mevcutta sony dz780 ses sistemim var, philips 8007 televizyon alınca ses sisteminin de yenilenme zamanı geldi düşüncesindeyim, kule tipi olması önemli çünkü sehpalar üstünde hoperlor istemiyorum, philips ses sistemleri var incelediğim kadarıyla ama hakkında iyi yorumlar okumadığımdan seçenek dışı bıratım, dts,arc vs sıkıntısı yaşamayalım 1000 lira civarinda olursa çok iyi olur. teşekkürler
Sana tavsiyem HTP-200 veya 300 olacak. bU sistemin amfisi VSX-520. HDMI giriş ve çıkışları mevcut, optik çıkış mevcut, ayrıca dolby true HD dahil tüm ses formatlarını destekler. Ben 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. Hem ilerde hoparlörleri bütçene göre değiştirip daha iyi ses elde edebilirsin linki
1. 3d veya değil Blu-ray filmlerdeki DTS-HD ve DD-True HD sesleri sadece kendi playerından oynatılan Blu-ray'ler de mi çözebiliyor? Yani bu aletin player'ında mkv film açsak, filmin içerisindeki DTS-HD ve DD-True HD sesleri çözebilir mi?
2. Player'ın CINAVIA koruma sistemi var mı?
arkadaşın link verdiği şey player değil avr + hoparlör takımı, senin avr ile birlikte blu ray player veya hd formatları avr nin çözmesi için iletecek yetenekte medya oynatıcı kullanman gerekecek
Alyy'ninde belirttiği gibi verdiğim linkte avr+hoparlör takımıdır. Oynatıcı olarak HTPC, Mediaplayer veya bluray playerı bu takımın avr'sine bağlamanız gerekmektedir. Bu şekilde bağlantıda ses formatlarını (DTS,DOLBY DIGITAL) playera veya avr'ye çözdürebilirsiniz. Bu size kalmış ama ilerisi için paket sistemlerden daha iyi yatırım olacağı kesin
LG BH9520TW Blu-ray Cinema 3D Sound Ev Sinema Sistemi yeni ürün neden olmasın?
lg nin bu modelide öylemi bilmiyorum ama lg hazır sistemler, dts-hd ve dd-true hd formatlarını sadece blu ray disk taktığında çözüyor, yani usb de hd kodlanmış filmleri dts ve dd olarak veriyor diye biliyorum araştırmakta fayda var .