Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • THOMSON TV ALACAKSANIZ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNLARI BİLMELİSİNİZ TEKNOSA ŞUANDA 32WM402 MODELİNİ SATMAKDA MENÜSÜNDE TÜRKCE YOK DOLBY SES SİSTEM YOK İNFO YOK TELETEX OKUNMAZ DURUMDA MADEİN POLONYA GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL
    32WH402 TÜRKCE MENÜLÜ MADEİN FRANCE DOLBY SES YOK İNFO VAR TELETEX VE GÖRÜNDÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL
    32WH412B VEYA 32WH412GB İKİSİDE AYNI TÜRKCE DOLBY VAR İNFO VAR TELETEX GÜZEL KISACA MENÜLER TÜRKCE MADEİN FRANCE GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL
    BENDEN SÖYLEMESİ İSDEDİĞİNİZİ ALIN ...........
    İRTİBAT TELEFONLARI: 0212 428 66 55
    0212 479 46 46

TEKNOSA SATECE SATIŞLA İLGİLENİYOR SATIŞ SONRASI MÜŞTERİYİ TANIMIYOR SAKIN TV NİZİ İADA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ KUTUSUNU ATMAYIN BİR AY İÇİNDE MEMNUN KALMADIĞINIZ ÜRÜNÜ TEKNOSAYA İADE ETEBİLİRSİNİZ

www.teknosa.com
    www.moselektronik.com

SELAMLAR ridvanli34@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanli34 -- 20 Mart 2006; 19:13:13 >

• Birkimse bile allah rızası için teşekkür etmedi
  • THOMSON TV ALACAKSANIZ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ŞUNLARI BİLMELİSİNİZ TEKNOSA ŞUANDA 32WM402 MODELİNİ SATMAKDA MENÜSÜNDE TÜRKCE YOK DOLBY SES SİSTEM YOK İNFO YOK TELETEX OKUNMAZ DURUMDA MADEİN POLONYA GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL
    32WH402 TÜRKCE MENÜLÜ MADEİN FRANCE DOLBY SES YOK İNFO VAR TELETEX VE GÖRÜNDÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL
    32WH412B VEYA 32WH412GB İKİSİDE AYNI TÜRKCE DOLBY VAR İNFO VAR TELETEX GÜZEL KISACA MENÜLER TÜRKCE MADEİN FRANCE GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL KASA MÜKEMMEL
    BENDEN SÖYLEMESİ İSDEDİĞİNİZİ ALIN ...........
    İRTİBAT TELEFONLARI: 0212 428 66 55
    0212 479 46 46

TEKNOSA SATECE SATIŞLA İLGİLENİYOR SATIŞ SONRASI MÜŞTERİYİ TANIMIYOR SAKIN TV NİZİ İADA ETMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ KUTUSUNU ATMAYIN BİR AY İÇİNDE MEMNUN KALMADIĞINIZ ÜRÜNÜ TEKNOSAYA İADE ETEBİLİRSİNİZ

www.teknosa .com
    www.moselektronik.com

SELAMLAR ridvanli34@hotmail.com

• bilgi için teşekkürler

son bir soru 32WH412B VEYA 32WH412GB ları nereden kaç paraya hangi koşullarla alırız şimdiden tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvanli34

Birkimse bile allah rızası için teşekkür etmedi

allah razı olsun kardeş. bende yardımım dokunsun diye güzel bi araştırma yapmıştım banada kimse teşekkür etmedi. takma kafana bukadar artık eski forum adetleri geçerli değil herhalde. yinede senin eline koluna sağlık...
  • mos elektronikle görüşmeni tavsiye ederim irtibat telf larını yukarda verdim sizlere yardımcı olacaklardır bir ara tenosa bu ürünleri sattı şuanda satmış olduğu ürün promosyon ürünüdür
  • Aynı paraya fiyat farkı yok 899 ytl sehbalı

