Bildirim
3D FİLM SEYRETMEK İÇİN 3D BLURAY OYNATICI ŞARTMI?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle Şu anki ledlerde bluray filmleri usb'den oynatma olayı olmamaktadır. Laptoptan bağlanabilmek içinde laptopunuzun bluray okuyuculu ve 3d konvertli olması gerekmektedir. -
ama ben 1080p filmleri hdd tv ye bağlıyarak izliyebiliyorum -
İzlediğiniz filmler büyük itimalle MKV formatındadır. Doğrudur. Ancak Mkv bluray sisteminin bir alt formudur. -
Bu arada son öğrendiğime göre bluray olması da yetmiyor.3d uyumlu bluray player lazım..Yazılımla da yükseltilebilen olabiliyor -
medya oynatıcıyla 3d mkv izliyebilirsiniz medya oynatıcı marka farketmez tv ye hdmı la balanması şart oynatıcının benim tv mkv oynatıyor 3d mkv neden açmıyor dicekler olucak çünkü hdd direk usb le balıntı yapıyorsunuz ama medya oynatıcıyla hdmı la tv balantı yapıyorsunuz filmi açıp tv nin 3d menüsünden yanyana oynatım modunu seçiyorsunuz 3d mkv filmi izliyorsunuz gerçek 3d olarak benim 3 d tv yok arkadaşımın var ona filimleri ben indiriyorum ondan bu kadar bilgim var 3d le yoksa işim olmaz gereksiz bişe bence -
Ben de Samsung 40C8000 var. Harici harddiskinden tv nin codec sorunu yaşamayacağı 3D filmleri usb bağlantısı ile izleyebilirsin. Ama dikkat etmen gereken Samsung un gözlüğünü almak olmalı. Çünkü yeni gözlükler aktif tip denen modeller, yani tv ile temas kurarak çalışıyor. Ve bildiğim kadarıyla Sony ya da LG gözlük ile Samsung TV de film izleyemeyebilirsin. Biraz araştırırsan farklı 3D metotlarının olduğunu görürsün. Genelde internette 3D olarak yayınlanan filmler SBS (side by side) denen biçimde yapılmış oluyor.TV lerimiz bunları üstüste birleştirip gözlüğün iki camının aldığı görüntülerde çok küçük bir frekans kayması yaratarak beynimizi aldatıyor ve 3D etkisi yaratıyor.Vücudumuz da buna alışık olmadığı için başlangıçta belirli bir süre sonra baş ağrısı gibi yan etki gösterebiliyor ama daha sonra alışıyor.En azından biz alıştık.Neyse konuyu çok uzatmayayım şimdiden iyi seyirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: quickdiver
Öncelikle Şu anki ledlerde bluray filmleri usb'den oynatma olayı olmamaktadır. Laptoptan bağlanabilmek içinde laptopunuzun bluray okuyuculu ve 3d konvertli olması gerekmektedir.
Bilmiyorsan susmak en doğrusu bence
Her türlü pc den oynatırsın 3d filmleri.Blu-ray okuyucuya,3d konvert e felanda ihtiyacın yok . Hatta bazı tv lerde artık oynatıyor hdd ten. Misal LG LW 5500 gibi. -
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
quote:
Orijinalden alıntı: quickdiver
Öncelikle Şu anki ledlerde bluray filmleri usb'den oynatma olayı olmamaktadır. Laptoptan bağlanabilmek içinde laptopunuzun bluray okuyuculu ve 3d konvertli olması gerekmektedir.
Bilmiyorsan susmak en doğrusu bence
Her türlü pc den oynatırsın 3d filmleri.Blu-ray okuyucuya,3d konvert e felanda ihtiyacın yok . Hatta bazı tv lerde artık oynatıyor hdd ten. Misal LG LW 5500 gibi.
