Şimdi Ara

3D Filmler yasaklanmali !!! 2D film artik nerdeyse yok !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2D seçeneği de oluyor. 3D garezi neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim dur diyecek buna artik????? Son cikan 3D filmlerde Blade Runner ve Geostorm Gozluksuz izlenebiliyor. Goruntu bulaniklasmiyor

• Aslında bazı filmlerde katman hissi çok güzel oluyor. İşte karartma işi sıkıntı ama karartının bizim sinemalardaki bir kusur olduğunu düşünüyorum. Işığı kısıyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

2D seçeneği de oluyor. 3D garezi neden?

Sorun da o, 2D seçeneği sunulmuyor. Gidiyorsun hepsi 3D. Garezle ilgisi yok.

• Thor da 3D oluyor.Yeterin yani arkadaş ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D faşizme HAYIR diyorum 😎😎😎

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala devam ettiğine göre talep var demekki. Mutlaka seyirci ortalamasına bakıyorlardır. Gerçi benim için farketmiyor sinemada film izlemeyi bırakalı çok oldu.

• sonuna kadar 3d diyeyim.
    Avatar filmi kalitesinden bahsediyorum.3d ye garezi olanlar var anlaşılan.
    Ben bunu kabul edemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 26 Ekim 2017; 22:11:26 >
  • hayir 3D ve 2D fiyatlari ayni olsun gorun bakin herkes 2D izler. ben 2D filmin 3D fiyatinda olmasina raziyim yeter ki filmler 2D ciksin

sinemada 3D Star Wars Last Jedi fragmani izledim gozlerim kanadi resmen berbatti
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

hayir 3D ve 2D fiyatlari ayni olsun gorun bakin herkes 2D izler. ben 2D filmin 3D fiyatinda olmasina raziyim yeter ki filmler 2D ciksin

sinemada 3D Star Wars Last Jedi fragmani izledim gozlerim kanadi resmen berbatti

hocam ben 3d teknolojisini seviyorum ama sevmeyen varsa olabilir sorun yok.
  • Belki gerçekten hakkını veren 3d filmler vardır bilemiyorum ama seyrettiğim tüm 3d filmlerden 2d kadar keyif alamadım.

Göz yorgunluğu oluyor, filmde odaklanman gereken sahnelere odaklandırmıyor, filmin içine girmiş gibi de hissettirmiyor zaten.
  • 3D filmlerin birakin azalmayi hizla daha cok cikiyor. Amerika da 3D IMAX filmlerin ayni zamanda 2D secenekleride var !!!!!!!! Bize zorla 3D dayatiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.