Bildirim
3d led tv yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2dyi 3d ye dönüştürme olsun
forumları okudum çok kafam karıştı -
yahuuu 31 kişi okumuş 1 kişi öneri vermemiş -
LG 32LW4500
LG 42LW4500
FPR gözlük teknolojisi kullanıyor bu seri, incelemeden geçmeyin derim. Özellikle uzun süreli oyun oynuyorsanız gözleri yormaması ve baş ağrıtmaması dolayısıyla çok rahatlık sağlıyor kullanırken.
2D -> 3D çevirisi de var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
LG 32LW4500
LG 42LW4500
FPR gözlük teknolojisi kullanıyor bu seri, incelemeden geçmeyin derim. Özellikle uzun süreli oyun oynuyorsanız gözleri yormaması ve baş ağrıtmaması dolayısıyla çok rahatlık sağlıyor kullanırken.
2D -> 3D çevirisi de var.
bu bahsettiğiniz televizyonlar edge led bildiğim kadarıyla full led değil sizce değer mi
-
EX720 de Edge LED zaten. Bu boyutta Full LED TV olmaz pek genelde 47" ile başlıyorlar. Bir de 3D Full LED isterseniz direk 5000TL civarı zaten ve birkaç model var sadece. Cinema 3D TV serisinde 42" boyut 3D TV ler Edge LED olsa bile local dimming yapabiliyor LED Plus özelliğinden dolayı bu yüzden tercih edilesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
EX720 de Edge LED zaten. Bu boyutta Full LED TV olmaz pek genelde 47" ile başlıyorlar. Bir de 3D Full LED isterseniz direk 5000TL civarı zaten ve birkaç model var sadece. Cinema 3D TV serisinde 42" boyut 3D TV ler Edge LED olsa bile local dimming yapabiliyor LED Plus özelliğinden dolayı bu yüzden tercih edilesi.
o zaman şimdi hangisini tavsiye edersiniz cinema 3dlerden bugün sipariş vermeyi planlıyorum -
Daha çok kullanma yeriniz neresi TV yi? -
Eğer ki oyun konusuna meraklıysanız ve TV'nizi oyun amaçlı kullanacaksanız kesinlikle ama kesinlikle FPR teknoloojisine sahip LW4500 tavsiye ediyorum size. LG Cinema 3D serisinden full hd bir led tv yalnız smart tv özelliği yok. Onu da çok problem etmeye değmez bence. -
LG lerin DTS decoder sorunu var. film izlemek için alanların 2 kere düşünmesi lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: dusty_
Eğer ki oyun konusuna meraklıysanız ve TV'nizi oyun amaçlı kullanacaksanız kesinlikle ama kesinlikle FPR teknoloojisine sahip LW4500 tavsiye ediyorum size. LG Cinema 3D serisinden full hd bir led tv yalnız smart tv özelliği yok. Onu da çok problem etmeye değmez bence.
tv ve film ve 3d film -
quote:
Orijinalden alıntı: emrecengiz
quote:
Orijinalden alıntı: dusty_
Eğer ki oyun konusuna meraklıysanız ve TV'nizi oyun amaçlı kullanacaksanız kesinlikle ama kesinlikle FPR teknoloojisine sahip LW4500 tavsiye ediyorum size. LG Cinema 3D serisinden full hd bir led tv yalnız smart tv özelliği yok. Onu da çok problem etmeye değmez bence.
tv ve film ve 3d film
yani lg lerde film sıkıntı mı oluyor izlenmiyor mu terimlere yabancıyım -
google da LG DTS sorunu yazıp bir arattırıver karar vermeden önce -
KDL-32EX729 SONY BRAVIA LED TV hakkında düşünceleriniz nelerdir kullanan var mı?
2dyi 3d yi dönüştürme var mıdır
mkv destekler mi -
DTS lisansı sadece Samsung'larda var. Diğer TV lerde DTS yi başka ses formatlarına dönüştürmek gerekiyor. Aşağıdaki konunun ilk mesajında sorunun çözüm yolları mevcut;
LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X