Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet televizyonum geldi.
    Sorun giderilmiş. Umarım bir daha arıza yapmaz.
    Ayın 12 sinde haber verdim 19 unda işlemler bitti. Hafta sonunu çıkrırsak 5 gün sürdü. Takdir sizin.
    Teşekkürler.
  • thank you
  • biz de yeni tv almayı düşünüyoruz, 32wh412 bulamayacağımıza göre 32wm402 de karar kıldık, ancak yazın evde olmayacağımız için tv yi kullanmayacağız, 3 ay sonra bundan daha uygun bir tv bulabilir miyiz.
  • doların yükselmesinden dolayı 1099 ytleye cıkacakmış bilgine
  • teknosa'da hala 899 a satılıyordu iki gün önce o zaman bir an önce alsak iyi olur, zaten daların yükseldiği ilk hafta fiyat 960 civarına çıkmıştı sonra yeniden indirdiler
  • Bu televizyonun fiyatının düşmesi zor. Zaten emsallerine göre çok uygun fiyatı var.
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihin_fethi

biz de yeni tv almayı düşünüyoruz, 32wh412 bulamayacağımıza göre 32wm402 de karar kıldık, ancak yazın evde olmayacağımız için tv yi kullanmayacağız, 3 ay sonra bundan daha uygun bir tv bulabilir miyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 22 Haziran 2006; 8:31:27 >
  • ..Az önce şansımı tekrar denemek için TEKNOSA lardan birini aradım ve yine sonuç olumsuz..412b modeli yok.402 alıp ilgili menüleri yükleticez artık bulan varsa insaniyet namına haber versin SABA ya da Profilo mu alalım yani bu fiyat aralığında? yoksa 402 ye devam mı?
  • 18 şubat 2006 tarihinde TEKNOSAdan 899 ytl ye bu forumda ki arkadaşların tavsiyeleri ile THOMSON WM402 modelini aldım.İyi ki almışım eve her gelen şaşırıyor görüntünün kalitesine. Hatta ben den 2ay önce 72 ekran sony tv (4:3 flat olanlardan) alan arkadaş keşke bundan alsaydım dedi ve o sehpası ile birlikte 1300 ytl ye almıştı. 16:9 dan artık vazgeçmem benim daha çok hoşuma gitti. Başka evler de seyrettiklerim artık zevk vermiyor desem abartmıs olmam. Türkçe menü yükletmedim ama düşünüyorum zaman bulabilirsem. Şimdiye kadar teleteks lazım da olmadı ... yani hiç dert etmiyorum olmasa da olur (tabii olsa daha iyi olur ).Next 2000X CI PLUS ile seyrediyorum renkler daha canlı daha net .Saygılar...
  • sonunda bana da THOMSON aldırdınız.Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu 32 wm402 modelini izmir teknosadan aldım.bu arada bu model izmirde stokta yok ama istanbuldan 3 gün içerisinde geliyor.tv eve getirildi ve 2 saat sonra da yetkili servis kurmaya geldi.Görüntü mükemmel,çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.32wm412 modelini aramaya pek gerek yok,bende o modeli aradım ama inanın gerekli değil.menünün türkçe olmaması hiç sorun değil,ses dolby değil ama kaç kişi bunu farkeder bilemiyorum.servise gelen arkadaşlar da iyi bir tercih yaptığımı söyledi,şimdiye kadar bir arıza ya da şikayet almadık dediler.ben çok araştırdım uzun yallardır sony kullanıyorum ama sony ve philipse dünyanın parasını vermeye hiç gerek yok,tamam büyük marka ama thomsonun görüntüsünü görünce paranız cebinizde kalsın derim.ben digital uyduyla izliyorum süper.dvd taksam daha da süper olcak.bi özellik daha var,uyduyu açınca tv kendi açılıyor,uyduyu kapatınca da tv kendi kapanıyor,yani tv kumandasına gerek bile yok.tv almak isteyen arkadaşlara döviz bu kadar yükselmişken teknosada hala 899 ytlden satılmakta ve stoklar bitiyor galiba,kesinlikle kaçırmayın derim.bu arada sehpası da oldukça güzel ve tv ile uyumlu.sormak istediğiniz birşey olursa paylaşalım.bu arada forumdaki arkadaşlara da çok teşekkürler,thomson almamda yorumların çok faydası oldu..

