Şimdi Ara

3D Led Tv Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2200Tl ye kadar 40" 3D tv arıyorum fakat kararsız kaldım. Ayrıca pasif gözlük kullanım tercihim. Duyduğum kadarıyla kullanımı daha rahat ve sağlıklı. Bu konudada bilgi verirseniz sevinirim.

• http://www.hizlial.com/u05.011.1390.0139/vestel-42pf8011-42-usbmovie-full-hd-lcd-tv-3d-4-gozluk Bence ideal fiyat güzel .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1990 -- 21 Haziran 2012; 12:39:02 >
  • 1800 küsür TL civarında sanırım LG LM615S var, 2000 TL civarında LM620S var sanırım. FPR teknolojisi istiyorsanız bunlara bakabilirsiniz LED olarak. Yukarıda arkadaşın verdiği Vestel de fiyat olarak cezbetmiyor değil. Çok hassas ve inceleyen, ilgilenen biri değilseniz bakabilirsiniz.
  • Öneri için teşekkür ederim fakat Vestel düşünmüyorum. Ayrıca 3D için en iyisi LG diye duydum ama Samsung 'la LG arasında kaldım. Birde aktif gözlükmü pasif gözlükmü tercihim olmalı siz ne düşünürsünüz bu konuda? Farkları ne oluyor tam olarak aydınlatabilecek birileri varmı?
  • Aktif gözlük olunca iki göze ayrı görüntüler gösterilebiliyor. Fakat şarj sıkıntısı, pahalı olması, ağır olması gibi aktifin dezavantajları fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat34 -- 22 Haziran 2012; 2:26:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65 inch, +100hz TV önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.