Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şanlıurfadan yazıyorum geçen ay thomson tv aldım....görüntü güzel fakat sarı tonu fazla...karlamalar
    sarı çıkıyor....menü üzeri sarı renkte NAVİLİGHT YAZIYOR....BİR TÜRLÜ SARI TONDAN KURTULAMIYORUM.....BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM....
  • gültekin bey benim tv de 32WM 402 SARI TONDAN KURTULAMIYORUM....MENÜ İKONLARI BİLE GRİ ÜZERİ SARI...KARLAMALAR SARI NE YAPABİLİRİM SELAMLAR....TV NİN KUTUSUNU ATTIM....BİRDE MENÜ ÜZERİNDE NAVİ LİGHT YAZIYOR....HANGİ AYARLA OYNADIYSAM DÜZELMEDİ...YARDIMCI OLRSANIZ MEMNUN OLURUM....Ş.URFADAN....SELAMLAR
  • BENDE ALDIM SARI TON AĞIRLIKLI....KARLAMALAR BİLE SARI SİZDE AYNI SORUN VARMI
  • bende aldım 82 ekran modelı
    tv nın anakartı oynuyor
    2.scart goruntuyu bozuyor

16:9 dedıgı hıkaye
    zoomla goruntuyu yataylıyor

ben thomson'ı onermıyorum

gıdın
    1500ytl/12 e philips alın
    82 ekran +sehpa var
  • The_Web haklısınızda ne veriyorsunuzki ne almayı istiyorsunuz? 899Ytl fiyata aldığınız en iyi 82 ekran tv.Bu ayrıntıyı düşünerek olaylara yaklaşmak lazım.Benim 1500 ytl verebilecek bütçem olsa gider alırım zaten.Ha alamazmıyım evet alırım taksitle ama gereksiz.Bakınız ben 699 olan 74 ekran modeliki yeni aldım bekliyorum.Aradaki 200YTl farka da biraz daha ilave ederk ses sistemi + DVD alacağım.Kısacası Fiyat performans bu açılan konuda ilk bakılan şey.

Şimdi gelelim diğer durumlara.Yapılan yorumlarda baktığım en önemli nokta tvde önemli bir sorunun olup olmaması idi ki şuan gözüken o ki önemli sayılacak bir sorun yok.Bir de arıza durumunda servisin müdahalesinin nasıl olduğu konusu da kafama takılıyordu.Bu noktada şüphelerim ve çekincelerim olsa da iş işten geçti aldım tvyi.Lakin önceki mesajlarda bir arkadaş tv yi servisten gelen arkadaşlar 4 kat aşağıya indirmiş ki bu da bu tvlere hizmet veren servisin kalitesinden ödün verdirecek bir durumdur.Elbette benden yardım isterse görevliye yardım ederim ama bu etik olarak yanlış.Vicdanen doğru.

Şimdi tek ümidim tvmde donanımsal bir sorunun olmaması.Flat ekranlarda görüntünün değişmeleri sırasında kenarlardan küçülme büyülme olması normaldir.Ya da kenarlardaki bazı noktalarda görüntünün netliğinin iyi olmaması.Bunlar ucuz olan monitölerde gördüğüm şeyler.Ama zaten 82 ekranda tatmin edici bir boyut değil bana göre ki ben 74 aldım.Tatmin olmak için daha büyük ekranlar almak lazım ve işte o zaman Thomson olayı ortadan kalkar işin içine Samsunglar Philipsler vs girer.

• arkadaşlar merhaba,

bu topic in birinci ikinci sayfaarında ayhan bey in telefonu var, arkadaşlar tvnin ayarlarını fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. 402 ler ingilizce menu sanırım ben öyle hatırlıyorum.

ayhan bey her konuda yardımcı olur mos elektronik le bağlantı kurabilirsin.

ben thomson tv ile çok yazı yazdım bu sayfalara,

ARKADAŞLAR 899 YTL YE alabileceğiniz en güzel tv yi alıyorsunuz . benim görüntü ile ilgili bir problemim yok
    ses oolayı muhteşem ama bendeki tv 32wh412b dolby li olan.

Ben scart teknolojisi ile tanıştım tanışalı scart la ilgili problem yaşıyorum, ki arkadaş yazmış tv nin anakartı oynuyor buda benım tv cızırtıya sebep oluyordu, s-video baglantısı yaparak ( ses için harici bir kablo bağladım ) bu sorunu aştım ha soracak olursanız servis anakart oynamasına dolayısı ile scart olayına bir çözüm bulmalı ama bu bir tasarım hatası. TV teknolojisinin zayıf noktalarından biri ve zor sök tak olayı anakartı oynatıyor, ilginçtir s-video bağlantısında görüntü daha canlı. Unutmadan ben anakartın oynaması ile ilgili servis e başvurmadım.

ayrıca 16:9 hikaye diyen arkadaşımın bunun teknik açıklamasını yaparmasın merak ettim. bu tv nin arkasında CE işareti var 16:9 kitapçıkta yazan bir özellik olmayan yada benzer bir özelliği var diye yazamaz kendisini hukuki olarak zor durumda bırakır.

saygılarımla.

