Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu thomson tv yi cok merak ettim teknosaya gitip bu tv yi inceleyib birdanede ben almalıyım galipa

nedenini sorarsanız sony samsung philips gibi dünya devlerinden daha fazla ilgi görüyor cok merak ettim

bilemiyorum yanılıyormuyum
  • sadace ve sadace bu tv ye merakımdan bu forum a üye oldum iyi geceler
  • 32wm402 tv den ben bugün aldım eve gelince hemen kurdum fakat türkce menü yok tv mükemmel beklediğimden iyi cıkdı ingilizce kullanıyorum kısaca almaya ve o paraya değer
  • http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/

http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 31 Mart 2006; 0:38:00 >
  • merhaba ,

öncelikle kusura bakmayın biraz geç oldu ama işlerim yogunlugundan nete giremedim,

arkadaşlar turkce kullanım klavuzu ile ilgili neyi merak ediyorsanız sorun diyeceğim ama teknosa yada mos elektronik in en buyuk eksikliği bu olsa gerek detaylı bir kullanım klavuzu yok , ancak cihazı biraz kurcaladıgınızda bazı özelliklerini görebiliyorsunuz.

Normal Antenle kullanıdığım halde netlik ( bilhassa yazılardaki netlik çok iyi .gerçek 100 hertz oldugunu gösteriyor. Uydudan yayınları izlemek için gerekli olan cihazların siparişlerini verdim bakalım receiver takıldıgında nasıl olacak. )

TV nin menüsü Türkçe kullanım klavuzuna bu noktada ihtiyac yok. Çok güzel özellikleri var yazılım konusunda çok ileri düzey bir tv diyebilirim.

fakat ben senin yerinde olsam eğer maliyeti önemli değil dersen bir üst model var

http://www.thomson-europe.com/EU_EN/image.php?page=details&rubr=Classic+TV,16%2F9+televisions,32WE910

buradan bak istersen, üst model fiyatı 700 euro civarı thomson un en buyuk eksikliği shop ları olmaması, olsa ben hiç durmam sana yazmış oldugum modeli alırım , 700 euro civarı ve suan piyasada muadili olan TV lerden ileride olduguna eminim.

saygılarımla.

saygılarımla

• gültekin_01 teşkürler,
    dediğin gibi adana teknosada 412B varmış,
    en geç çarşamba günü ürün gelecek, bekli,yorum.
    hatta 412B nin sehpası-nın modeli de 412 d,ye geçiyor ve bu da istanbulda varmış, o da istanbuldan geliyor,
    İzmirde bende buluşuyorlar :)
  • gelecek kasa nasıl olacak? siyah mı?
    çünkü bu linkteki 412B öyle:
    http://www.thomson.de/image.php?page=details&rubr=Classic+TV,16%2F9+televisions,32WH412B
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gultekin_01

merhaba ,

öncelikle kusura bakmayın biraz geç oldu ama işlerim yogunlugundan nete giremedim,

arkadaşlar turkce kullanım klavuzu ile ilgili neyi merak ediyorsanız sorun diyeceğim ama teknosa yada mos elektronik in en buyuk eksikliği bu olsa gerek detaylı bir kullanım klavuzu yok , ancak cihazı biraz kurcaladıgınızda bazı özelliklerini görebiliyorsunuz.

Normal Antenle kullanıdığım halde netlik ( bilhassa yazılardaki netlik çok iyi .gerçek 100 hertz oldugunu gösteriyor. Uydudan yayınları izlemek için gerekli olan cihazların siparişlerini verdim bakalım receiver takıldıgında nasıl olacak. )

TV nin menüsü Türkçe kullanım klavuzuna bu noktada ihtiyac yok. Çok güzel özellikleri var yazılım konusunda çok ileri düzey bir tv diyebilirim.

fakat ben senin yerinde olsam eğer maliyeti önemli değil dersen bir üst model var

http://www.thomson-europe.com/EU_EN/image.php?page=details&rubr=Classic+TV,16%2F9+televisions,32WE910

buradan bak istersen, üst model fiyatı 700 euro civarı thomson un en buyuk eksikliği shop ları olmaması, olsa ben hiç durmam sana yazmış oldugum modeli alırım , 700 euro civarı ve suan piyasada muadili olan TV lerden ileride olduguna eminim.