Nazik sözlerin için teşekkürler, bluray film ve mkv arasındaki farkı öğren ve bilgini burada paylaş. Anlamadıysan bir daha söylüyeyim bluray usb'den oynatmıyor(TV de) mkv evet oynatabilir.Bende LG 5500 var arkadaşım. sen de var mı bilmem. USB den MKV oynatabiliyorum( ses yok ).Bluray için bluray oynatıcı lazım.
-
Yahu hem bilgisizsin hem yanlış yönlendirecem diye inat ediyorsun. Blu-ray dosyasını kaydet pc ne 40-50 gb neyse. Sonrada ver Power DVD nin son sürümüne , bağla hdmi kabloyla tv ne. Bak bakalım o blu-ray i 3 boyutlu oynatıyormusun oynatamıyormusun.
Soruyu soran vatandaş harici diskten oynatabilirmiyim diye soruyor okuduysan Blu-ray diskten bahsetmediği belli. Ayrıca usb den mkv oynatıyorsun.Sesin olmama sebebi o filmin DTS olmasıdır. Bununda çözümleri var ararsan. Ac3 e çevirebilirsin. Yada en güzeli alırsın optik çıkışlı bir mediaplayer+ z5500 sesin nekadar önemli olduğunu anlarsın bir filmde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 8 Ağustos 2011; 2:55:46 > -
bütün cevep veren arkadaşlara teşekkürler bende kendim 3d film indirdim hdd attım usb ile tv ye bağlandım bendeki tv Samsung D6000 filmi açtım kumandadan 3d tuşuna bastım ve gayet güzel çalıştı herkese teşekkürler :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mcatakan
bütün cevep veren arkadaşlara teşekkürler bende kendim 3d film indirdim hdd attım usb ile tv ye bağlandım bendeki tv Samsung D6000 filmi açtım kumandadan 3d tuşuna bastım ve gayet güzel çalıştı herkese teşekkürler :)
Biraz ortalık karıştı ama neyse,işin çözüldü. -
Arkadaşlar ben internetten indirdim mkv formatında fakat 2 adet film geliyor yanyana side by side. Bunu tek ekranda nasıl izleyebilirim? -
Bluray oynatıcı ve TV 3D oynatıcı özelliğinde olmalı bildiğim kadarıyla. Bende LG nin 3D özelliği olan Oynatıcısı var fakat TV 3D değil. 3D filim koydum sistemden TV nizin 3D özelliği olmadığından disk oynatılamamaktadır diye bir yazı geldi. Bu konuda tek tecrübem budur. Ayrıca 3D başka bir yerde izledim o kadarda ahım şahım bir durum değil. -
haklı -
Half sbs 1080p filmleri usb in oynatabilir.Takıyorum harici diskimi oynatıyorum sorunsuz.
1. 2012 2009 (2012)
2. A Christmal Carol 2009 (Yeni Yıl Şarkısı)
3. Alice İn Wonderland 2010 (Alice Harikalar Diyarında)
4. Animals United 2010 (Sevimli Hayvanlar)
5. Avatar 2009 (Avatar)
6. Battle For Terra 2007 (Terra’yı Kurtarmak)
7. Battle Los Angeles 2011 (Los Angeles Savaşı)
8. Bolt 2008 (Bolt)
9. Captain Amerika - The First Avenger 2011 (Yüzbaşı Amerika - İlk Yenilmez)
10. Cars 2 2011 (Arabalar 2)
11. Cats And Dog - The Revenge Of Kitty Galore 2010 (Kediler Ve Köpekler - Kitty Galore’un İntikamı)
12. ClAsh Of The Titans 2010 (Titanların Savaşı)
13. Cloudy With A Chance Of Meatballs 2009 (Köfte Yağmuru)
14. Conan The Barbarian 2011 (Barbar Conan)
15. Coraline 2009 (Koralin Ve Gizli Dünya)