• bugün 72 ekran thomson monitörüm geldi.ama kurulum yapamıyorum garanti olayından dolayı.Şimdi yarın teknik servisi arayacağım kurulum için umarım hemen gelirler de işten eve döndüğümde izleyebilirim tvimi keyifli keyifli...Darısı diğerlerinin başına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gultekin_01

arkadaşlar merhaba,

bu topic in birinci ikinci sayfaarında ayhan bey in telefonu var, arkadaşlar tvnin ayarlarını fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. 402 ler ingilizce menu sanırım ben öyle hatırlıyorum.

ayhan bey her konuda yardımcı olur mos elektronik le bağlantı kurabilirsin.

ben thomson tv ile çok yazı yazdım bu sayfalara,

ARKADAŞLAR 899 YTL YE alabileceğiniz en güzel tv yi alıyorsunuz . benim görüntü ile ilgili bir problemim yok
    ses oolayı muhteşem ama bendeki tv 32wh412b dolby li olan.

Ben scart teknolojisi ile tanıştım tanışalı scart la ilgili problem yaşıyorum, ki arkadaş yazmış tv nin anakartı oynuyor buda benım tv cızırtıya sebep oluyordu, s-video baglantısı yaparak ( ses için harici bir kablo bağladım ) bu sorunu aştım ha soracak olursanız servis anakart oynamasına dolayısı ile scart olayına bir çözüm bulmalı ama bu bir tasarım hatası. TV teknolojisinin zayıf noktalarından biri ve zor sök tak olayı anakartı oynatıyor, ilginçtir s-video bağlantısında görüntü daha canlı. Unutmadan ben anakartın oynaması ile ilgili servis e başvurmadım.

ayrıca 16:9 hikaye diyen arkadaşımın bunun teknik açıklamasını yaparmasın merak ettim. bu tv nin arkasında CE işareti var 16:9 kitapçıkta yazan bir özellik olmayan yada benzer bir özelliği var diye yazamaz kendisini hukuki olarak zor durumda bırakır.

saygılarımla.

sen herhalde 3mp lık webcamlerı gormedın hıc 300k lık cmos sensoru alıyorlar
    ınterpolasyonla 3mp yapıp mılletı kandırıryorlar
    ve bu kameranın arkasında da CE standartı var

bu tv de aynı durum soz konusu
    4:3 ken >16:9 a goruntuyu aldıgımızda goruntude dagılma oluyorsa buda aynı seydır
    gercek 16:9 gormek ıstıyorsan bır phılıps ıle samsung a bakmanı onerırım

ayrıca tv nın 4 kosesı bırbırını tutmuyor
    gece yarısından sonra trt3 u ızlersenız orda tv kapalı logosundan yamuklugu gorebılrsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 18 Temmuz 2006; 13:09:28 >

• O zaman bende ekliyim o bahsettiğiniz webcam ler çinden getirilen markası belli belirsiz camlerdir.Eğer markalı olupta böyle bir aldatmaca var ise bilemem.Ama thomsunun üretimi çin de değil.bunu da belirtmek lazım.Eğer aksi bir durum varsa size de bu hususta katılabilirim sağlam deliller var ise.
  • THOMSONDAN ÇOK MUTSUZUM YARDIM EDİN

ARKADAŞLAR BEN BURDAKİ YORUMLARLA GAZA GELİP FRANSIZ MALI WM402 TV ALDIM,
    FAKAT OLDUKÇA MUTSUZUM,BİLMİYORUM BENİM TVDEMİ PROBLEM VAR AMA ÖNCELİKLE TÜPLÜ TV LERDE TEPKİME SÜRESİ OLMAMASINA RAĞMEN BENDE HIZLI SAHNELERDE GÖLGELENME OLUYOR MAÇ İZLERKEN ÖZELLİKLE ÇOK FENA.AYRICA PİXELLERİNDE GÖZÜKMESİ CABASI,GÖRÜNTÜ HİÇ NET DEĞİL.

BELKİ YAYINDANDIR DEDİM BİLGİSAYAR BAĞLADIM BAĞLAMAZ OLAYDIM,MOUSE'U OYNATTIKCA BI GUZEL IZ OLUYO.DVD BAĞLADIM DAHA IYI AMA GENE PIXEL VE GOLGELENME MEVCUT.

BUNUN DISINDA KABLO DEMEYIN ALTIN KAPLAMA KABLO KULLANIYORUM.

