Bildirim
3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende merak ettim? -
1-) 3D tv şart
2-) Oyun fiyatları aynı. fakat Enslaved oyununu 3D oynamak istiyosan, eklenti paketini satın alman lazım... COD ve Killzone 3 de mesela o yok. Oyunda 3d geliyo direkt.
3-) Gözlük aldığın televizyon şirketinden al. Başka bir gözlük alırsan malesef uymuyor. Samsung benim 3d Tvim ve Samsung gözlüklerim.
http://resim.donanimhaber.com/m_46359157/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46359157
bu konuya bak.
Bi ara Killzone 3 incelememide ekliycem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Djbeycan
Arkadaşlar 3D Oyun ve Gözlük Hakkında Bilginize İhtiyacım Var !
1-3D Oyunları oynamak için Tv'nin illa 3D mi Olması gerek ?
2-3D Oyunların fiyatları farklımı?
3-3d gözlük tavsiyesi lazım.herhangi bi 3d gözlük olurmu?
İlginize şimdiden teşekkür ederim...
1- evet
2- hayır
3- aldığın tv ile beraber veriliyor adedi 1 yada 2 olabiliyor.herhangi bir gözlük olmaz streoskopik 3d gözlük alman lazım çünkü 3d tvler streoskopik görüntüleme tekniğini kullanıyor.
pc de oynamak istersen nvdia 3d vision vede 120 hz 3d monitör gerekiyor.oyunların 3d yapılması sart değil tüm oyunları 3 d oynuyor vede 3d olarak cekilmese bile power dvd10 ile 3d film seyretme imkanına sahip oluyorsun
-
3D monitör ve yine 3D gözlük ile de aynı etkiyi alabilirsin. Eğer 3D TV lerin fiyatları çok yüksek diyorsan başka bir alternatif olabilir senin için..
Ama bana sorarsan birazcık parana kıyıp TV al derim -
Arkadaşlar,tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,Yalnız tv yi daha yeni aldım 2 bin tl ye :(
Bir tane daha alabilceğimi sanmıyorum,Demek ki 3d oynama hayalim yalan oldu :( İnşallah 3d monitör alırım,monitör fikri aklıma yattı,ilginize teşekkür ederim -
Monitörde 3D çok fazla keyif vermiyor. Normal 3D bile fazla keyifli değilken, ekran boyutunun küçülmesi hiç iyi olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Monitörde 3D çok fazla keyif vermiyor. Normal 3D bile fazla keyifli değilken, ekran boyutunun küçülmesi hiç iyi olmuyor.
Katılıyorum.
40 inch benim 3Dtvim. keşke 46 alsaydım diyorum. Göz bozulmasın diye 40 aldım, izleme mesafem yakın çünkü.
3D de ne kadar büyük o kadar iyi. -
vay be ,bilsem 3d alırdım tv yi :( gittim bide 120 ekran aldım ...
İşe başlayınca ilk işim 3d tv almak olcak... -
3dtv play kiti var nvidia'nın. Monitör şart değil yani.. Bilgisayarda eski yeni hemen hemen bütün oyunları nvidia ekran kartı ve gözlüğü ile 3dtv'den 3d keyfi ile oynayabilirsin. 3d oyun bambaşka bir deneyim, pişman olmayacağına eminim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X