Şimdi Ara

3D BOYUTLU ASUS MARKA OYUN GÖZLÜGÜ 30TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oyun64 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar elimde sadece gözlügü bulunan 3D boyutlu asus marka oyun gözlügü vardır ihtiyac fazlasıdır NOT: ARKADASLAR SADECE GÖZLÜK VARDIR ELİMDE O VARMI BU VARMI DİYE SORMAYINIZ LÜTFEN LİNKİNİ BULABİLİRSEM EKLİCEM saygılar herkeze FİYATI:30TL DİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbinbası -- 23 Şubat 2009; 0:43:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu gözlük sadece uyumlu asus ekran kartları ile çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay

bu gözlük sadece uyumlu asus ekran kartları ile çalışır.
    bütün 3D boyut destekleyen ekran kartlarıda calışır fakat bende sadece gözlük mecüt ekran kartına takılan ara kablosu aparatı yok

• Gözlüğün belirtilen harici kartından bende mevcuttur.Ara kabloda var fakat başka amaçlarla kullanıyorum.Ben bayağı bi önceden kullanmıştım 2001 de falan.Monitörün CRT olması ve 120 hz nin üzerinde tazeleme hızını desteklemesi gerekiyordu.Gözlükle ilgilenen arkadaşlar benimlede kart almak istiyorlarsa irtibata geçebilirler...

Saygılar
  • İlgili bir link verirseniz inceleriz ürünü.....
    Hangi şartlarda kullanılabir hangilerinde kullanılmaz falan...
  • kardeş asus marka 3D boyutlu gözlügün linkini bulabilseydim zaten ilana eklicektim ama yok bulamadım ama başka marka model urunlerin var linkleri araştırısanız sanırım aradıgınız cevapları bulursunuz saygılarımla

• Arkadasım fiyat yazmamısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tecnical

Arkadasım fiyat yazmamısın?

KARDEŞİM İLAN BAŞLIGINDA FİYATIM YAZILI ZATEN ONUDAMI GÖRMÜYORSUN PES YANİ.........

• quote:

30tl gayet uygun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasarbinbası

quote:

KARDEŞİM İLAN BAŞLIGINDA FİYATIM YAZILI ZATEN ONUDAMI GÖRMÜYORSUN PES YANİ.........

Sakin hocam sakin..

Güzel ürün, hayırlı satışlar dilerim.
  • sadece uyumlu kartlarda calisir dedigi soz yanlis sadece bunu calistircak 1 kart vardir oda asus tnt2 ultra kartidir bu cagda tnt2 kart ne ise yararki bide 30lira demisin gozluge gittigidiyorda gozlukle karti 15lira max fiyata satiyorlar bikeresinde denk gelmistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: xZEOx

sadece uyumlu kartlarda calisir dedigi soz yanlis sadece bunu calistircak 1 kart vardir oda asus tnt2 ultra kartidir bu cagda tnt2 kart ne ise yararki bide 30lira demisin gozluge gittigidiyorda gozlukle karti 15lira max fiyata satiyorlar bikeresinde denk gelmistim

NE KADARDA COK BİLEN ASLINDA BİLİYOR ANLIYORMUS GİBİ GÖRÜNEN İNSANLAR VAR BU MEMLEKETTE O KART ESKİ OLABİLİR AMA ŞİMDİ ARA KABLOSUNDAN MEVCUT SEN BİRAZ DAHA O GİTTİ GİDEN SİTESİNE Bİ BAK HELE :))))) YUKARIDA MUHENDİS2004 NİKLİ ARKADAŞ ANLATMIŞ SEN ONUDAMI OKUMADIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasarbinbası -- 13 Mart 2009; 23:15:49 >

•  3D BOYUTLU ASUS MARKA OYUN GÖZLÜGÜ 30TL

Gözlüğün takıldığı kart bu arkadaşlar.Eğer ekran katının direkt olarak gözlüğü takmaya yarayacak bi çıkışı yoksa bu karttan satın alıyorsunuz ve kısa bir ara vga kablosuyla fotoda görülen kartın vga girişini ekran kartına bağlıyorsunuz. Katın üzerindeki diğer vga çıkışına da monitöre bağlıyorsunuz. Kart gerekli elektiriği flopy power kablosu üzerinden alıyor. (kumandanın kartla alakası yok. Sadece ikisini bi ilan içinde satışa çıkartacağımdan fotolarını birlikte çektim.)

Asus 3D gözlük kartı ilanım :

Asus 3D gözlük kartı

Bilgi için link isteyen arkadaş aşağıda ki linke bakabilir.

Asus VR100 bilgilendirme linki (ingilizce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis2004 -- 10 Nisan 2009; 19:58:38 >

• o gözlük asus ekran kartlarıyla verilirdi. ekran kartlarından güç girişi vardı. hatta bende 2 tane var o gözlükten. ilkini
    2000 yılında geforce 256 ile almıştım. diğerini ise 2002 de 4600ti idi sanırım onla aldım. kartlar gitti biri bozuldu diğerini yeğenime verdim gözlükler yadigar kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xZEOx

sadece uyumlu kartlarda calisir dedigi soz yanlis sadece bunu calistircak 1 kart vardir oda asus tnt2 ultra kartidir bu cagda tnt2 kart ne ise yararki bide 30lira demisin gozluge gittigidiyorda gozlukle karti 15lira max fiyata satiyorlar bikeresinde denk gelmistim

arkadaş doğru söylüor sadece asus ultra edition tnt lerde calışıor. kartın kendi içinde bi senkron var onu actığında böle kırmızı mavi 2 gölgeleme modu devreye girer. yapay 3d görüntü olayın bilirsiniz işte, o moda gecior ve gözünü biraz ağrıtmak pahasına güzel bir oyun zevki yaşatıor

• quote:

Orijinalden alıntı: cigaraech

quote:

30tl gayet uygun...

sadece 30 tl olsa iyi ama bir sürü eksiği varmış,kartı kablosu falan nerden baksan bir sürü masrafı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.