Şimdi Ara

3d film nasıl izlenir arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
21.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni televizyon aldık lg marka 3d led tv bilgisayardan 3d film açıyorum televizyona hdmi kablo 1.4v ile bağlıyorum televizyona yansıtıyorum
    tron diye bir filmi indirdim 35gb boyutu var km player ile açıyorum şimdi gözlükleri takıyorum tv den 3d yi açıyorum fakat böyle ekranda seçenekler çıkıyor üst üste görüntü yan yana görüntü 2d-3d seçenekleri var bu yan yana falan olunca ne oluyor bir de km player da da 3d seçeneği var onu açtığım zaman film kırmızı oluyor bu filmi 3d nasıl izleyebilirim adam akıllı anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.
    pc özelliklerimi de yazıyım kısaca
    işletim sistemim:windows 8 64 bit
    ram:8gb
    ekran kartım: amd radeon hd 7660G + 7670m dual graphics

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Boyutlu Film İzlemek: Kapsamlı Bir Kılavuz

3 boyutlu (3D) filmler, sinematik deneyimi bir sonraki seviyeye taşıyan sürükleyici bir film izleme şeklidir. 3D film izlemek için özel ekipman ve hazırlıklar gerekir.

Gerekli Ekipman

3D film izlemek için aşağıdaki ekipmanlara ihtiyacın vardır:

• 3D uyumlu TV veya projektör
    • 3D gözlükler
    • 3D uyumlu Blu-ray oynatıcı veya akış hizmeti

Hazırlık Aşamaları

3D film izlemeye başlamadan önce şu adımları izlemelisin:

1. Ekipmanını kur: 3D TV'ni veya projektörünü kur ve 3D gözlüklerini şarj et veya pillerini değiştir.
    2. Filmini seç: 3D uyumlu bir Blu-ray veya akış hizmeti üzerinden bir film seç.
    3. Oynatıcıyı bağla: 3D oynatıcını TV'ne veya projektöre bağla.
    4. Gözlükleri tak: 3D gözlüklerini tak ve rahatça oturduğundan emin ol.

İzleme Deneyimi

3D gözlükleri taktığında, film sahneleri gerçekmiş gibi üç boyutlu olarak görünecektir. Nesneler ekrandan dışarı çıkacak ve karakterler sanki odanda duruyormuş gibi görünecektir. 3D film izlemek, daha sürükleyici ve heyecan verici bir izleme deneyimi sunar.

İpuçları

3D film izleme deneyimini en üst düzeye çıkarmak için şu ipuçlarını takip edebilirsin:

• Uygun mesafeyi koru: Ekrandan yaklaşık 1,5-2 metre uzakta otur.
    • Karanlık bir ortamda izle: 3D efektler, karanlık bir ortamda daha etkilidir.
    • Mola ver: Uzun süreli 3D film izlemek göz yorgunluğuna neden olabilir. Düzenli aralıklarla mola ver.
    • Rahat et: Rahat bir sandalyede veya koltukta otur ve 3D deneyimin tadını çıkar.

3D film izlemek, sinematik bir şölen yaşamanın eğlenceli ve sürükleyici bir yoludur. Yukarıdaki adımları ve ipuçlarını takip ederek, evinde veya sinema salonunda unutulmaz bir 3 boyutlu film deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • filmi pc de aç.
    görüntü ekranda hem sağda hem solda olucak.
    tam ekran yap ve görüntüyü tv ye ver.
    tvde 3d seceneginden yan yana olanını sec.
    sonra gozlukleri tak ve mısır patlat keyifle izle

not: ben media player kulanıyorum. goruntuyu tvye verince yan yana secenegi cikiyor.
    pcden verince cikiyormu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 2 Ekim 2013; 21:25:54 >
  • kobre80 K kullanıcısına yanıt
    3D Formatları Side-by-Side (Yan-Yana), Over-Under (Alt-Alta) ve MVC (Multiview)

İndirdiğin filmler Side-by-Side olarak ayarlanmışsa (dönüştürülmüşse) açtığın zaman TV'de yanyana iki görüntü oluşur böyle olduğu zaman TV'nin ayarlarından 3D seçeneklerini yanyana seçmelisin.
    Over-Under'da ise aynı şekilde olur fakat görüntüler alt alta gözükür.

