Şimdi Ara

3D Filmler yasaklanmali !!! 2D film artik nerdeyse yok !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter artik 3D yuzunden filmleri karanlik ve soluk renkte izliyoruz. IMAX dahil

Avatar ve Dunyanin Merkezine yolculuk disinda bi zimbirtisini goremedik 3D'nin.

2017 de cikacak filmlere bakiyorumda nerdeyse hepsi 3D. Ama gercek 3D degil. Hepsi 2D den cevriliyor.

Nolan olmasa 2D 70mm film izleyemeyecegiz.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_IMAX_DMR_films

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3D dışında alternatif olarak 2D de sunulmuyor mu? Gerçi her filmde her sinemada sunulmuyor. En son Doctor Strange'e girmiştik kardeşimle 3D vardı sadece.

3D denilen şey zaten geçici bir heves. Kesinlikle 2D daha iyi. 3D olunca filme odaklanamıyoruz.

• 3d tvler ve 3d blu ray diskler battı umarım sinema da en yakın zamanda aynı kaderi paylaşır.

→ 2D FOREVER ←

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 27 Ocak 2017; 23:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr-2015

3d tvler ve 3d blu ray diskler battı umarım sinema da en yakın zmanda aynı kaderi paylaşır.

→ 2D FOREVER ←

Bi hevesle 3D TValmistik. Toplasan 2 film izlemisimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SBS,(Side-By-Side) 3D içerik için, çözünürlük 3840x1080 (her bir göz için 1920x1080) , FULL-SBS
    OU (over under),3D için çözünürlük 1920x2160 (her bir göz için 1920x1080) , FULL OVER UNDER
    HSBS,(Side-By-Side) 3D çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 960x1080) ;
    HOU,(half over under) çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 1920x540) olur.

özellikle orjinal bluray kalıtesınde olan 3d full over under mkv (1920-2160)izlemek istiyorsanız.tabıkı gerçek manada high L5 ve uzerıyle, bit degerı korunarak kodlanmış 3d bluray mkv lerden söz ediyorum ben... yoksa blurayın 4 de biri kalıtesı olan 8-10 gb lık half sbs yada half over under mkv lerin ismini bile anmıyorum en son ıhtımal belki tenezzul edılebılır böyle bir ripe...

3D Filmler yasaklanmali !!! 2D film artik nerdeyse yok !!

bluray isodan tek farkı iso da ki başka filimlerin sinema fragmanları ile menünün(filmdeli seslerin dili altyazı dili seçme felan) olmayışıdır.onu dışında iso daki film ile mkv deki film 3d kailtesı aynıdır..

• Katılıyorum 2d-3d ikisi birlikte sunulsa kesinlikle 2d seçerim ama sağolsunlar gözlük ve pahalı bilet satacağız diye 2d film getirmiyorlar bile artık.

• 2-3 sene önceki popüleritesi yok ama sinemada 3d yi dayatmaları kötü bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinemada dayatmalarını bilmemde TV ile beraber 3-4 tane gözlük verdiler. Ailecek 3D seyrediyoruz filmleri. Bazı filmler özellikle 3D olarak çok zevkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d'yi televizyonda izlemekle sinemada izlemek arasında ciddi fark var. 3d tvlerin pek tutmaması normal ama sinema gayet zevkli bence. Yasaklanmalı demek yanlış. Ha seçim şansı verilmesi lazım her filmde olmasa da en azından popüler olanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 30 Kasım 2016; 15:55:17 >
  • sonuna kadar 2D.
  • Biraz sabır, Avatar 2 ile gözlüksüz 3d çıkacak, sektör gözlüğü bırakır o zaman.
  • Işık kalitesi düşüyo ve bazı filmlerde cok göz yoruyo hiç hoş değil
  • Oldum olası 3D kullanamam zaten, ilk çıktığı zamanlarda severek izlerdim fakat yeni dönem 3Dleri hiçte gözünün içine giriyormuş gibi göstermiyor.. Zaten gözümün önünde 0.75 astigmat 2. bilmem kaç hipermetrop miyop Allah ne verdiyse. Gözlük üstüne gözlük takıyorum zevk alamıyorum gözlüksüz fimleri tercih ediyorum.
  • 3D izlerken kor oluyorum resmen can cekisiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3D deki derinlik hissini çok seviyorum ama sırf bu his içinde siyah film çekilmiş plastik gözlük takmak istemiyorum. Daha gelişmiş bir şey getirsinler ama derinlik hissi olsun yeter. Üstüme gelen parça görmek gibi bir hevesim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf bu yüzden sinemaya gitmeyi kestim, sizde gitmeyin talep olmazsa mecbur kaldırırlar

• Derinlik hissini bende seviyorum ama Filmler KARANLIK OLUYOR.

Bu arada Amerika da 3D filmlerim 2D secenegi bulunuyor

• Kesinlikle katılıyorum...

Sırf daha fazla para almak için

Ayrıca 3d'den nefret ediyorusm, karanlık atmosferli film izlenmez hale geliyor...
  • 3D film dayatmasından ben de nefret ediyorum. 3D izlemeye zorunda bırakılması rezillik.
  • 3D hastasıyım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.