Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

LG 47LW5500 3D LED LCD TV +7 Gözlük 999.TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki sene evvel aldığım TV nin bu fiyatını görünce paylaşmak istedim. DTS sesler hariç hemen hemen her sesi oynatıyor. Özelliklerini yazıp burayı boğmak istemiyorum çook detaylı incelemeler TV bölümünde bulunmaktadır. TV sadece KONYA daki mağazada bulunuyor ancak ücretsiz kargo mevcutmuş.

http://www.teknosa.com/urunler/110011782/lg-47lw5500-3d-led-lcd-tv-7-gozluk#TeknosaStoreInMap

• Hocam seri sonu ve sadece tek bir mağazada 1 adet var..

Konu sanki olgunluğa erişemeden bitivermiş.
  • Telefonla satarlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Telefonla satarlar mı?

Teknosa bu hertürlü satar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Telefonla satarlar mı?

Teknosa bu hertürlü satar

Ama "Bu ürün teşhirdir satışımız yok" derler

• Teknosa.com stoğundaki seri sonu ürünler kapalı kutu, mağaza stoklarındaki seri sonu ürünler teşhir ürünleridir.Ürünü stok olan
    mağazalarımızdan deneyerek satın alabilirsiniz.
  • lg'lerin çift panel olayını göstermek için ekrana pat pat vuruyorlar, faturaya teşhir ürünüdür diye kaşe bastığı için lg değişim olayına yanaşmıyor, arıza durumunda servisle baya bir uğraşmanız gerekiyor bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE32ES6710 3D LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana mı öyle geliyor yoksa teknosa serisonu bölümünde bazı modellerin fotoğraflarına özellikle teşhir ürünümü yazmış
    yazmayanlar bu tv gibi kapalı kutu olabilirmi

• Teknosa.com da tükendi yazıyor ise mağazada ki teşhir ürünün gönderiyorlar. teşhir ürünüde olsa garantilidir diye düşünmeyin faturanızdan anlaşıldığından servisler sizin hatanız olmasa bile onarım için para istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rowdyseqo

İki sene evvel aldığım TV nin bu fiyatını görünce paylaşmak istedim. DTS sesler hariç hemen hemen her sesi oynatıyor. Özelliklerini yazıp burayı boğmak istemiyorum çook detaylı incelemeler TV bölümünde bulunmaktadır. TV sadece KONYA daki mağazada bulunuyor ancak ücretsiz kargo mevcutmuş.

http://www.teknosa.com/urunler/110011782/lg-47lw5500-3d-led-lcd-tv-7-gozluk#TeknosaStoreInMap

Aradım sordum. Ekranın ortasında çizgi şeklinde ölü piksel olduğu için satılmıyormuş ürün.

dükkana alırdım teşhir de olsa ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

İki sene evvel aldığım TV nin bu fiyatını görünce paylaşmak istedim. DTS sesler hariç hemen hemen her sesi oynatıyor. Özelliklerini yazıp burayı boğmak istemiyorum çook detaylı incelemeler TV bölümünde bulunmaktadır. TV sadece KONYA daki mağazada bulunuyor ancak ücretsiz kargo mevcutmuş.

Aradım sordum. Ekranın ortasında çizgi şeklinde ölü piksel olduğu için satılmıyormuş ürün.

Satılıyor mu satılmıyor mu, Konyadayım bakabilirim aslında. Servis vermezlermi ki?

• Seri Sonu bölümündeki 46" Samsung Led 999 TL sadece Adapazarı Mağazasında görünüyordu. Teknosaya iletişim emaili gönderince beni aradılar ve TV nin ekranının kırık olduğunu çalışabilir durumda olmadığını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Seri Sonu bölümündeki 46" Samsung Led 999 TL sadece Adapazarı Mağazasında görünüyordu. Teknosaya iletişim emaili gönderince beni aradılar ve TV nin ekranının kırık olduğunu çalışabilir durumda olmadığını söylediler.

teknosa işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Satılıyor mu satılmıyor mu, Konyadayım bakabilirim aslında. Servis vermezlermi ki?

yani ekranda ölü pikseller olduğu için kimse almamış.

servis bakıp yenisini verse teknosa niye servise göndermesin ki

o konuyu sormadım ama bi bit eniği var gibi... servis dışı olabilir.

• teknosada tükendi yazıp mağaza stoklarında olan ürünleri satmıyorlar.
    mesela x bir ürün normal fiyatı 2000 TL internet sitesine sırf sazan avlamak için 800TL yazıyorlar.

MAğazaya gidiyorsun önce yok diyorlar, internette var gözüküyor diyorsun Teşhir diyorlar, ee tamam ben teşhiri alayım diyorsun, içeri geçip bir kaç telefon konuşması yapıp teşhir arızalı satılmaz cevabı alıyorsun.

Hiç boşuna uğraşmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.