İndirdiğin film nasıl bir formatta ona bakmalısın Half,SBS yada SBS ise Yanyana
    Half.OU yada OU yazıyorsa AltAlta tiptedir.
  • Gözlükle
  • arkadaşlar çok saolun 3d yi yapabildim fakat bu sefer 3d yi açınca alt yazılar birbirine giriyor onu nasıl düzeltebilirim. filmleri hep Türkçe dublajda mı izlemem gerek
  • Merhaba arkadaşlar. Evde 3D iki TV var biri 2012 ekimde aldığımız Panasonic neo plazma var 42 ST 50 E, diğeri yirmi gün önce aldığımız Sharp LC 52 LE 830 model. Pananın gözlük hediyesi yoktu. Sharp ın yanında 2 adet hediye gözlük verildi. Dolayısıyla 3D gözlük Sharp ın olduğu için Sharp TV ye Bilgisayarı bağlayıp 3D Film seçip seyredelim dedik. Gözlükler şarz oldu. TV kumandasından yanyana yı seçtik. Bilgisayarı açıp internetten 3D film seçtik. Shrek 4 ü seçtik. Bide SOKAK DANSI isimli filmin başlarına sadece baktık. Ancak her iki filmde 3D değil. internet teki site 3D Filmler demiş , film de öyle tanıtılmış ama değildi. Filmler de titreklik var görüntü net değil çıplak gözle bakınca. Yanyana iki görüntü de yok. Kumandadan yanyanayı üstüste görüntüyü tek görüntüyü hepsini seçtik. 3d OLAYI yoktu. Gözlükle bakıncada 3D değil. Kablo normal HD kablo. Laptop ise ACER marka 2010 model. Görüntü KARTI demiş arkadaşlar ilk sayfada. Acaba bu bilgisayarın görüntü KARTI MI ? TV nin görüntü KARTI MI ? Bu model iki tv hakkında 3D nasıl film seyredilir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Bluray almak şartmı ? Bluray in ne gibi faydaları olur ? Panasonic tv yi neta 6400 uydu alıcı ile seyrediyoruz. Sharp ın kendi dahili uydusu var. Şu an bluray a ayıracak bütçede yok açıkcası. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• gözlükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Merhaba arkadaşlar. Evde 3D iki TV var biri 2012 ekimde aldığımız Panasonic neo plazma var 42 ST 50 E, diğeri yirmi gün önce aldığımız Sharp LC 52 LE 830 model. Pananın gözlük hediyesi yoktu. Sharp ın yanında 2 adet hediye gözlük verildi. Dolayısıyla 3D gözlük Sharp ın olduğu için Sharp TV ye Bilgisayarı bağlayıp 3D Film seçip seyredelim dedik. Gözlükler şarz oldu. TV kumandasından yanyana yı seçtik. Bilgisayarı açıp internetten 3D film seçtik. Shrek 4 ü seçtik. Bide SOKAK DANSI isimli filmin başlarına sadece baktık. Ancak her iki filmde 3D değil. internet teki site 3D Filmler demiş , film de öyle tanıtılmış ama değildi. Filmler de titreklik var görüntü net değil çıplak gözle bakınca. Yanyana iki görüntü de yok. Kumandadan yanyanayı üstüste görüntüyü tek görüntüyü hepsini seçtik. 3d OLAYI yoktu. Gözlükle bakıncada 3D değil. Kablo normal HD kablo. Laptop ise ACER marka 2010 model. Görüntü KARTI demiş arkadaşlar ilk sayfada. Acaba bu bilgisayarın görüntü KARTI MI ? TV nin görüntü KARTI MI ? Bu model iki tv hakkında 3D nasıl film seyredilir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Bluray almak şartmı ? Bluray in ne gibi faydaları olur ? Panasonic tv yi neta 6400 uydu alıcı ile seyrediyoruz. Sharp ın kendi dahili uydusu var. Şu an bluray a ayıracak bütçede yok açıkcası. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Filmler half sbs olmasi lazim. En temizi half sbs olan bir 3d indirin hddye atin ve tvnin usbden takin yanyana 2 görüntü gelicek birlestirip izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  3d film nasıl izlenir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907sefa1907 -- 3 Aralık 2013; 19:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