saygılarımla.

saygılarımla

32WE910 ı nerde bulabiliriz.tr de varmıki

• arkadaşlar bende 32wm402 var menmunum daha önceden carrefour dan 999 ytl almıştım sizin bahsettiğiniz bu wh412 b nin fiyatı nedir acaba
  • 900ytl-12 taksit+sehpa
  • merhabalar,

Bizim bu Thomson Tv hikayesi bayağı bir yayıldı,

Arkadaşlar Avrupa sitesinden de göreceğiniz gibi ( yukarıda baglantı adresi var.) 412b yada 412gb siyah,

Bugun sunu düşündüm Thomson TV nin Adana da bir satış tanıtım noktasını alayım diyorum, Mos Elektronik le bu konuyu en kısa zamanda görüşmeye karar verdim.

32we910 modelini ben avrupa sitesinde gördükten sonra Mos elektronik e " benim teknosadan almış oldugum 412b yi size vereyim ustune aradaki fiyat farkını da vereyim " bu tv yi alayım dedim , Çünkü Tv daha 1 günlük idi. " olumsuz bir cevap aldım bunu bekliyordum :)

Bu Modelin ithalatını henüz yapmadıklarını söylediler, 700 euro luk bu tv yi getirseler aynı kategorideki diğer Tv ler bence alaşağı olur.

412b ile 402 arasında bir fiyat farkı yok idi, avrupada var 402wm 449 euro 412b 539 euro civarında :) daha önce fiyat politikaları ile örnekleri bu forumda yazmıştım.

saygılarımla.

• 32we910 16:9 tv özellikleri

Dijital video sese ilişkin özellikle televizyon kanallar ve dijital radyo istasyonunun bir geniş seçenek için dijital yersel televizyon sedi
    Bir yüksek resim özellik için 100 hz merhaba odak
    En iyi resim özellik için x daire tüp tf kontur
    Sanal dolby 2 x 20 w müzik güç
    Program bilgi nextview bağlar
    1 multideki evrensel 6 ürün uzaktan kumandayı damgalar
    Scart x aynı zamanda 3 alede bağlamak için 3
  • 32wh412b 16/9 televizyon
    32 16/9tv x daire / 100 hz yüksek odak

En iyi resim özellik için x daire tüp tf kontur
    100 hz merhaba odak
    Sanal dolby 2 x 20 w müzik güç
    Bilgiyi programlayın: Bir meşgul thomson program rehberlik eder
    Geniş ekran resimden hoşlanmak için araba format
    (televizyon dvd vcr) 1'deki 3 multi damga ürün uzaktan kumanda
    Scarts x aynı zamanda 2 alede bağlamak için 2
    Siyah renk kabine bir gümüş kumanda panosu ve chroma düğmeler

Seçmeli direniş: Stha320
  • 32wm402 16/9 televizyon
    32 16/9 televizyon x daire / 100 hz yüksek odak

Görme ve kusursuz biçimde açıkça görünümün en iyi resim özellik kıyas kabul etmez refahı için x daire tüp tf kontur
    100 hz merhaba odak: Bir yüksek resim özellik için bir yeni dinamik 100 hz kaynak her nedir
    Filmlerinizden eni yapmak için bir güçlü ses için 2 x 20 w müzik güç
    Geniş ekran resimden hoşlanmak için araba format kaynak her nedir (4/3 ya da sinemaskop)
    (televizyon dvd vcr) 1'deki 3 multi damga ürün uzaktan kumanda
    Scarts x 2

Seçmeli direniş: Sttm320
  • 29dc410b 4/3 televizyon
    29” televizyon x açıkça 100 hz yüksek odak

