Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: armored

benim ablamda var da bu 402 modelinden,altyazılarda bi problem var gibi.Sanki altyazılar dalgalanıyo,sol alt köseye gelince biraz büyüyo yazılar gibi.Bi fikriniz var mı neden oldugu hakkında.Daha yeni tv 1 aylık...

armored arkadasım o dalgalanma bendede var bunun sebebi tv nin 100 hz olmasından kaynaklanıyor turkiyede yayınlar 100 hz uyumlu degil sebebi oyleymis ben servisin dediklerini sana aktardım ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: tukre

quote:

benim ablamda var da bu 402 modelinden,altyazılarda bi problem var gibi.Sanki altyazılar dalgalanıyo,sol alt köseye gelince biraz büyüyo yazılar gibi.Bi fikriniz var mı neden oldugu hakkında.Daha yeni tv 1 aylık...

armored arkadasım o dalgalanma bendede var bunun sebebi tv nin 100 hz olmasından kaynaklanıyor turkiyede yayınlar 100 hz uyumlu degil sebebi oyleymis ben servisin dediklerini sana aktardım ok

teşekkürler...
  • Merhaba

Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yanlış ise kusuruma bakmayın.
    Dün Thomson 29 DM200 TV aldım Teknosa Istinyeden.(10 ekim 2006)
    Bugün teslim ettiler ama kurmama izin vermiyorlar
    Mos Elektronik gelip kendisi kuracakmış.
    Umarım doğru seçim yapmışımdır.

Kuruluma geldiklerinde dikkat etmem gereken husus varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bir de TV nin yanında sehpa promosyonu vardı ancak bunu kullanmayacağım için satabilirim.

satılık thomson tv sehpası: 75 YTL.

Umarım boşuna yer işgal etmedim.

herkese selamlar.
  • bu topic kapanması lazım fransız mallarına boykot var zaten güzel degiller kendi ulkelerinde satamadıklarını burada satıyorlar iki yüzlü fransızlar thomson a ve fransız mallarına HAYIR
  • quote:

bu topic kapanması lazım fransız mallarına boykot var zaten güzel degiller kendi ulkelerinde satamadıklarını burada satıyorlar iki yüzlü fransızlar thomson a ve fransız mallarına HAYIR

+1000
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler...

turkiyede yayınlar 100 hz uyumlu degil diye dalgalanma olduğunu söylemişsiniz.
    bende 100 hertzlik sony tv kullanıyorum ve dalgalanma kesinlikle yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superseyhan -- 23 Ekim 2006; 1:24:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bio

quote:

bu topic kapanması lazım fransız mallarına boykot var zaten güzel degiller kendi ulkelerinde satamadıklarını burada satıyorlar iki yüzlü fransızlar thomson a ve fransız mallarına HAYIR

+1000

+1500
  • Thomson almayın almak isteyeni aldırtmayın
  • teknosa ya mail attım "lütfen hadiselere Fransız kalmayın" diye.bakalım ne olacak?
  • BOYLE ERMENI MERMENI OYUNLARINI DESTEKLEYECEKLERINI BILSEYDIM ALIRMIYDIM THOMSON KALDIRIP ATCAM AMA SONUCTA ZARAR FRANSIZLARA DEGIL BANA OLCAK O YUZDEN YENI ALMAYI DUSUNEN ARKADASLAR SIZDEN RICAMIZ ALMAMANIZ ZATEN 6 AY SERVISLERDE SURUNDUM

FRANSIZ MALLARINA HAYIRRRR
  • FRANSIZ MALI OLAN THOMSONA BENDEN DE KOCAMAN BİR HAYIR ......................
  • fransıza benden de
  • Thomson tv artık satılmıyor heralde bek bahsi gecmiyor
  • Tv nin sol alt köşesindeki AV 1 yazısını bir haftadır silemedim.Ne yapmak lazım acaba?
  • Uygunluğunu baz alıp almayı düşünüyordum. Ama aletin fransız olduğunu görünce, vazgeçtim. Şahsi protestom'dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nasrettinhoca

Tv nin sol alt köşesindeki AV 1 yazısını bir haftadır silemedim.Ne yapmak lazım acaba?

Sildim....Sararma ve morarma sorunuda kalmadı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 13 Kasım 2006; 19:11:16 >
  • arkadaşlar migrosta schaub lorens 86 cm tv var fiyatı 594,00 ytl acaba alsam bu tv den sorun çıkarmı schaub lorens marka kalitelimi onu tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim aymatov_@hotmail.com
  • schaublorens 50 hz tv lere artık para verilmez 1 ıla kalmaz 82 lcd tvler hdm tv ler 1000 ytl civarında satılacak acele etmeyelim
  • son..........SONNNNN..........ÖLÜ LİNK
  • ARKADAŞLAR THOMSON TV DİYARAKIRDA 412 MOODELİ VAR VE SABA TV GRDÜM TEKNOSADA BU SABA TV NASIL ÖNEREBİLİRMİSİNİZ 100 HZ.82 EKRAN ÇİFT TUNER MOZAİK EKRAN ÖZELLİGİ VAR
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.