Merhaba arkadaşlar. Evde 3D iki TV var biri 2012 ekimde aldığımız Panasonic neo plazma var 42 ST 50 E, diğeri yirmi gün önce aldığımız Sharp LC 52 LE 830 model. Pananın gözlük hediyesi yoktu. Sharp ın yanında 2 adet hediye gözlük verildi. Dolayısıyla 3D gözlük Sharp ın olduğu için Sharp TV ye Bilgisayarı bağlayıp 3D Film seçip seyredelim dedik. Gözlükler şarz oldu. TV kumandasından yanyana yı seçtik. Bilgisayarı açıp internetten 3D film seçtik. Shrek 4 ü seçtik. Bide SOKAK DANSI isimli filmin başlarına sadece baktık. Ancak her iki filmde 3D değil. internet teki site 3D Filmler demiş , film de öyle tanıtılmış ama değildi. Filmler de titreklik var görüntü net değil çıplak gözle bakınca. Yanyana iki görüntü de yok. Kumandadan yanyanayı üstüste görüntüyü tek görüntüyü hepsini seçtik. 3d OLAYI yoktu. Gözlükle bakıncada 3D değil. Kablo normal HD kablo. Laptop ise ACER marka 2010 model. Görüntü KARTI demiş arkadaşlar ilk sayfada. Acaba bu bilgisayarın görüntü KARTI MI ? TV nin görüntü KARTI MI ? Bu model iki tv hakkında 3D nasıl film seyredilir bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Bluray almak şartmı ? Bluray in ne gibi faydaları olur ? Panasonic tv yi neta 6400 uydu alıcı ile seyrediyoruz. Sharp ın kendi dahili uydusu var. Şu an bluray a ayıracak bütçede yok açıkcası. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Filmler half sbs olmasi lazim. En temizi half sbs olan bir 3d indirin hddye atin ve tvnin usbden takin yanyana 2 görüntü gelicek birlestirip izleyin

Alıntıları Göster

* * * * * *

Çok teşekkür ederim cevap için. Filmler half sbs olması gerek demissiniz. Bu ne demek acaba ? Teknoloji cahiliyim de .. hdd ye atın derken usb ye mi yükleyelim filmi ? Birde hd kablolar önemli diyenlar var. Bazısı 3D film seyretmeye olanak vermiyormuş ?

• Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

* * * * * *

Çok teşekkür ederim cevap için. Filmler half sbs olması gerek demissiniz. Bu ne demek acaba ? Teknoloji cahiliyim de .. hdd ye atın derken usb ye mi yükleyelim filmi ? Birde hd kablolar önemli diyenlar var. Bazısı 3D film seyretmeye olanak vermiyormuş ?

Half sbs nin Türkçe anlami "yarim yanyana" demektir.2 farkli kamera acisiyla cekilmis goruntuyu tek bir ekranda gosterilmesidir.tvden bunu birlestrdiginizde 3d görüntü olusur.harddiske kopyalayin tvnin usbsine takin filmi secin goruntuyu birlestirin ve iyi seyirler

• Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

* * * * * *

Half sbs nin Türkçe anlami "yarim yanyana" demektir.2 farkli kamera acisiyla cekilmis goruntuyu tek bir ekranda gosterilmesidir.tvden bunu birlestrdiginizde 3d görüntü olusur.harddiske kopyalayin tvnin usbsine takin filmi secin goruntuyu birlestirin ve iyi seyirler

Sağol kardeşim.
  • Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim her zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.