Şimdi Ara

3d kasa (İlk KASA modelim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: davutsad

@serko google sketchup yazılımını kullanıyordum. 1 sene önceki çizim o. Şimdi olsa 3dsmax'ta çizerdim...

anladım kardeşim sadece merak ettim 3dsmax mi acaba diye farklı imiş bakalım 3dxmax zor bir yazılım bilmeyen için bakalım bende 3. modifiyemde birşeyler deniyeceğim neler çıkacak bilgilendirme için teşekkür ederim iyi forumlar saygılar
  • Hocam bu turuncu kasa çizimindeki o potanslar neden fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

Hocam bu turuncu kasa çizimindeki o potanslar neden fazla

Öncelikle bilgilendirme yapayım. O şekilde görülen kasa Cooler Master RC 690 pek belli olmasada . Bu çizim modifiyeli hali gördüğünüz üzere. Potanslara gelirsek aslında fazla değil kasanın sağında 3lü radyatör var aslında ve birde harici radyatörler falan var. 3d olunca hiçbir masraftan kaçınmayayım dedim. Aslında çok isterdim yapmayı ama şuan hiç sıralar öncelik sıram daha farklı. Kullandığım kasada Armor+ RC690 toz içinde yatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HectorBarbossa

kasa güzel görünüyor hocam.
    kasa güzel görünüyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batteleon66

İşte Resimler :)

1
     3d kasa (İlk KASA modelim)

2

3

4

Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :) (kasa adını salladım)

Hocam bu çizimler için hangi programı kullanıyorsunuz?
    Önerebileceğin 3D Modelleme programı var mı? Kullanımı kolay olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilav Yapan Robot

Benim fikrim herhangi bir kasayı alıp modifiye etmen. Hem daha az uğraştırır hem maliyeti düşürürsün. Tabii karar senin. Bu benim çizimim belki bir yardımı dokunur . Malesef çizim olarak kalacak gibi malum vizeler-finaller-projeler...

RC690 da baya güzelmiş hani bi benimkine baktım bi ona valla bu daha hoş duruyor

• Beyler bu kasa tasarımlarını nasıl böyle 3d yapıyorsunuz forumda çok gördüm ama ben anlamadım nasıl yapılıyor.Destek olur musunuz ?
  • Biraz yeteneğe bağlı ama sanki çok kapalı kutu gibi olmuş hocam. Gerçek hayata geçse pek tutulacağını sanmıyorum. Tabi aklınızda daha güzel şeyler vardır, bunları yapabilmişsinizdir sadece. Ama elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar177

quote:

Orijinalden alıntı: serrko

quote:

Orijinalden alıntı: davutsad

Benim fikrim herhangi bir kasayı alıp modifiye etmen. Hem daha az uğraştırır hem maliyeti düşürürsün. Tabii karar senin. Bu benim çizimim belki bir yardımı dokunur . Malesef çizim olarak kalacak gibi malum vizeler-finaller-projeler...

bu 3d modelleme için hangi software kullanıyorsunuz acaba...??

bende merak ettim

hocam yorumunuz baya eskide kalmış ama tek kelimeyle süper.Bunu hangi çizim programıyla yaptınız ?

• sketchup 2013 olabilir olmaasa bile ben onu kalnıyorum gayet anlaşılabilir
  • Ben de bu modifiye işine girince Google SketchUp programına başladım. Ortaya masaiçi PC tarzında bişeyler çizdim.
    Programı çok sevdim kafamda tasarladığım bi sürü modifiye var. Programı yavaş yavaş öğreniyorum bakalım hayırlısı.
  • Çok sade gözüküyor . birkaç parça fanı delik açarak yanlara koyarsan güzel olabilir
  • Yarım kalan pleksi kasa tasarımım

• Kasa mıdellerini hagi programdan yapıyorsunuz ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çook beğendi bende bi ara uğraşim bari hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.