Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sevisle görüştüm tv yi alıb tüpünü dğişecekler . öyle söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakcamak -- 1 Ağustos 2006; 21:06:18 >
  • slm arkadaslar

bir sey soracam benim tv Thomson 32wm402 daha öncede belirttigim gibi sol alt köşede bazende sol üst köse kısmında renkler bozuluyor canlı renklerde morluk olusuyor beyaz renkte ise sapsarı oluyor servisi aradım fisten cekip en az 15 dakika durunca duzelir dediler ama zaman zaman gene oyle oluyor napmam lazım yoksa benim tv nin tüpündedemi bi sorun var bu durumla karsılasan arkadaslar varmı acaba
    merak ettim
  • ayrıca bir sey daha belirtmek istiyorum türkce menu yukletince menude program info ve dolby ses var gorunuyor acaba bu özellikler geldimi yoksa sanalmı oldu anlamadim
  • program info var dolby ses SANAL

http://www.hemenpaylas .com/download/1447683/Photo-0043.jpg.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 29 Ağustos 2006; 0:12:20 >
  • Bugün servisden gelib tv yi aldılar tüp değişecek hafta ici teslimedeceklerini söylediler
  • Arkadaslar Thomson 32WH412B ya da 32WH412GB modelini istanbulda bir yerde goren var mı pls yardım beyler............
  • Arkadaşlar sorunlarınızı okudum,sizlere yardım etmeye calışacağım öncelikle alt ve üst kısımlardaki renk sorunu bu her ev ve ortamda olmuyor manyetik alan yüklü ortamlarda oluyor şöyle anladıyım nasıl bir mıknatısı ekrana yaklaştırırsak ekrandaki renklerde bir bozulma olur işte bu şekilde manyetik yüklü alanlarda bulunan arkadaşlarımız böyle bir turum olduğunda tv lerini kabatıp 15 dk sonra actıklarında tv leri düzelecektir. ha unutmadan gerekirse tv nin yerini değiştirin

Dğer bir sorununuz olan türkce menü istanbulda teknik servisde yüklenmekdedir . ömer beyle görüşün dolby sanal yüklenmekde aynı zamanda info zaten var

Siyah ekran 32wh412 b (32WH412GB) İKİSİDE aynı tv 32wm 402 tv ler bitince türkiyeye yeniden getirilecek almış olduğum duyumlara göre ekim ayında büyük bir ihtimal mağazalarda görürsünüz
    ithalatcı firmadan bu tv ler için yoğun bir istek var ancak aynı fiyata gelmeyeceği kesin zanneterim

inşallah sorunlarınızdan dolayı sizlere yardımcı olabilmişimdir. sorunları olan arkadaşlar msn den görüşebilirler saygılar

ÖMER BEYİN TEL: 02126590706 (thomson ana bayi servis amiri)

• merhaba arkadaşlar ,

Ridvanli kardeş merhaba tatilin bitti sanırım , :) msn ini bir daha yazamısın senin le paylaşmak istediğim birkaç konu var.

saygılarımla.
  • ridvanli34@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvanlii34

Arkadaşlar sorunlarınızı okudum,sizlere yardım etmeye calışacağım öncelikle alt ve üst kısımlardaki renk sorunu bu her ev ve ortamda olmuyor manyetik alan yüklü ortamlarda oluyor şöyle anladıyım nasıl bir mıknatısı ekrana yaklaştırırsak ekrandaki renklerde bir bozulma olur işte bu şekilde manyetik yüklü alanlarda bulunan arkadaşlarımız böyle bir turum olduğunda tv lerini kabatıp 15 dk sonra actıklarında tv leri düzelecektir. ha unutmadan gerekirse tv nin yerini değiştirin

Dğer bir sorununuz olan türkce menü istanbulda teknik servisde yüklenmekdedir . ömer beyle görüşün dolby sanal yüklenmekde aynı zamanda info zaten var

Siyah ekran 32wh412 b (32WH412GB) İKİSİDE aynı tv 32wm 402 tv ler bitince türkiyeye yeniden getirilecek almış olduğum duyumlara göre ekim ayında büyük bir ihtimal mağazalarda görürsünüz
    ithalatcı firmadan bu tv ler için yoğun bir istek var ancak aynı fiyata gelmeyeceği kesin zanneterim

inşallah sorunlarınızdan dolayı sizlere yardımcı olabilmişimdir. sorunları olan arkadaşlar msn den görüşebilirler saygılar

ÖMER BEYİN TEL: 02126590706 (thomson ana bayi servis amiri)

hepsini alıntı yaptığım kusura kalmayında yanlış mı anladım yoksa 402 modeline sanal dolby de yuklenebiliyormu?

• EVET DOĞRU SANAL DOLBY YÜKLENİYOR TV UYUMLU OLDUĞUNDAN PROGRAMLA SANAL DOLB ELDE EDİLEBİLİYOR
  • 32 WH 412 B TV Mİ SATIYORUM

http://forum.donanimhaber.com/m_8589404/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: fethiyefethiye

2 AY KULLANILMIŞ TEMİZ TELEVİZYON VİRTUAL DOLBY SES SİSTEMİ ÖNÜ SİYAH ARKASI GRİ ORJİNAL SEHBALI TV ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR . 1100 YTL

Insaf ayıp be 899 ytl lik tv 1100 ytl üstelik 2 ay kullanılmış hiç etik değil ...Sanki bulunmaz hint kumaşı altı üstü bir tv...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannama -- 9 Ağustos 2006; 0:14:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannama

quote:

Orjinalden alıntı: fethiyefethiye

2 AY KULLANILMIŞ TEMİZ TELEVİZYON VİRTUAL DOLBY SES SİSTEMİ ÖNÜ SİYAH ARKASI GRİ ORJİNAL SEHBALI TV ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR . 1100 YTL

Insaf ayıp be 899 ytl lik tv 1100 ytl üstelik 2 ay kullanılmış hiç etik değil ...Sanki bulunmaz hint kumaşı altı üstü bir tv...

+1

• Scart kablosu thomson televizyona girmiyo, sizdede böyle bişiyler varmı acaba? bu sorunla karşılaşan varmı?
    Bide tv yi bilgisayara bağladığımız zaman görüntüyü nasıl ekrana tam oturtabilirim?
  • thomson tv kullanım klavuzu resimli

http://kerim.nettesin.net/
  • 6-7 ay oldu hiç bir problem yok.Nazar değmesin..
  • YA BEN BİR TV ALICAM TAVSİYENİZ NE OLUR
  • Merhaba arkadaşlar ben bu 81 ekran 16:9 thomson tv yi almak istiyorum. ancak merak ettiğim bir konu var. Televizyon yayınlarının formatı 16:9 mudur? öyle değilse yani 4:3 formatında yayın varsa bu yayın 16:9 formatına tv tarafından dönüştürlüyormu? yoksa uydurma bir şekilde resim yanlara dogru açılıp 16:9 görüntüsüymüş gibi mi gösteriliyor? eğer öyleyse görüntüde bozulma (yana dogru yayılma) gibi bir olay meydana geliyor mu?
  • arkadaşım o gördügün çıkış s-video bağlantı noktasıdır. bazı dijital aletlerden tvye görüntü aktarabilrisin. bilgisayarın ekran kartı, video ve dijital fotograf makinesi vb. s-video çıkışı olan aletlerden aldığın görüntüyü tvye aktarmak için kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 23 Ağustos 2006; 20:39:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.