En iyi resim özellik için x daire tüp – tf kontur
    Sanal dolby – 40 w müzik güçü kuşatır
    Diğeri bırakma olmaksızın kanal açtığı önceden görmeye (resimdeki resim) çekirdek seyrediyorsunuz
    Bilgiyi programlayın: Bir meşgul thomson program geçerli kanalın hakkında rehberlik eder
    Synchro bileşen bağlantıyı tara
    1 uzaktan kumandadaki 3
    Iki renkli deseni karmaşıklaştırdı

Seçmeli direniş: Stha291
  • LCD TEKNOLOJİSİ THOMSON TV

37lb130s5 lcd ekran
    37” lcd ekran merhaba pix2 hdmi – hd hazır

>>Thomson intuiva terfi yazılımınızı indirin

Hd hazır: Yüksek netlikte difüzyondan dolayı şeklin müstesna özelliğini değerlendir
    Merhaba pix2: Yeni thomson teknoloji. Bilgili dijital video teknikin bir kombinasyonunun sayesinde dijitalı hoşnut ettiği hddan en iyiyi alın
    Bir yüksek netlik resimle merhaba pix2 işlemden herden hoşlanmak için 1366x768'in fayda sağladığı hd panel
    >Aydınlık 500 cd/m². Kontrast oranı 600: 1
    Dijital katıksız ses teknolojinin bbe viva bas arttırmayla birleştirdiği sınıf thomson konuşmacıdaki en iyi ve etki işlemi kuşat. 40w müzik güç
    Sesin dosyalayıp jpeg resimleri gösterdiği pleybek mp3'e usb liman ya da bellek anahtarların televizyonunuza bağladıkları usb kart okuyuculardan dosyalar
    2 kart okuyucudaki 8: 8 kartla uyumlusu formatladığı bir 2 dar ve uzun delik kart okuyucu: Cf md mms ms ms profesyonel sd xd sm
    Yüksek bağlanabilirlik: Konektörlerin bir tam alanını tamamlamak için yeni hdmi: Yprpbcrcb 2 scarts 1 s video 1 kompozit sese ilişkin girdi ve verimler ve pc konektör

• http://www.thomson-europe.com/upgrade/intuiva_en.htm

http://www.thomson-europe.com/EU_EN/image.php?page=details&rubr=LCD%2FPlasma+screens,LCD+screens,32LB220B4

32lb220b4 lcd ekran
    32” lcd ekran yüksek netlik hazır

Hd hazır: Yüksek netlikte difüzyondan dolayı şeklin müstesna özelliğini değerlendir
    Bir etkileyici desenle bir gerçek ev sinema tecrübe için ev sinema lcd televizyon
    Merhaba pix hdtv: çizgiyle pixelsin sayısını iki katına çıkararak bir daha iyi resim özelliği takdir etmek
    40 w müzik güçe kadar dijital katıksız ses +: Bir doğru mihrap örtüsü ve bir meşgul sinema his sanal dolby için subwooferle güçlü bas iade kuşatırlar
    >Aydınlık 550 cd/m². Kontrast oranı 800: 1. çözüm wxga 1366x768
    (resimdeki resim) akortçu çekirdeği iki katına çıkar / bırakma olmaksızın diğeri kanal açtığı önceden görmeye (resim ve metin) hafif hafif vur seyrediyorsunuz
    (televizyon dvd vcr hifi aux oturdu 1'deki evrensel 6 (alet tavır gösterge) meşgul geri hafif dmiyle multi damga ürün uzaktan kumanda
    Yprpb ve dvi içeren bileşen video bağlantı bir yüksek netlik sinyalı okuyabilir: Daha detaylı resim için sınıf bağlantıdaki en iyi

Seçmeli direniş: Stfd37b4/stth4250

• ARKADAŞLAR BENDEN BUKADAR. İNŞALLAH SİZLERE BİR YARDIMIM DOKUNMUŞDUR EN AZINDAN BİLGİ SAHİBİ OLMUŞSUNUZDUR . BİLBİYİ ORTAKLAŞA KULLANALIM .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmadali -- 3 Nisan 2006; 22:17:08 >
  • aman tanrımmmm..

merhaba odak!
    hi focus!
  • Ya işde bu sayede ingilizceyi öğrenebiliriz galipa

aman tanrımmmm..

merhaba odak!
    hi focus!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.