TAKSİTLİ ANCAK TEKNOSADAN ALABİLİRSİNİZ BAZI MAĞAZALARDA VAR
  • teşekkürler arkadaşım cok güzel anlatmışsın
  • Anlatımın için teşekkürler.. Ben 3 gün önce Teknosadan Polonya malo olan televizyonu aldım. Söyldediğin gibi Türkçe klavuz ve Türkçe menü yok, bugün Teknoasaya gittim. İlginç olan standart paketin içinde Türkçe klavuz olup olmadığını bile bilmiyorlar. Telefon numaramı aldılar bulunca sizi ararız dediler. Şu an tereddüt içindeyim, gerçekten Fransa yapımıyla arasında kalite farkı varmı. Değiştirsem değermi acaba.
  • RİDVANLİ ARKADAŞIM BİRSEY SORORACAKDIM BU 32WH402 VE 32WH412 TV LER HİÇBİRYERDE YOK NASIL BULABİLİRİZ BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİN VEYA YARDIMCI OLACAK BAŞKA ARKADAŞLAR VARMI

SAYGI SEVGİİİ
  • Bugün mos elektroniki aradım. Polonya malıyla fransız malının kalite bakımından hiçbir farkı olmadığını söylediler.Zaten diğer modellerin şu anda Türkiye'de bulunmadığını söylediler. Kafam karmakarışık, kalite farkı konusunda ne yazıkki net bir bilgi yok..
  • sanayi bakanlığına şikayette bulunacağını söyle onlar mutlaka bir cıkış yolu bulacaklar en azından elindekini türkce kullanıma uygulanmasını sağlayabilirsin
  • ARKADAŞIM SU 2004 MOS ELEKTRONİĞİ ARA HAKLARINDA ŞİKAYETTE BULUNACAĞINI SÖYLE GEREKİRSE BAKANLIĞI ARAYIP TÜRKCE KULLANIM KLAVUZU BULUNMADIĞINI VE KULLANIMININ TÜRKCE KAREKDERLERİ DESLEKMEDİĞİNİ BELİRTECEĞİNİ ACIKCA BEYAN ET BAKALIM YİNEDE SANA DİĞER TELEVİZYONU İTHAL EDİP VERMEYECEKLERMİ

SELAMLAR[SELAMLAR ][THOMSON]
  • merhaba,

Arkadaşlar Türkiye de Turkce kullanım klavuzu olmadan bir ürün satamazsınız Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kararı var.

Bu konuyu Thomson Tv yi alırken araştırmıştım. konu ile ilgili diğer başlıklara bakarsan bizim başımızdan geçen hikayeyi bulabilirsin. Şuan 32wh412gb yi kullanıyorum teknosa dan almıştım.

Şuan çok memnunum. Yardımcı olabileceğimiz bir durum olursa haberimiz olsun.

saygılarımla.
  • Merhaba ,

Adana Teknosalar da vardı. Almayı düşünüyorsan bakabilirim var mı yok mu die ?

saygılarımla.
  • ARKADAŞIM GÜLTEKİN SENİN TV NİN TÜRKCE KULLANIM KLAVUZUNU BU SAYFAYA AKTARABİLİRSEN MENUN OLURUM COK MAKBULE GECER ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR
    SELAMLAR

TARAYICIDAN VARSA
  • 32wh412 tv den bende almak isdiyorum bana yardımcı olurmusunuz? (istanbuldayım )
  • Bende de polonya üretimi olandan var
  • Gültekin 32wh 412 b nin özelliklerini kullanımı mümkünse daha acık bir şekilde anladırmısın ben bu cihazdan yurtdışından getirtmeyi düşünüyom bilgi verirsen sevinirim
  • GÜLTEKİN SİZDEN BİR ZAHMET KOMANDARA1 ARKADAŞIMIZIN İSDEMİŞ OLDUĞU TÜRKCE KULLANIM KLAVUZUNU BURADA VERİRSEN COK MEMNUN KALICAZ SELAMLAR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.