Şimdi Ara

3D Film İzleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 32 inch full hd tv ye sahibim ama tv m 3d değil elimde 2 adet philips marka 3d gözlük var sormak istediğim şu ben 3d film indirip pc den km playerla çalıştırıp hdmi kablo ile tv ye bağlayıp gözlükle izlesem verim alır mıyım gerçek 3d ye yakın deneyim yaşar mıyım

• Hayır izleyemezsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksoul27

merhaba arkadaşlar ben 32 inch full hd tv ye sahibim ama tv m 3d değil elimde 2 adet philips marka 3d gözlük var sormak istediğim şu ben 3d film indirip pc den km playerla çalıştırıp hdmi kablo ile tv ye bağlayıp gözlükle izlesem verim alır mıyım gerçek 3d ye yakın deneyim yaşar mıyım

Hayır izleyemezsiniz. Marifet tek başına gözlüklerde değil. 3D özelliği açıkken TV görüntüyü tırtıklı hale getiriyor. 3D gözül tırtıklı görüntüye derinlik kazandırarak 3 boyutlu hale getiriyor. Mağazalarda hiç görmediniz mi?

Bir de izleyebilirsiniz kısmı var bu sorunun. Fakat şöyle: Stereoscopic Player diye bir oynatıcı var. 3D videoyu onunla açıyorsunuz. Bir tarafı kırmızı, diğer tarafı mavi gözlüğü takıyorsunuz. Ve 3 boyutlu oluyor. Fakat her 3 boyutlu video bu oynatıcı yazılım ile uyumlu olmayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.