• Geçen hafta ben de bir tane 402 aldım. Ama bir kaç sorunumu gideremedim.
    1- DVD'yi TV'nin scart girişine bağladım görüntü gelmedi (AV1, 2,3'ü denedim). Her iki scart girişini de denedim olmadı. Yalnızca TV'nin sol tarafında bulunan girişlere bağlant yaptığım zaman görüntü alabildim, bu sorunu nasıl çözebilirim, acaba TV'nin scart girişleri arızalı olabilir mi?
    2- TV kumandasının başka cihazları da kontrol edebileceği belirtilmiş kılavuzda. Sepia marka DVD'm var. Tanıtmaya çalıştığımda TV kilitleniyor. Yani TV'yi kumandadan kontrol edemiyorum.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Selamlar...
  • sevgili ddrv arkadaşım...
    1) dediğin skart sorunu bende de oldu.aynı televizyonu kullanıyoruz bu arada. belki inanması zor ama skart çift tarafı farklı çıktı.yani kabloyu çevirince görüntü geldi.garip ama gerçek. siz de hak verirsiniz ki iki skartın da arızalı olma olasılığı düşük bir ihtimal.

2) 0212 659 07 06 numaralı telefondan ömer bey'le görüşürseniz yardımcı olacaklarına inanıyorum
  • nihayet ben de bi wm402 sipariş ettim yarın gelecek umarım bi sorunla karşılaşmayız, teknosa'dan Türkçe menü yükleyeceklerini söylediler ama bakalım servis yapacak mı bu işi
  • Ankara Teknosa'dan mı aldın? Ankara'daki servis (sistem di galiba adı) bana epey ilgisizmiş gibi gedi.
  • simge elektroniki öneririrm Ankara mos merkez servisidir
  • ..Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu yine burda konuştuklarımız üzerine dün ben de 402 thomson dan bir tane edindim..şu anda kablo tv ile izliyorum ama digiturk e geçicem sanırım..Bu konu ile ilgili önerilerinizi bekliyorum(uydu v.s.)..bu bütçe ile 100hz iyi bir tv edindiğimi düşünüyorum. Ayrıca merak ettiğim 412 deki dolby desteğinin 402 den ne kadar farklı olduğu hususudur.Normal yayınlarda bu ne derecede hissedilir?
    Ayrıca 16:9 la ilgili geçişlerde bir problem var.Her hangi bir kanalı açtığımda her defasında manual olarak 16:9 a getirmediğim sürece CINEMATIC olarak algılıyor tv(kanala 16:9 ayarını save edemiyorum) ve ekranın solunda kiişiler ve görüntüler şişmanlıyor.(çok net olarak maçlarda belirginleşiyor) Bu sorunu nasıl giderebilirm?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awaken -- 28 Haziran 2006; 14:20:51 >
  • en güzel çözüm cinematiğe alışmak... elinde kumanda her kanal değiştirdiğimde otomatlaşıp aynı düğmeye basıyorum, sanırım ilk o tuş bozulacak. Ama sözününü ettiğin ekran solundaki genişlemeyi ben görmedim. Belki komik gelecek, yıllarca 37 ekran TV kullandım. Hatta DİVX filmleri bile bunda izleyip alt yazıları okuyabilmek için ekranın içine girmediğim kalıyordu. Sonra 81 ekrana terfi edince (ne zmandan sonra bu işkenceye son vermek geldi aklıma) şunu fark ettim, bir görüntü için bir kaç göz hareketim gerekiyordu, yani ekranın bütününü göremiyordum ve bunu cidden yoruyordu. Geçmiş zaman kullandığıma bakmayın daha geçen haftadan söz ediyorum. Şimdi şimdi biraz alıştım. Bu foruma görüşünü bildiren herkese teşekkürler :))
  • ...ddrv arkadaşım yazın için teşkkürler..Sanırım şu anda bir standardizasyon sorunu ile karşı karşıyayız..Elbette alışmak meselesi söylediklerini gayet iyi anlıyorum.Fakt eğer bahsettiğim genişleme silzerdeki Thomson da da olsaydı bunun bariz şekilde "defo" lu olduğunu siz de düşünürdünüz.(dün geceki FRANSA-İSPANYA maçında fevkalade genişledi futbolcular ekranın solu)şimdi teknosaya gidiyorum kapanmadan.Akıbetini sizlere tekrar bildiricem..Yanıtlarınız için teşekkürler..(Bu arada hani 402 de teletext yoktu ben star tv de teletekse rastladım??)
  • ben mersin teknosa'dan aldım, televizyon ankara'dan mersine geldi ama mağazadan eve gelemedi bi türlü, bakacağız mersin servis nasılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihin_fethi -- 28 Haziran 2006; 21:57:57 >
  • Awaken kardeşim,

eğer sözünü ettiğin ölçüde bir durum varsa bunu bir sormak lazım derim ben de. Şu ana kadar öyle büyük bir genişlemeyle hiç karşılaşmadım çünkü. TV'de teletex var. Sorun Türkçe karatrakterlerde. bazı kanalalrda Guide var. TV'yi ilk kurduğumda bazı kanllardakiler çaışmıştı. Şimdilerde çalıştıramıyorum sanırım TV ayarlarını ynarken bir şeyleri değiştirdim.

Kolay gelsin...

Bu arada güle güle kullan fatih
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.