ÇOK CANIM SIKILDI SIZDEDE BOYLE PROBLEMLER VARMI,YOKSA SADECE BENIM TV YEMI OZGU.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___crog___

THOMSONDAN ÇOK MUTSUZUM YARDIM EDİN

ARKADAŞLAR BEN BURDAKİ YORUMLARLA GAZA GELİP FRANSIZ MALI WM402 TV ALDIM,
    FAKAT OLDUKÇA MUTSUZUM,BİLMİYORUM BENİM TVDEMİ PROBLEM VAR AMA ÖNCELİKLE TÜPLÜ TV LERDE TEPKİME SÜRESİ OLMAMASINA RAĞMEN BENDE HIZLI SAHNELERDE GÖLGELENME OLUYOR MAÇ İZLERKEN ÖZELLİKLE ÇOK FENA.AYRICA PİXELLERİNDE GÖZÜKMESİ CABASI,GÖRÜNTÜ HİÇ NET DEĞİL.

BELKİ YAYINDANDIR DEDİM BİLGİSAYAR BAĞLADIM BAĞLAMAZ OLAYDIM,MOUSE'U OYNATTIKCA BI GUZEL IZ OLUYO.DVD BAĞLADIM DAHA IYI AMA GENE PIXEL VE GOLGELENME MEVCUT.

BUNUN DISINDA KABLO DEMEYIN ALTIN KAPLAMA KABLO KULLANIYORUM.

ÇOK CANIM SIKILDI SIZDEDE BOYLE PROBLEMLER VARMI,YOKSA SADECE BENIM TV YEMI OZGU.

14 gun ıcınde ıdae hakkın var
    kutusunu ve tum apararatlarıyla faturanla aldıgın yere gorut teknosa ıdae edıyor
    bırkac gun ıcınde bende etmeyı dusunuyorum

• Benım takıldığım herkes bu tv'yi bu kadar överken,benim bu kadar kötü bulmam,sendede aynı problemler varmı yoksa benim tvdemi problem var onu anlamaya çalışıyorum,

Diğer bir problemde tüplü tv istiyorum çünkü LCD ve Plasmların görüntüsü iyi değil fakat adam akıllı tüplü tv bulamıyorum.

Sen iade edip ne almayı düşünüyorsun.
  • quote:

Benım takıldığım herkes bu tv'yi bu kadar överken,benim bu kadar kötü bulmam,sendede aynı problemler varmı yoksa benim tvdemi problem var onu anlamaya çalışıyorum,

Diğer bir problemde tüplü tv istiyorum çünkü LCD ve Plasmların görüntüsü iyi değil fakat adam akıllı tüplü tv bulamıyorum.

Sen iade edip ne almayı düşünüyorsun.

bu tv nın ovulecek tek yanı ucuz olmasıdır
    eger urun 1100 ytl gıbı olma asla ve asla bu kadar tutulmaz
    bu fıyata rakıpsız o gercek ama benı tatmın etmıyor
    o kadar para vermısken zaten ustune bıraz daha ekler daha ıyısını alırım
    nede olsa bunlar alıcagım son crt tv
    5 sene sonra kımbılır neler cıkar

aklımda 2 model var
    1.philips 32pw8720
    pp2 ıle hdmi cıkısı ve hd uyumu yok

bunları destekleyen modelı olan 9551 kod lu urun u anakrada satan yer bulamadım 2000 ytl altına

2.samsung slim fit 82 ekran tv

sıralamam soyle olabılr
    1.32pw9551 philips fıyatı 2000 ytl ustunde ama satılmıyor nedense
    2.samsung slim fit 82 ekran 409 kodlu sehpda dahıl fıyatı 2250/12
    3.32pw8720 philips sehpa dahıl fıyatı 1500/12

galıba 3. tercıhımı alıcam gıbı
    yarın ankara armada da philips bayısıne gıdıp tekrar ıncelıyıcem
    begenırsem thomson u ıade edıp 32pw8720 philips ı alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 18 Temmuz 2006; 23:04:28 >

• PEKI SENDEDE BENIM BAHSETTIGIM PROBLEMLER VARMI GOLGELEME YAPMASI VE PIXEL GOSTERME?

BU ARADA BEN DE PHILIPSLERE BAKTIM AMA O FIYATA DEGERMI DIYE DUSUNUYORUM KARARSIZ KALDIM,
    AMA PP2 TEKNOLOJISI OLDUKCA BASARILI ALMAYI DUSUNMUSTUM SONRA BURDA THOMSONUN COK NET OLDUGU SOYLENINCE THOMSON ALDIM VE SUANDA TEKNOSADA DEGISTIREBILECEGIM TUPLU TV BULAMIYORUM TESHIR DISINDA.

