Bildirim
3d film, 2 Ekran?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Stereoskopik denir buna.
İki ekran/video üst üste bindirilir gözlüğü takınca
Göz yanılgıya uğrar iki göz iki ayrı katmanı görünce uzaklık yakınlık algısıyla 3boyutlu algılar görüntüyü. -
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
İyi çalışmalar -
Bilgisayarda çift ekran, ama televizyonda da ben bu çift ekranı görüyorum. 3D Televizyonu yeni aldım acaba bir ayarmı yapmam lazım LG LW4500
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 8 Ağustos 2012; 12:09:47 > -
TV nin kumandasından 3D ayarlarına girip 2 ekranı üstüste getirmemiz gerekiyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafakumbar
TV nin kumandasından 3D ayarlarına girip 2 ekranı üstüste getirmemiz gerekiyormuş.
ne yaptıysam 3d ındırdıgım filmi ekrandan2 ye ayrık düzelmedi 3 d olmadı kumandadan ayarlarınada giriyorum ama 3d ayarı olmuyor 3d görüntü olarak algılamıyor sanrım televıztyon markası phılıps 7606k modeli 3d özeligide ar ama ne yapmama gerekiyor yardımcı olun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X