16. Dark Country 2009 (Karanlık Ülke)
17. Daybreakers 2009 (Vampir İmparatorluğu)
18. Despicable Me 2010 (Çılgın Hırsız)
19. Dolphin Tale 2011 (Dolphin Tale)
20. Drive Angry 2011 (İntikam Yolu)
21. Fright Night 2011 (Korku Gecesi)
22. Garfield's Pet Force 2010 (Garfield Süper Kahraman)
23. Gnomeo And Juliet 2011 (Gnomeo Ve Juilet)
24. Green Lantern 2011 (Yeşil Fener)
25. Gulliver's Travels 2010 (Gulliver'in Gezileri)
26. Happy Feet Two 2011 (Neşeli Ayaklar İki)
27. Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 1 2010 (Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - Bölüm 1)
28. Harry Potter And The Deathly Hallows - Part 2 2011 (Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - Bölüm 2)
29. Hidden 2011 (Saklı Ruh)
30. Hoodwinked Too Hood Vs Evil 2011 (Kırmızı Başlıklı Kız - Kötülere Karşı)
31. How To Train Your Dragon 2010 (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin)
32. Hugo 2011 (Hugo)
33. Ice Age 3 - Dawn Of The Dinosaurs 2009 (Buz Devri 3 - Dinazorların Şafağı)
34. Journey To The Center Of The Earth 2008 (Dünyanın Merkezine Yolculuk)
35. Killer Movie 2008 (Killer Movie)
36. Kung Fu Panda 2 2011 (Kung Fu Panda 2)
37. Kung Fu Panda 2008 (Kung Fu Panda)
38. Largo Winch 2 2011 (Tehlikeli Miras 2)
39. Legend Of The Guardians 2010 (Baykuş Krallığı Efsanesi)
40. Mars Need Moms 2011 (Marslılar Annem Ve Ben)
41. Meet The Robinsons 2007 (Robinson Aliesi)
42. Megamind 2010 (Mega Zeka)
43. Moby Dick 2011 (Beyaz Balina)
44. Monsters Vs Aliens 2009 (Canavarlar Yaratıklara Karşı)
45. Mounster House 2006 (Canavar Ev)
46. My Bloody Valentine 2009 (Sevgililer Günü Katliamı)
47. Priest 2011 (Kutsal Savaşçı)
48. Prites Of The Caribbean - On Stranger Tides 2011 (Karayip Korsanları - Gizemli Denizlerde)
49. Puss In Boots 2011 (Çizmeli Kedi)
50. Quest For Zhu 2011 (Zhu'ya Yolculuk)
51. Rec 2007 (Kayıt)
52. Resident Evil – After Life 2010 (Ölümcül Deney – Ölümden Sonra)
53. Rio 2011 (Rio)
54. Sammy's Adventures The Secret Passage 2010 (Sammy's Maceraları)
55. Sanctum 2011 (Dip)
56. Saw - The Final Chapter 2010 (Testere - Son Bölüm)
57. Shark Night 2011 (Katil Köpekbalığı)
58. Shrek 2 2004 (Shrek 2)
59. Shrek 2001 (Shrek)
60. Shrek The Forever 2010 (Shrek Sonsuza Dek Mutlu)
61. Shrek The Third 2007 (Shrek 3)
62. Spy Kids All The Time İn The World 2011 (Çılgın Çocuklar)
63. Step Up 2010 (Sokak Dansı)
64. Super Hybrid 2010 (Süper Melez)
65. Tangled 2010 (Karmakarışık)
66. The Adventures Of Tintin 2011 (Tenten'in Maceraları)
67. The Child's Eye 2010 (Çocuk Gözü)
68. The Final Destination 4 2009 (Son Durak 4)
69. The Final Destination 5 2011 (Son Durak 5)
70. The Green Hornet 2011 (Yeşil Yaban Arısı)
71. The Hole 2009 (Mahzen)
72. The Last Airbender 2010 (Son Hava Bükücü)
73. The Lion King 1994 (Aslan Kral)
74. The Nutcracker 2010 (Sihirli Oyuncaklar)
75. The Polar Express 2004 (Kutup Ekspresi)