ONUN YERINE LCD MI ALSAM DIYORUM,CUNKU 2000 YTL CIVARI PARA VERIP EN AZINDAN HDMI YATIRIMI YAPARIM DIYORUM.

AHHH COK SIKILDIM BU TV ISINDEN!!!!
  • crog senin dediğin problemi eski bir vestelde yaşamıştım.Dayım yıllarca senin dediğin gibi izlemişti.Ekran da epey büyüktü.Ama flat değil tabi.Neyse ben çok rahatsız oluyordum.Bakın yıllar sonra dedim kurcalayacam şu monitörü ve sorunu çözdüm.Menülerinde bunun ile ilgili bir ayar var ama hatılamıyorum.Gürültü ayarı olabilir.Normalde gürültü elektronik elektrikte istenmedik sinyallerdir diyebiliriz kabaca.

Ben bu ayardı diye hatırlıyorum ma bir bakın siz yinede kurcalayın hatta servisini arayın?Servisi aradınız mı?

Gelelim diğer olaya.Ürün fransız.Fransız olunca ben dediğiniz gibi sorunların olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bu riske kimse girmez.Bundan ziyade ben 72 ekran olan modeli aldım ve şu an kurdum izliyorum.Tabi 82 olan değil elimdeki ama çok mutlu oldum.Anlattığınız hiçbir problem yok.Hatta flat tvlerde kötü bir özellik olan aksiyon sahnelerinde yani anlık ışık değişimlerinde vs ekranın köşelerden kısalma uzama gibi bir durumu yok.Bu da beni çok mutlu etti.

Kısacası şuan çok mutluyum.Umarım sorunsuz bir şekilde uzun yıllar geçiniriz yeni tvmizle...

• quote:

PEKI SENDEDE BENIM BAHSETTIGIM PROBLEMLER VARMI GOLGELEME YAPMASI VE PIXEL GOSTERME?

BU ARADA BEN DE PHILIPSLERE BAKTIM AMA O FIYATA DEGERMI DIYE DUSUNUYORUM KARARSIZ KALDIM,
    AMA PP2 TEKNOLOJISI OLDUKCA BASARILI ALMAYI DUSUNMUSTUM SONRA BURDA THOMSONUN COK NET OLDUGU SOYLENINCE THOMSON ALDIM VE SUANDA TEKNOSADA DEGISTIREBILECEGIM TUPLU TV BULAMIYORUM TESHIR DISINDA.

ONUN YERINE LCD MI ALSAM DIYORUM,CUNKU 2000 YTL CIVARI PARA VERIP EN AZINDAN HDMI YATIRIMI YAPARIM DIYORUM.

AHHH COK SIKILDIM BU TV ISINDEN!!!!

sıyah renklerı ıyı gostermıyor
    ama dvd lerde tıtreme var
    pıxel ıle sıkıntım yok

ayrıca teknosadan paranı da alabılrsın
    her ne kadar tv yı aldıgım magaza ıade etme hakkım olmadııgnı soylesede
    genel mudurlugu aradım
    15 gun ıcınde kosulsuz ıdae hakkım oldugunu ogrendım

• arkadaşlar thomson 72 ekran tv aldım . tv nin arkasında 4 pinli bi çıkış var onun ne olduğunu bilen varmı acaba?
    birde video kablosuyla bilgisayara bağladığımda görüntü ekrana tam oturmuyor. 640 a 480 piksel yaptığım zaman ekran çözünürlüğünü ekranın ortasında görüntü oluşuyor.çözünürlüğü arttırdığımda görüntü ekranın dışına taşıyor. bunu nasıl halledebilirim. Scarttan bağlasam düzelir belki dedim ama scart kablosunu sokamadım. sizdede böyle sorunlar oluyormu acaba. olduysa nasıl çözdünüz. yardım edebilirmisiniz nasıl halledebilirim bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzg -- 19 Temmuz 2006; 14:57:06 >
  • Ekrana tam oturmama olayı bilgisayarında yapacağın ayarlar ile ilgili.Bunun dışında scardan da giriş yapsan aynı durum olacaktır.Yinede bir deneyin derim. Anlattığınız problemi diğer tvlerde de yaşadım.Hatta projeksiyon cihazımda da oldu ama bilgisayardaki ayarlar ile düzeltilebiliyor.
  • http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119993059&CS_Category=_SBA_119_1662_162_1339&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_STANDART_TV119

arkadaşlar 32wh 412b yi alırsanız memnun kalırsınız teknosanın katoloğuna girdi yukardaki adresde ok selamlar
  • Arkadaşlar 32 wm402 dili ing olduğundan ayarlarını yabamıyorsunuz servisini cağırın bu tv ler aynen bilgisayar gibi iyi ayarlanmazsa kalite düşük oluyor .. gürültü ayarı var oraya bir centik atın yandaki üclü skartı kulllanın ok
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.