Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar 3dtorrents veya arena tr için davetiye yollayabilir misiniz?Yollayana ihtiyaç olması halinde geri yollarım:)
  • ya biri bana yardım etsin 42lw4500 3d tv aldım hdmi çıkışlı notebookum var. flash belelğimde var nasıl 3d film izlerim nereden izlerim altyazı veya resimi nasıl hallederim bu konuda sıfırım biri bana yardımcı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

ya biri bana yardım etsin 42lw4500 3d tv aldım hdmi çıkışlı notebookum var. flash belelğimde var nasıl 3d film izlerim nereden izlerim altyazı veya resimi nasıl hallederim bu konuda sıfırım biri bana yardımcı olabilirmi?

3dtorrents.org diye bi site var, şuan davetiyeyle üyelik alıyo, bu sayfayı takip edersen ordan üyelik davetiyesi dağıtımı yapan birilerini yakalayabilirsin. o siteden 3D her türlü filmi bulursun ve hızlı indirirsin. eğer davetiye bulamassan diğer torrent sitelerinden yada 3Dsbs.com gibi bir çok siteden 3D içerik indirebilirsin. bu seviyeyi atlatırsan yapman gereken çok kolay... flash belleğin kaç gb bilmiyorum ama 3D filmler 6-12gb arasında değişiyolar. olmassa notebook u hdmi dan tv ye bağlarsın, 3D tuşuna basarsın,eğer görüntü yan yanaysa ordaki seçeneklerden yanyana resim olanı ama eğer görüntü alt-üst şeklindeyse ordaki seçeneklerden 2 resmin alt-üst olduğu seçeneği seçersin ve 2 görüntü üst üste(flu) gelir. geriye sadece gözlüğü takmak kalır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 20 Ekim 2011; 23:09:47 >
  • Daha önce verildiyse silebilirim;

Captain America The First Avenger 3D Türkçe Dublaj seçeneğiyle...

Düzenleme: Bu arada aynı yerde; "The Smurfs"ve "Cars 2" de 3D olarak çıkmış fakat onlarda şimdilik Türkçe dublaj seçeneği yok.Bilginize...

Düzenleme2: adresi siliyorum isteyen pm atsın, ordan verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 21 Ekim 2011; 16:27:37 >
  • Arkadaşlar yok mu şu 3dtorrents adlı site için davetiye yollicak biri?Paylaşımcılık öldü mü yahu:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemoli_52

Arkadaşlar yok mu şu 3dtorrents adlı site için davetiye yollicak biri?Paylaşımcılık öldü mü yahu:):)

Benim davetiye hakkım bitti. Yeniden açılınca bu başlığa yazıyorum zaten, o zaman yollarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: cemoli_52

Arkadaşlar yok mu şu 3dtorrents adlı site için davetiye yollicak biri?Paylaşımcılık öldü mü yahu:):)

Benim davetiye hakkım bitti. Yeniden açılınca bu başlığa yazıyorum zaten, o zaman yollarım.

bekliyoruz
  • Ya 1 ay onceki filmler dustu 3d olarak fakat yazin basinda sinemalara gelmesine ragmen harry potter ve transformers nie yok ya:s ne zaman orjinal blueray olarak cikacak bilgisi olan varmi acaba?
  • 3d film isteyenler bana pm den ulaşabilir.
  • Captain America The First Avenger 3D Half-SBS yi ben indirdim 3d değil fake indirmeyin hiç boş yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ixirseviyo -- 21 Ekim 2011; 15:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ixirseviyo

Captain America The First Avenger 3D Half-SBS yi ben indirdim 3d değil fake indirmeyin hiç boş yere

Keşke daha önce uyarsaydınız.İndirme işlemi şimdiye bitmiştir herhalde... Neyse sağlık olsun nasıl olsa sınırsız internet...

Bu arada sizin indirdiğiniz kaç gb idi? Benim indirdiğim 13 Gb, zaten film gerçek 3d olarak çekilmemişti.Sonradan convert edildi diye biliyorum.

düzenleme: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 21 Ekim 2011; 16:14:17 >
  • Ben de çoğunlukla bahsettiğiniz siteden indiriyorum ama bu indirdiğim Türkçe Dublaj(DUAL) seçenekli o yüzden başka siteden indirdim.

