Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aymatov

ARKADAŞLAR THOMSON TV DİYARAKIRDA 412 MOODELİ VAR VE SABA TV GRDÜM TEKNOSADA BU SABA TV NASIL ÖNEREBİLİRMİSİNİZ 100 HZ.82 EKRAN ÇİFT TUNER MOZAİK EKRAN ÖZELLİGİ VAR

Thomson alınır arkadaş ... Bence sabayı boş ver çin malı....
  • thomson tv türkiyeden cekildi cekilecek
  • ooooooooooooo
  • Yazmakla yazmamak arasında epeyce bekleyip yazmaya karar verdim. Fransızların bize hangi gözle baktıklarını bile bile gidip hiç bir malını almam. Tamamen şahsi düşüncem...Sen bana kedi köpek muamelesi yapacaksın, 5. sınıf insan gözüyle bakacaksın, Ermenilere soykırımı yaptın diyeceksin...Avrupa birliginde onların ne işi var ? Karşıyım istemiyorum....Diyeceksin....Ben de gelip senin malını alacagım.....Bana ters arkadaşlar...Alanlara hayırlı olsun. Garanti süresi dolunca BEKO - VESTEL- ARÇELİK Tv lerin farkını anlayacaksınız....Kumkapı ya gidin orada bir adam var, tamircilerin piri.....Defalarca sordum....BEKO- yada VESTEL.... Bunlardan şaşma. Yedek parça her zaman bol.....Garanti olsun olmasın parçası var.....Dedi....ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZMIŞ.... Ben Fransız malı almam....Servis yedek parça tuzu biberi....Garantiniz bitince yazdıklarımı hatırlayın kıymetli arkadaşlarım...saygılarımla....

• merhaba arkadaşlar forumu her nete girmem de düzenli olarak takip ediyorum. dayanamadım sonunda yetliki servis olarak yazmaya karar verdim. saba 82 ekran trueflat 16:9 formatlı 100hz tvnin bir arkadaşımız çin malı olduğunu iddia ediyo. nerden biliyosun kardeşim çin malı olduğunu. üretim yapılan fabrikayı bizzat ziyaretmi ettin. çinlilerin başındamı bekledin üretimi yapılırken. arkadaşlar saba alman markası olup profilo istanbul çerkezköy fabrikasında türkiyede üretilmektedir. bu televizyonun teknolojisi almanlara ait üretim profilo holdinge aittir.saba markası pahalı bir marka olduğu için profilo holding bu tvnin üretimini yanlızca teknosa bayilerine özel olarak üretmektedir ve üretim stoklarla yapılmaktadır. arkdaşlar saba marka tv alacak olan arkadaşlar bu tvyi tereddütsüz alabilir ve içleri rahat bir şekilde kullanabilirler. firma ve servis garantisi var. garanti süresi bittikten sonra bile firma ve servis müşterinin yanındadır. thomson markasına gelince kalkiteli mal üretebilir fakat yedek parça sıkıntısı çekilebilir servis olarak tavsiyemiz değildir...teşekkürler...

• THOMSONU BU KADAR ÖVEN ARKADAŞLAR BAKIN BAKALIM URUNLERIN YANINDAKI YETKILI SERVIS LISTESINE...
    1 tane bile servis veren varmı. hepsi bırakmış servisi. bendede arızalı bir dvd recorder var garantı kapsamında yaptıracagım. zar zor bi servisten merkezlerine ulaşabildim. avcılarda. bakalım ürünü götürünce nasıl bir manzara ile karşılasacagım. sonucu yazarım... shovelektronik gibi derme çatma bir yerle karşılaşacakmısım gibi geliyor. telefonu acan adam alooo diye acarsa bu firmaya nasıl güveneceksin...
  • Arkadaşlar Teknosadan bende bu televizyonlardan almıştım..Acaba bunlarda mp3 player takılıp müzik dinlenebilecek bir giriş varmı? İşyerinde kullanıcazda.
  • meraba ridvanli34 nickli arkadas yardımına ihtiyacım var Thomson 32WM402 model tv'm bozuldu garantisi bitmiş ayrıca iflas etmiş bu thomson eskiden anlasmalı servisine verdim adamlar diyor bi kart varmıs icinde kartı yanmıs dediler parcası yok diyolar geri iade edicez size dediler yokmu bunun bi yolu bu parcayı bulamazmıyız?? bi yardımcı olabilirmisin
  • merhaba,

Benim TV de biraz önce bozuldu, eski servisi aradım dur bakalım ne diyecek. Hayırlısı olsun. Bu Tv yi ben teknosa dan almıştım, eğer buradaki ithalatçısı batmış ise teknosa ilgilenmek zorunda.

yarın servis bir şeyler söylesin de bakalım duruma.

saygılar.
  • Benim televisyonun menüleri çıldırdı, sürekli kendiliğinden işlem yapıyor

fakat teknik servise ulaşamıyorum

thomson teknik servisinin faal numarasını bileb var mı?
  • Benimtv de 3 hafta önce bozuldu kanalları silmişti, açılışta yeniden kayıt isteyip duruyordu şimdide bazen açılıyor bazen açılmıyor, görülen o ki fena kazık yedik arkadaşalar, garanti bitti tv bozuldu, ankara için servis telefonlarını bilen varsa yazsın zahmet olmazsa.
  • Thomson 32WM402 tv yi annemlere verdim hala çatır çatır çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_bek

quote:

Orjinalden alıntı: ridvanli34

Birkimse bile allah rızası için teşekkür etmedi

allah razı olsun kardeş. bende yardımım dokunsun diye güzel bi araştırma yapmıştım banada kimse teşekkür etmedi. takma kafana bukadar artık eski forum adetleri geçerli değil herhalde. yinede senin eline koluna sağlık...

uzulmeyin kardeşler, başın gözün sadakası olur, kazadan beladan korur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 6 Nisan 2015; 20:54:47 >
  • 2005'de bu forumda okuduklarımdan sonra almıştım Thomson'u. 2015'e kadar sorunsuz çalıştı. Tüpü bitince emekli edildi.
  • ddrv D kullanıcısına yanıt
    Benimki hala aktif yedek tv olarak tatıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.