Şimdi Ara

1440x900 çözünürlük ve Full HD film izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir hafta once ani bir karar ile mac Book Pro aldım. 15.4 inch olan Z0NMQ modeli.
    cihazda 1440x900 ekran çözünürlüğü var. Bu çözünürlük ile fulları HD film izlemeye kalksam ne kadar verimli olur?? Hala vaktim varken 17 inch olan modellerden birini mı alsam??

Tavsiyeleriniz için simdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 28 Ocak 2012; 22:10:28 >

• hd çözünürlülük 1366x768 dir sizin çözünürlülük bunun biraz üstüdür fulları demişsiniz ful hd kastettiniz heralde hd kalitede seyredersiniz.fhd kalitede olmasını istiyorsanız 1920x1080 olması gerekli yada fhd formatına sahip bir tv'ye normal hd çözünürlülüklü bilgisayardan bile hdmi kabloyla bağlantı sağlayarak fhd görüntü elde edebilirsiniz ama alabiliyorsanız 17.3'' fhd çözünürlülüğe sahip bilgisayar alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 21 Ocak 2012; 21:20:21 >
  • HD nin önüne full eklememiştim haklısınız.
    MacBook Pro larin 17 inch modelleri 1920x1200 çözünürlük sunduğu için full HD film izlemede sıkıntı cikarmayacaktir. Ama bendeki cihaz 1440x900 olduğu için bilgisayarın ekranından izleyeceğim full HD film nasıl bir görüntü verir?? Asıl amacım bunu sormakti aslİnda.
    Eğer değerse MacBook Pro 17 inch ile degisim yapmayı düşünüyorum. Ama değmezse fark vermek istemiyorum.
  • hd kalitede seyredersin ve kendi ekranında net olur aslında şöyle diyeyim görüntüyü 15 inç ekranda fhd,hd kalitesini ekran küçük olduğu için pek fark edemiyorsun, yazıların fhd ekranda birazdaha ince olduğunu fark edebilirsin 17 inçlerde ve büyük tv ekranların baz alırsanız o zaman fhd'nin farkı gözükür.bunu şöyle düşünün denediyseniz 6 megapiksellik bir fotoğrafla 12 megapiksellik bir fotoğrafı 15 inç ekrana atın farkı göremezsiniz ama büyüttükçe 6 megapikselin 2-3 büyütmeden sonra bulanıklaştığını görürsünüz.piksel ne kadar fazlaysa görüntü okadar net olur ve dağılmaz.görüntüdede aynıdır ekran büyüdükçe pikseli fazla olan tabiki daha net olacaktır.hd çözünürlülüğün bulunduğu en net ekran 1366x768 ve sizin ekrandır çoğaldıkça kalitesi düşer.sanırım yeterli bir açıklama olmuştur başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

• bu durumda cihazımı değiştirmeye gerek kalmıyor. açıklama yeterince net. teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.