.hangi marka bu konuda uygun sessiz çalışıyor?
    6.5400 7200 rpm arasındaki fark nedir tv den film izlerken farkeder mi?
    7. benim tv maksimum kaç tb lık harddisk i çalıştırır. 2 tb lık harddisk çalışır mı?

tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse yanlış bir ürün almamış olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

hocam sen altyazı ile ses olayını karıştırıyorsun gibi geldi bana

karıştırma yok.altyazı dan bahsediyorum.yukarıda yanlış yazmışım ses dosyası diye.
    ses ingilizce altyazı türkçe olarak şirinleri izledim.sorunsuz olarak.yalnız altyazı 3d değil.
    ama gayet güzel okunuyor.
  • quote:

artık yavaş yavaş 3D film izlemeye başladık ama şimdi de hardisk kapasite sorunu çıktı.
    bu 3d filmler çok yer kaplıyor.o nedenle bir filmi izledikten sonra laptop tan siliyorum yenisini yüklemeye çalışıyorum.
    kısaca harici usb hardisk gerekiyor.şimdi bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

4.laptopa ve tv ye usb den bağlayınca enerjisini bunlardanmı alıyor yoksa ayrıca elektrik bağlantısı mı gerekiyor?
    7. benim tv maksimum kaç tb lık harddisk i çalıştırır. 2 tb lık harddisk çalışır mı?

1-) Tv'niz USB v3.0'ı desteklemez ama bu versiyona sahip HDD'leri çalıştırmayacağı anlamı taşımaz. Sonuç olarak imkan varsa v3.0 almak daha mantıklı...

2-)Farketmez... Almak isteyeceğiniz kapasiteye göre boyutu degişecektir.
    a) 2,5" olanlar en fazla 1,5 Tb'a kadar desteklidir ve enerjisini usb'den alır.
    b) 3,5" inç olanlar da şu anda 3 Tb'a kadar olanları çıktı ve enerjilerini harici adaptör ile elde ederler.

3-) Önbellek ne kadar çok olursa performansı da o oranda çok olur ama Hdd'nin dönüş hızı da (5400-7200 RPM gibi) önemlidir.

4-) Bu sorunun cevabı 2. şıkta...

5-) WD veya Seagate bu konuda iyiler...

6-) İzlerken de belki etkili olabilir ama veri transferinde etkisini daha çok hissedersiniz.

7-) Bendeki Tv 570S ve Tv'nin usb'sinden 2Tb'lik Seagate 3,5" Hdd USB v3.0 ile sorun yasamıyorum siz de yaşamazsınız sanırım.

Ek olarak eğer 3,5 inç alırsanız mutlaka Hdd üzerinde açma/kapama anahtarı olsun. Çünkü her defasında adaptörü prize takıp çıkarmak bir süre sonra(en azından bana) zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

artık yavaş yavaş 3D film izlemeye başladık ama şimdi de hardisk kapasite sorunu çıktı.

1-) Tv'niz USB v3.0'ı desteklemez ama bu versiyona sahip HDD'leri çalıştırmayacağı anlamı taşımaz. Sonuç olarak imkan varsa v3.0 almak daha mantıklı...

b) 3,5" inç olanlar da şu anda 3 Tb'a kadar olanları çıktı ve enerjilerini harici adaptör ile elde ederler.

3-) Önbellek ne kadar çok olursa performansı da o oranda çok olur ama Hdd'nin dönüş hızı da (5400-7200 RPM gibi) önemlidir.

6-) İzlerken de belki etkili olabilir ama veri transferinde etkisini daha çok hissedersiniz.

7-) Bendeki Tv 570S ve Tv'nin usb'sinden 2Tb'lik Seagate 3,5" Hdd USB v3.0 ile sorun yasamıyorum siz de yaşamazsınız sanırım.

