Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harry Potter and the Deathly Hallows Part II 2011 türkçe dublaj arena-tr ye düşmüş, bilginize...
  • güzel paylaşımlar msjım dursun
    LG47LW5500 aldım 2-3 güne gelir baya lazım olacak bu bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 14 Kasım 2011; 11:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: Balitto

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler 3d subtitler programını xpde javayı yüklememe rağmen kullanamıyorum, yardım edin lütfen.

Nasıl bir sorunla karşılaştınız biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Zira ben XP de sorunsuz kullanabiliyorum.

hata raporu veriyo, program hiç açılmadı yani. Ne denediysem yapamadım.

teşekkürler.

3D altyazı hazırlamak için öncelikle bilgisayarınızda Java uygulamasının kurulu olması gerekiyor. İşletim sisteminize uygun Java uygulamasını indirmek içinhttp://www.java.com/tr/download/manual.jsp İşletim sisteminiz 64 bit ise 64 bit Java eklentisiyle ilgili bilgiler bölümüne bakınız.

Java son sürümü sisteminizde yüklü olduğu halde çalışmıyorsa java nın önceki sürümlerini tamamen bilgisayarınızdan kaldırınız ve en son sürümü yükleyiniz. En sonunda yukarıdaki web adresinden bilgisayarınızda java nın en son sürümü olduğunu test ediniz.

Bütün bunlara rağmen çalışmazsa programın daha önceki versiyonlarını yükleyip deneyebilirsiniz.

hocam hepsini denedim, yinede çalışmıyo.

çare format mı ? microsoft framework yada benzeri programlarla bi ilgisi var mı ?

Program hata raporu veriyorsa hata raporunu inceleyip ona gore cozum arayiniz. Hata kodu veriyorsa ornegin google da hata kodunu arayip cozum bulabilirsiniz.

mantıklı, oda olmazsa format atarım artık, teşekkürler.

3D (Side By Side) Altyazı Hazırlama Rehberi

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=181827

bi bak bakalım buraya

hocam teşekkürler ama yanlış anladınız beni, o işlemleri sırayla yapmak zor olmasa gerek. ancak programı açamıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarozkan2000

Merhaba Arkadaşlar

Elimde lg lw4500 mevcut.Fakat dts uzantısını açmıyor.Hata veriyor.Medya player alsam, dts açabilirmiyim,3d filmleri izleyebilirmiyim,çok teşekkürler

ben de aynı sıkıntıları yaşadım WD live aldım yaklaşık 300 tl ancak 600-1000 tl arası bu sorunları da çözen LG home theatre'lar olduğunu görünce onlardan aldım bitti çile HB906 serisi en uygunu tavsiye ederim (HB906SB-ayaksız en ucuzu,HB906TA kule tip, HB906TAW kule+kablosuz) hepsi de 1100w Bluray playeri de var.Bunun için de ileride para harcanacağını düşünürseniz almak daha akılcı. Ses ev için yeterli özellikle DTS seslerde film seyretmek daha da güzel oluyor.DLNA ve internet bağlantı imkanı var,IPHONE dok var.
  • ARKADAŞLAR şu ana kadar izlediğim en iyi 3d görüntüsü dışarı çıkma ve içeri girme efekti ayı yogi idi.

bu arada en çok beğendiğiniz 3d efektleri en iyi olan özellikle dışarı çıkma efekleri olarak başarılı tavsiye edebileceğiniz filmler nelerdir ??.. tvm samsung.. teşekkürler...
  • Yaklaşık 15 gb uzunluğundaki Transformers Dark Of The Moon 3D Half SBS versiyonunu jdownloader programıyla indirdim.
    Yalnız öyle belirgin bir 3D efekti göremedim. Bulanık görüntüyü netleştirme ve çok az bir derinlik var.
    İlerleyen zamanlarda başka 3D versiyonları çıkarsa onlarada bir bakmak lazım ama şu anki versiyon hiç hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 16 Kasım 2011; 10:32:58 >
  • Bugün Conan.The.Barbarian.2011.3D.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA7.1-CHDBits izledim. Boyutu 42gb Bluray. Filmde bir tane bile 3D efekti yok diyebilirim. Film beğenimle ilgili bir yorumda bulunmayacağım çünkü kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Fakat filmde 3D namına hiç birşey yok.
  • Ben de geçtiğimiz haftasonu The Final Destination 4 izledim 3D olarak. 3D efekti koyacağız diye filmin resmen suyunu çıkarmışlar. İlk iki filmi izlemiştim ve gerçekten akıllıca denilebilecek bir kurgu vardı ama bu film tamamen zaman kaybı oldu benim için. Evet, bölüm bölüm pop-up efekti yok değildi ama inanın arkadaşlar izleyelim diye ısrar etmeseydi o pop-upların hatrına bile oturup izlemezdim sonuna kadar. Yine de tercih meselesi ama bana göre olmamış.
  • 3dtorrents.org sitesine üyeyim. Şu ratio oranı 0.01 yazıyor aşağı ok ve kırmızı yazılı. Bunu arttırmanın yolu ne acaba?
  • babama uzun uğraşlar sonucu 3d bir tv aldırdım.
    iyide para verdik, babam yüzünü ekşitti biraz.
    şimdi onu etkilemek için bir kaç tane 3d film indireyimde gözü gönlü açılsın, tv'ye karşı önyargısı değişsin diyorum.

