Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :) (kasa adını salladım)
güzele benziyor 3.resimdeki yan kapaktaki kare şekil şeffa mı yapacaksınız yoksa üstüne sticker mi yapıştıracaksınz?
Hocam kasayı baştan yapacaksanız bence baştan yapamaya gerek yok. çünkü normal bir kasa alıp bu hale getirmek kolay bir iş olabilir.
tabi zevk size kalmış
Şuanda pekte kötü durmuyor. İcraatta anlarız
kasa güzel görünüyor hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: amigo1997
güzele benziyor 3.resimdeki yan kapaktaki kare şekil şeffa mı yapacaksınız yoksa üstüne sticker mi yapıştıracaksınz?
Aslında daha bir masaüstü bilgisayara sahip değilim ama en yakın zamanda masaüstü bir bilgisayarım olacak bu sadece proje amaçlı modlamayı zaten çok bilmiyorum :)
Kasanın önündeki 2 kocaman siyah düğmeyi yok etsen daha iyi olur bence. İlla olucak o di mi?
Bence yeni nesil kasalara bir göz at derim kardeşim. Çok eksik var gibi ve kaba görünüyor. Yeni kasalarda daha çok fana önem veriliyor ve ledler tabi.
Çok sıradan duruyor hocam. Sıradışı modeller var incele derim. Fikir verebilir
Bu daha çok Casper,Exper gibi firmaların kasalarına benzemiş.
tamamen katılıyorum bu arada o düğmeler ne öyle ya
İlk tasarım için fena değil ama sanırım elimden çok kasa geçtiği için olsa gerek kolay kolay beğenmiyorum , bunuda pek beğenmedim. 15-20 gün sonra bende 1-2 birşeyler çizip koymaya çalışayım
Benim fikrim herhangi bir kasayı alıp modifiye etmen. Hem daha az uğraştırır hem maliyeti düşürürsün. Tabii karar senin. Bu benim çizimim belki bir yardımı dokunur . Malesef çizim olarak kalacak gibi malum vizeler-finaller-projeler...
güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Ivy
Kasanın önündeki 2 kocaman siyah düğmeyi yok etsen daha iyi olur bence. İlla olucak o di mi?
uzaktan kumanda yapabilirsin mesela hem şifreye gerek kalmaz hem rahatlık hemde farklı olur
güzel olmuş
Mavi renkler sanırım neon ??
quote:
Orijinalden alıntı: davutsad
Benim fikrim herhangi bir kasayı alıp modifiye etmen. Hem daha az uğraştırır hem maliyeti düşürürsün. Tabii karar senin. Bu benim çizimim belki bir yardımı dokunur . Malesef çizim olarak kalacak gibi malum vizeler-finaller-projeler...
bu 3d modelleme için hangi software kullanıyorsunuz acaba...??
quote:
Orijinalden alıntı: serrko
quote:
Orijinalden alıntı: davutsad
bu 3d modelleme için hangi software kullanıyorsunuz acaba...??
bende merak ettim
@serko google sketchup yazılımını kullanıyordum. 1 sene önceki çizim o. Şimdi olsa 3dsmax'ta çizerdim...
@davudsad: Gayet iyi görünüyor, bence böyle bir proje hayata geçirilmeli. Çok başarılı buldum.
Gri rengini açmalısın bence, çok kapalı görünmüş. Yada ışıklandırma yapabilirsin. Başarılar dostum.