Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En son fototaki kod cözücü bölümünü işaratle veya av tuşuna 3 kere bas yani av 3 gel uyduyu her türlü izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 1 Haziran 2006; 19:36:12 >

• 32wh412 ne zaman geliyor teknosaya bılen var mı???
  • herkese slmlar

öncelikle banabunno arkadasa bi sey söylemek istiyorum türkiyede yaşiyorsak türkçe menü ve dil destegini istemek en dogal hakkımız ayrıca ben hic sony tv kullanmadim sizde var diye herkeste olacak diye bi kural yok ne dersin arkadasim....
  • bendede 402 modeli var turkçe desteği ni o kadar umursamadığım icin sorun kabul etmiyomda
    şu 16:9 4:3 geciş sorunu bende düzeldi galiba..tam olarak ne yaptığımı bilmiyorum ama menuden otomatik gecişi kapatıp 16:9 da bıraktıp ve aklıma geldikçe mesela zoom 1 e gecip 16:9 a dönüp ok tuşuna basıyordum
    artık bakıyorumda hep 16:9 görüyorum tv yi-fazla da izlemiyorum ya- işte böyle...
  • türkce menülerinizi bence yükletin selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tukre

resmide gonderiyorum

http://www.thomsontr.com/image.php

arkadaşım resimleri tekrar verirmisin?

• geçen gün benimde teknosa da dikkatimi

çekti bu marka

bütün tv leri sıralamışlar hepsi yan yana (LG, vb)

hakkaten thomson görüntü ve netlik kalitesi bir başka duruyordu...

Teknosa hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum

bende memnun değilim
  • yellowbulls arkadaşım merhabalar....

memnun olmadığın hususu açıklarsan yardımcı olabileceğimi zannediyorum.Teknosa'dan mı memnun değilsin? Yoksa ben mi yanlış anladım?????
  • Thomsoncuların sesi soluğu kesildi. 32WH412 ler hala gelmedimi? Arkadaşlar bilgisi olan varmı, varsa bilgilendirirse sevinirim amcamlara alıcaz selamlar

• Arkadaşlar aldığım TV çalıştıktıktan yarım saat sonra çok ince bir tiz sesi çıkartmaya başladı.
    Servisi aradım ilgileneceklerini söylediler. Bakalım nolcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 12 Haziran 2006; 9:33:35 >

• ilgilendilermi tv le
  • sesimiz kesilmedi sadece thomson tv yi bulmak biras zorlasti malum dolar da yukseldi oyusden biz tv yi ucuza kapatmanin tadini cikariyoruz :)
  • Aradıktan bir gün sonra geldi arkadaş.
    İlgi alaka iyi fakat teknik servisten gelen arkadaş tek gelmişti. Tv yi beraber taşıdık Benim için önemli değil ama 4. kattan. 82 ekran tv yi taşıyamayacak olan müşteriler için bir handikap olabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: ridvanlii34

ilgilendilermi tv le

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 14 Haziran 2006; 14:41:05 >
  • bu servis zihniyeti olamaz yardım etmeyecekdin birdaha geli tv ni ozaman kendileri taşıyacaklardı ben olsam elimi sürmezdim ok selamlar sonucu bnildirirsen sevinirim selamlar
  • Fikrinize saygım var. Fakat kendi şahsıma dediğiniz davranışı yakıştıramam. Ne de olsa karşımdaki bir insan. Hatasını elbet farkedecektir.
    Teşekkürler.
    quote:

bu servis zihniyeti olamaz yardım etmeyecekdin birdaha geli tv ni ozaman kendileri taşıyacaklardı ben olsam elimi sürmezdim ok selamlar sonucu bnildirirsen sevinirim selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 16 Haziran 2006; 8:39:01 >
  • yanlış anladın biz böyle yabarsak onlar hiçbirzaman doğruyu yabmaya yanaşamazlar sen tabiki doğrusunu yabdın herkes senin gibi davranırdı

onlarda anlasa ozaman cok sevinirdim
  • Teslamania arkadaşım tv in geldimi merak ettim servis durumları nasıl serimi yoksa kablumbağa hızımı
  • Hafta sonuna denk geldiği için henüz gelmedi.
    Cumartesi getireceğiz dediler ama getirmediler. Ben de yoğundum takip edemedim.
    Bugün arayacağım bakalım ne diyecekler.

quote:

Teslamania arkadaşım tv in geldimi merak ettim servis durumları nasıl serimi yoksa kablumbağa hızımı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.