Bu arada aklınızda olsun 3dtorrents.org'da filmler ve içeriklerle ilgili açıklamalara mutlaka dikkat edin. Zaten oradakiler sizi bilgilendiriyor nasıl olduğu konusunda
  • quote:

Captain America The First Avenger 3D Half-SBS yi ben indirdim 3d değil fake indirmeyin hiç boş yere

Haydi ya ben izledim 3D diye.. İyi idi demekki iyi çevirmişler... Nasıl anlaşılıyor fake olması? Bir daha tongaya düşmeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Haydi ya ben izledim 3D diye.. İyi idi demekki iyi çevirmişler... Nasıl anlaşılıyor fake olması? Bir daha tongaya düşmeyeyim.

realor3d.com sitesinde sahte 3d film ve gerçek 3d filmlerin listesini sunuyor.
  • quote:

quote:

En fazla derinliği vermişlerdir işte video restorasyonunda. Dışa çıkma algısı yoktur ama derinlik bile kafi geliyor çoğu zaman ya da ben oyunları 'D-3D çevire çevire alıştım derinlik algısına
  • 3D film izlerken en büyük dezavantajı şu oluyor yabancı dilin yoksa türkçe dublaj film izlemelisin türkçe dublajda at tohumuna sinek konmuş gibi kötü bir çevirim olduğu için seyir zevkini düşürüyor yok beni filmden bu fiyasko ses dublajı soğutuyor derseniz altyazıya yöneliyorsunuz. Altyazılı bir 3d film izlemekte adamın gözlerini Karete Kid cilala parlat hesabı gözlerinin dönmesine sebep oluyor. Mesela en beğenilen ve tek beğenilen film olma özelliğini taşıyan Sanctumu türkçe dublaj izlerken kahroldum desem az demiş olurum gibi geliyor bildiğim sesler hep 50 tane çevirmen tüm filmleri çeviriyor neyse sözün özü 3D izlemek kadar değerli olan konusu güzel bağlayıcı bir film çıkar inşallah tadından yenmez böylece :) Yeşil Yaban Arısı 10. dakikada Saymın diyorki filminden kötü bir film izliyorum zannettim biran fenalaşmışım .
  • quote:

quote:

quote:

Bu isimde site bulunamadı ??

Cars 2 3D 2011 HSBS 3D4U Supick HDmovie vn sahtemidir.. Bunu part part indiriyorumda Torrent de bulamadım..

Açık torrent sitelerinden 3D bulmaya çalışıyorum Uyarsada Türkçe dublaj ile birleştirme yapıyorum..

3DTorrents üye alımı kapalı sanırım.. Turktorrent siteside 3D konusunda fazla bir hareket yok gibi..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu isimde site bulunamadı ??

Cars 2 3D 2011 HSBS 3D4U Supick HDmovie vn sahtemidir.. Bunu part part indiriyorumda Torrent de bulamadım..

Açık torrent sitelerinden 3D bulmaya çalışıyorum Uyarsada Türkçe dublaj ile birleştirme yapıyorum..

3DTorrents üye alımı kapalı sanırım.. Turktorrent siteside 3D konusunda fazla bir hareket yok gibi..

benim download yaptığım torrenti vereyim sana belki işine yarar ö.m. atıyorum
  • Ya arkadaşlar tam anlamıyla full kaliteli 3 boyutlu film hangisi oluyor? Half Sbs ler mi, yoksa Full Sbs ler mi?

1 Tb seagate harddiskten Full Sbs / Half Sbs filmleri LW5500 deki usb den izleyebilir miyim?

İnternetten boş yere indirmeyelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

Ya arkadaşlar tam anlamıyla full kaliteli 3 boyutlu film hangisi oluyor? Half Sbs ler mi, yoksa Full Sbs ler mi?

1 Tb seagate harddiskten Full Sbs / Half Sbs filmleri LW5500 deki usb den izleyebilir miyim?

İnternetten boş yere indirmeyelim?

Full Sbs'ler Half Sbs'lere göre daha iyi görüntü kalitesi sunarlar. Ama bunların kapladigi alan da fazla olur(neredeyse iki katı kadar) ve bu tür formatları Hdd'ye yükleyip Tv'nin oynatıcısından okutamazsınız. Full Sbs'leri şu şekillerde izleyebilirsiniz;

1-)Bilgisayardan PowerDvd türü programlar vasıtasıyla

2-)Orijinal Bluray alarak Ps3 ile

3-)3D Bluray oynaticilarla

4-)Son olarak da Full SBS oynatabilecek medya oynaticilarla(WD Live Hub gibi)

Düzenleme: Half SBS veya Over/Under türündeki 3D icerikleri ise Tv'nizin usb'sinden sorunsuzca izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 21 Ekim 2011; 19:34:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.