76. The Smurfs 2011 (Şirinler)
77. The Three Musketeers 2011 (Üç Silahşörler)
78. Thor 2011 (Thor)
79. Toy Story 2 1999 (Oyuncak Hikayesi 2)
80. Toy Story 3 2010 (Oyuncak Hikayesi 3)
81. Transformers Dark Of The Moon 2011 (Transformers Ay'ın Karanlık Yüzü)
82. Tron Legacy 2010 (Tron Efsanesi)
83. Underworld Awakening 2012 (Karanlıklar Ülkesi Uyanış)
84. Underworld The Rise Of The Lycans 2009 (Karanlıklar Ülkesi Lycan’ların Yükselişi)
85. Up 2009 (Yukarı Bak)
86. Winx Club - Magic Adventure 2010 (Winx Kulüp - Sihirli Macera)
87. Yogi Bear 2010 (Ayı Yogi)
-
usb ile çalışmıyo diye biliyom ben -
Selam arkadaşlar ben yeni üye oldum samsung 46eEH6030 led 3d tv aldım aktİFgözlük var filmleri bluray oynatıcı olmadan izleyebilirmiyim pcyi hdmi ile tv'ye baglıyorum 20 gb boyutunda avatar half sbs indirdim power dvd 12 ,bs player, gom ile denedim ama 3d efektler vermior kumandadan 3d tuş sbsyi seçiorm görüntü geliyor ama ekranın dışına çıkan bişeyler yok (GÖRÜNTÜ BİRLEŞİYOR NORMAL HD İZLİYORUM 3D OLMUYOR BİRLEŞTİRİNCE) tivibu var orda labirent diye 3d film var onu çok iyi efektLerle izleyebiliyorum başka media playerla bu işi çözebilirmiyim streoscopic diyorlar aktif gözlük destekliyormu yada flash bellek,hdd ile direk tv'ye bağlayıp izleyebilir miyim? cevabınızı, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
(indirdiğim linkhttp://www.mkvindir.com/1080p-3d-mkv-filmler/804-avatar-3d-2009-1080p-3d-half-sbs-treng.html)
-
Merhaba,
55pus7909 philips tv aldım..uhd 4k vs herbişeyi var..3d dahil
fakat 43 gb lık 3d bluray film var elimde(the wolverine) HDD YE ATIYORUM TV YE BAĞLADIĞIMDA DOSYAYI GÖRMÜYOR..bunun anlamı nedir..illaki laptopu tv ye bağlayıp ordan açıp mı izleyecem..bluray oynatıcı indirdim pc den açabiliyorum fakat bu tv den açamıyorum..sebebi nedir nasıl yapmalıyım..yardımlarınız için tşk. -
quote:
Orijinalden alıntı: birsutanem
Merhaba,
55pus7909 philips tv aldım..uhd 4k vs herbişeyi var..3d dahil
fakat 43 gb lık 3d bluray film var elimde(the wolverine) HDD YE ATIYORUM TV YE BAĞLADIĞIMDA DOSYAYI GÖRMÜYOR..bunun anlamı nedir..illaki laptopu tv ye bağlayıp ordan açıp mı izleyecem..bluray oynatıcı indirdim pc den açabiliyorum fakat bu tv den açamıyorum..sebebi nedir nasıl yapmalıyım..yardımlarınız için tşk.
Tv lerin media oynatıcıları bluray iso formatını desteklemiyor mâlesef. Ya bilgisayarı bağlayacaksınız, ya bluray iso oynatabilen bir media player cihazı alacaksınız veya filmlerin daha düşük kaliteli mkv formatlarını tercih edeceksiniz. Bu durum sizin tv ile ilgili değil, dahili olarak bluray iso oynatabilen bir tv şu anda yok diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iptv url ekleme
- mi box kumanda çalışmıyor
- botech wzone kumanda eşleştirme
- tivimate premium apk
- tivimate premium fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X