Ek olarak eğer 3,5 inç alırsanız mutlaka Hdd üzerinde açma/kapama anahtarı olsun. Çünkü her defasında adaptörü prize takıp çıkarmak bir süre sonra(en azından bana) zor geliyor.

sn.Blackeldiablo cevabınıza çok teşekkür ederim.
    bu tv lerin usb si 2 değilmidir.usb 3 lü disk ile kullanılınca tv nin usb girişi yanar filan demişti bir arkadaş.bu konuda görüşünüz nedir.
    ben birde elektrik fişi tak çıkar uğraşmak istemiyorum.flash bellek gibi laptopa takıp filmi direkt buna indirmeyi sonrada tv ye usb den takıp filmi izlemeyi düşünüyorum.
    enerjiyi usb den alırsa performans düşüklüğü olur mu?
  • 3D altyazılarda yazılar da dışarı cıkması ıcın programla degıstırmek mı gerek. Normal bir altyazıyı 3D hale getirebiliyormuyuz ? Bir de 3Daltyazi.com haricinde alternatif bir site varmı orda imax lerin altyazıları yok da :S
  • Beyler Avatar IMAX ve Avatar Blu Ray 3D 1080P aynı şey mi ? Ben Blu Ray-i buldum da ondan soruyorum... IMAX-in ne fazlası var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

sn.Blackeldiablo cevabınıza çok teşekkür ederim.
    bu tv lerin usb si 2 değilmidir.usb 3 lü disk ile kullanılınca tv nin usb girişi yanar filan demişti bir arkadaş.bu konuda görüşünüz nedir.
    ben birde elektrik fişi tak çıkar uğraşmak istemiyorum.flash bellek gibi laptopa takıp filmi direkt buna indirmeyi sonrada tv ye usb den takıp filmi izlemeyi düşünüyorum.
    enerjiyi usb den alırsa performans düşüklüğü olur mu?

Daha önce de dediğim gibi bizim Tv'lerin usb2.0 desteği vardır. Ama usb3.0 destekli bir Hdd'yi Tv'ye taktığınız zaman(aynı zamanda usb2.0 uyumlu oldukları için) sorun olmaz.Usb girişinin yanma muhabetini de ilk kez duydum.

Prize takıp çıkarma işiyle uğraşmak istemiyorsanız size tavsiyem 2.5inç Hdd'lerden almanız yönünde...Bu durumda performans düşüklüğü de yaşamamış olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 25 Ekim 2011; 21:47:53 >
  • Bu sırada Blu-Ray Iso -ları olanlar bana ulaşsın , cilalı müşteriyimdir
  • arkadaşlar rapi dshare premium üyesi olarak bu siteden indirebileceğim 3d filmlinkleri barındıran bir site arıyorum,genelde başka sitelerin indirme linkleri mevcut.
    yardımlarınızı bekliyorum,saygılar
  • Arkadaşlar arena-tr için davetiye yollayabilcek varmı?
  • quote:

quote:

Post Information

Dostum teşekkürler yanıtın için. Bahsettiğin programla altyazıyı istediğim şekilde formatladım. Sorunsuz çalışıyor şu anda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

hocam sen altyazı ile ses olayını karıştırıyorsun gibi geldi bana

karıştırma yok.altyazı dan bahsediyorum.yukarıda yanlış yazmışım ses dosyası diye.
    ses ingilizce altyazı türkçe olarak şirinleri izledim.sorunsuz olarak.yalnız altyazı 3d değil.
    ama gayet güzel okunuyor.

Teşekkürler yanıt için. Burada yapılan özel bir şey yok ki. 3D altyazılar var zaten internette. Aynı şekilde dediğin gibi sadece srt uzantılı normal filmlerin altyazısı da kullanılabiliyor. Benm ihtiyacım olan altyazıyı editleyebileceğim bir programmış, hiçbir şekilde uymayan bir altyazıyı istediğim gibi formatladım ve Lion King için artık sorunsuz çalışan bir altyazım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 26 Ekim 2011; 15:23:39 >
  • Beyler Blu Ray Iso oynatabilen bir media player biliyor musunuz ? 250 TL -yi geçmeyecek şekilde fiyatlandırılmış ?
  • Merhabalar
    Lw650s de yada pc çalıştırabileceğim 3d 1080 p half sbs ac3 film hdd dolduran yada bunları indirebileceğim bir adres var mı? Özelden veya burdan yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden çok teşekkürler.
  • arkadaşlar forum sitelerinden 3 tane 3D film indirdim hepsine de geçersiz forma yazısı çıkıyor ve açılmıyor film mkvmerge indirip kullandım yine açılmadı filmlerin formatı .mkv sebebini bilen varsa allah rızası için bi yardım etsin çok fena canım sıkıldı bi türlü izleyemedim 3D film...
  • uzantısı srt olan altyazıyı 3d-subtitler programı ile 3d altyazıya çevirdim.ama tv de altyazı çıkmadı.
    sorun ne olabilir ya da çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.