en iyi ve en bol 3d efektli filmler hangileri şimdi?
    2 veya 3 film yeter bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.KSK.35

3dtorrents.org sitesine üyeyim. Şu ratio oranı 0.01 yazıyor aşağı ok ve kırmızı yazılı. Bunu arttırmanın yolu ne acaba?

ratio master programını indirip kurun ve onun üzerinden download etmeyi deneyin.
    ben öyle yapmaya başladım.hem download ediyor hem de upload. faydası olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

babama uzun uğraşlar sonucu 3d bir tv aldırdım.
    iyide para verdik, babam yüzünü ekşitti biraz.
    şimdi onu etkilemek için bir kaç tane 3d film indireyimde gözü gönlü açılsın, tv'ye karşı önyargısı değişsin diyorum.

en iyi ve en bol 3d efektli filmler hangileri şimdi?
    2 veya 3 film yeter bana.

ben şirinler ,avatar ve imax under the sea izledim. üçü de fena değildi.
  • quote:

3dtorrents.org sitesine üyeyim. Şu ratio oranı 0.01 yazıyor aşağı ok ve kırmızı yazılı. Bunu arttırmanın yolu ne acaba?

"Seed" yapman lazım, yani sen nasıl başka kullanıcılardan dosya çekiyorsan aynı şekilde veri vermen gerekiyor. Bunun için dosyayı indirdiğin yerden silmemen ve torrent programını açık bırakman gerekli.
  • Aslında bir anket veya bir liste yapılsa da en iyi 3D filmler ortaya çıksa.
    Bu konuya ilk defa girdim ve 3D ile ilgili doğru düzgün bir film tavsiyesi göremedim.

Hani 3D diye TV'lere o kadar para veriliyor ama uğruna izleyecek kaç film var??
  • Hocam bende Kaptan Amerikayı indirdim fakat şöyle
    bir sorunum var usb den Tv ye bağladığımda ( Tv : LG lx6 serisi 3d ) filmi
    açmaya çalıştığımda ' yüklüyor ' yazısı çıkıyor ve hep başa sarıyor sonuçta film açılmıyor
    . Bunu nasıl çözebilirim ?
    Bir de bir masa üstü pc toplayacağım sadece3d film için, 3d film izlemek için nasıl bir sistemim olması gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_ada09

Hocam bende Kaptan Amerikayı indirdim fakat şöyle
    bir sorunum var usb den Tv ye bağladığımda ( Tv : LG lx6 serisi 3d ) filmi
    açmaya çalıştığımda ' yüklüyor ' yazısı çıkıyor ve hep başa sarıyor sonuçta film açılmıyor
    . Bunu nasıl çözebilirim ?
    Bir de bir masa üstü pc toplayacağım sadece3d film için, 3d film izlemek için nasıl bir sistemim olması gerek ?

Filmde bir sorun olmasın? Bilgisayarda sorunsuz izlenebiliniyor, ileri geri sarılabiliyor mu film?
    Masaüstü PC için 3D destekli ekran kartı (ATI 5xxx+, Nvidia 3D Vision destekli kartlar) en önemlisi. Geri kalan sistem de alacağın ekran kartının tam performans ile çalışmasını sağlayacak kadar iyi olsun yeter.
  • Film pc de oynatılıyor hocam hem tr hem ing filmde sorun yok . usb den tv'ye bağladığımda açmıyor. Bu sorun avatar filminde de oluyor ya da mesela bir 3d filme ses dosyası gömdüğümde aynı sorun yine çıkıyor. sağol donanımda verdiğin bilgiler için (: şimdi tek sorunum şu filmlerin açılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

"Seed" yapman lazım, yani sen nasıl başka kullanıcılardan dosya çekiyorsan aynı şekilde veri vermen gerekiyor. Bunun için dosyayı indirdiğin yerden silmemen ve torrent programını açık bırakman gerekli.

sn.techraven bu seed olayını açıklayabilir misiniz?
    ben bu ratio yu artırmak için şimdi mRatio isimli bir programla yerli torrentten film indiriyorum.
    bu program hem download hem de upload ediyor.
    sizin bahsettiğiniz utorrent programı mı? farkı nedir? hangisi ile indirme yapmamız lazım?
  • O programı bilmiyorum, normal bir torrent programı ile (uTorrent, Vuze vs vs) download ederken zaten upload da edersin simultane olarak. Download bittiğinde indirme klasöründe o dosyayı silmezsen upload eder sürekli, ratio yüksek kalır bu sayede. Public olmayan bu tür sitelerde ratio önemlidir, belli bir oran sağlanmazsa indirmeyi kapatabilirler hesabınıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.