Bildirim
3d projeksiyonda oyun?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bildiğim kadarıyla sadece PC/3D desteklidir o cihaz.
Eğer 120Hz açabileceğiniz bir ekran kartınız varsa, 120hz açtıktan sonra cihaz üzerinden 3D senkronizasyonunu açmanız yeterli olacaktır.
Elbette 3D destekli bir oyun ile. -
PC 3D Oyunları ekran kartıyla çok fazla ilgili...
Burda çoklu kombinasyonlar mevcut...
Bir kere önce oyunu belirleyin, bu oyunun üzerinde Nvidia uyumlu yazacaktır...
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html
sonra projeksiyon cihazınızın uyumlu olup olmadığını yukarıdaki linkten kontrol edin...
bir dizi uyumlu yazılım donanım ekipmanına ihtiyacınız olacak
diğer seçenek amd ati ekran kartlarında bu daha da karmaşık
http://www.amd.com/uk/Documents/AMD_HD3D_Setup_Guide.pdf
inceleyebilirsiniz...
PS3 3D oyunları çok daha kolay Full 3D (HDMI 1.4 uyumlu) bir projeksiyon cihazını 3d ps3 ile bağlayıp ps3 3d oyunu ile rahatlıkla oynayabilirsiniz... X box ta aynı şekilde 3d oyunları oynayabilirsiniz... PC 3D ready yani full 3d olmayan bir cihazınız var ise optoma 3d-xl yada viewsonic vp3d1 ile uyumluluğunu kontrol edip, PS3 XboX 3d oyunlarını oynayabilirsiniz...
Tabii bu anlattıklarım, yeni nesil 3d için geçerli idi... Eski sistem anaglif (kırmızı mavi) gözlüklerle 3d oyun oynamak çok daha kolay...
-
bende 6850 ekran kartı var ben ne yapmalıyım -
dostum ati kullanıyorsan tridef3d programını indiirp kuruyorsun 14 günlük deneme sürümü ile 14 gün boyunca ücretsiz bu programla oyunları 3d olarak oynayabilirsin... nvidia ekran kartın olmadıgı için bu benim yazdıgım programı indirmek zorundasın... -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewarrr
dostum ati kullanıyorsan tridef3d programını indiirp kuruyorsun 14 günlük deneme sürümü ile 14 gün boyunca ücretsiz bu programla oyunları 3d olarak oynayabilirsin... nvidia ekran kartın olmadıgı için bu benim yazdıgım programı indirmek zorundasın...
dostum benim projeksiyon sadece vga çıkışlı burdan 3d görüntü verebiliyor. Ayrıca tridef kurdum benim için deneme süresi bitmiş gözüküyor.
Günümüzde hdmi çıkışlı olmayan birçok 3d projeksiyon satılıyor. Bunlar için 3d oyun oynama nasıl yapılır. Ayrıntılı olarak anlatırsanız herkes için çok iyi olcağını düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: casparza
Bildiğim kadarıyla sadece PC/3D desteklidir o cihaz.
Eğer 120Hz açabileceğiniz bir ekran kartınız varsa, 120hz açtıktan sonra cihaz üzerinden 3D senkronizasyonunu açmanız yeterli olacaktır.
Elbette 3D destekli bir oyun ile.
Evet sadece pc/3d destekli bir projeksiyon. ancak mesela 3d nb2k12 oyunu görüntü yanyana ama 3d modu aktif edilince birleştirmiyor. nasıl yapcm. -
dostum vga çıkış ile 3d görüntü nasıl almayı başarabiliyorsunuz anlamadım???
Hatta ben hdmi 1.4 kablo ile bağlıyorum projeksiyona. -
Birçok PC/3D projeksiyon cihazı sadece VGA bağlantısı ile 3D modu aktif hale gelir. Optoma 3D XL tarzında cihazlar işini görecek en pratik seçimdir,
3D filmleri Stereoscopic 3D yazılımı ile, oyunları tridef3d yazılımı ile çalıştırabilirsin,
başka yolu yok diyebilirim, -
quote:
Orijinalden alıntı: gozluk3d
Birçok PC/3D projeksiyon cihazı sadece VGA bağlantısı ile 3D modu aktif hale gelir. Optoma 3D XL tarzında cihazlar işini görecek en pratik seçimdir,
3D filmleri Stereoscopic 3D yazılımı ile, oyunları tridef3d yazılımı ile çalıştırabilirsin,
başka yolu yok diyebilirim,
trideff nasıl çalıştırcam sview ile film çalışıyor ancak oyun nasıl yapcam ayarları öğrenebilir miyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 21 Kasım 2012; 0:22:29 >
-
elinizde hangi oyunlar mevcut, -
pes 2012, goodfather ve cysis 2 -
quote:
Orijinalden alıntı: newonw1
elinizde hangi oyunlar mevcut,
cevabınızı bekliyorum hocam -
tridef 3d proram kullanımı için projeksiyonda hangi seçeneği seçicez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 24 Kasım 2012; 23:07:21 > -
film oynatmak istiyorum tridef 3d programında ne seçecem.
current 3d display kısmında ne yapmam lazım gözlük var projeksiyon var wievsonic 5223
sview de shutter class var ama tridef de yok. nsıl 3d film izlerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X