Şimdi Ara

3d filmlerde half sbs ve full sbs nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
21.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d filmlerde mp4 veya mkv dosyalarında half sbs ve full sbs nedir?
    Hangi media player oynatır?
    ornek olarak full sbs veya half sbs dosyasını iphone veya android işletim sistemli galaxy s2 telefona atıp hdmi ile 3d hdtv ye baglarsak sorunsuz izleyebilir miyiz?

• *** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU

Half - Full SBS 3D filmler ilg ile ilgili geniş bilgi bu konuda var.
    İkinci olarak Half-SBS bir 3D film 20-30 GB gibi bir boyutta olabiliyor, bu nedenle telefona atabileceğini pek sanmıyorum. iPhone dan zaten olmaz HDMI yok, S2 de belki olaiblir donanımı filmi oynatmaya yeterli gelirse ama hiç zannetmiyorum ki oynatsın düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 20 Kasım 2011; 13:14:02 >
  • Arkadaşlar elimdeki 3d Full SBS filmleri ne yazık ki oynatamıyorum.

Sistem özelliklerim gayet iyi, orada sıkıntı yok. (i7 920 + 6850)
    Kablo HDMI 1.4 destekliyor, orada da sıkıntı yok.
    Televizyon LG 660S serisi, pasif gözlüklü, burada da sıkıntı yok.

Ne zaman ki 3840x1920 videoyu acıp row interleaved i secsem satırlar birbirine giriyor. (evet olması gereken o zaten ama olması gerektiği gibi sırayla giremiyorlar ne yazık ki.) Ne yaptıysam düzeltemedim.
    Bu sorunu cözebilmiş birisi var mı? Televizyonun 3D ayarlarından row interleaved i seciyorum ama gözlüğü taktığımda görüntü hep birbirine girmiş görünüyor. sanki bir satır sağ göz bir satır sol göz icin görüntüyü ayırırken bazen kaydırma yapıp sağınkini solda solunkini sağda gösteriyor. birkac satır sonra tekrarlıyor... ekran bir nevi hafif zikzakmış gibi görünüyor. Umarım anlatabilmişimdir. Eminim aynı sorunu yaşayan vardır forumda.

Yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden teşekkür ederim.

Not: Stereoscopic player, KM Player, PowerDVD12... 3ünde de aynı sonuc :(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alish -- 20 Eylül 2012; 23:24:01 >

• Film izlerken 3d tv nin oynatıcısını kullan filmi flash ile beraber at. Tv den direk izle. Boyut büyük flasha nasıl atarsın bilmem ama 32 gb alsan iyi olur. Biçimi ntfs yapınca içine kopya edebilirsin.
  • eğer filmi indirdiysen ve altyazıyıda ayrıca indirdiysen altyazının 3D ye uyarlanması gerekiyor. Bende aynı problemi yaşamıştım. 3D subtitler isimli programı kullanarak sorunumu çözdüm. Detaylı bilgiyi internette gezinerek kolayca öğrenebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.