Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım biz kullanıyoruz.Güzel tv gerçekten keşke oda biraz daha büyük olsaydı.Salona koydum ama salon küçük olunca çok zevkle seyrdemiyorum.İnşallah şöyle bir büyük ev olurda doya doya seyrederim.
  • gule gule kullan arkadasımmm
  • o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakmakcamak -- 21 Mayıs 2006; 23:49:40 >
  • Dört adet vidayı söküyorsun ön kısım cıkıyor ister gri ister siyah kullanıyorsun ancak ön kasa şu an türkiyede yok

http://www.blogcu.com/ridvanli/
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibozer

ya tv yı bulamıoz kı sız cerceveının nasıl degıstıgını merak edıyorusnuz:))

bu hafta sonu cevahir eps de gördüm 402 modeli sehpa dahil 899 (tabi teşhirde çalışan bir üründü stok durumunu nasıl bilemem)
  • 412b modelı ıcın soylemıstım ılgın ıcın tesekkurlerr
  • Darısı başınıza ibozer arkadaşım.Teşekkürler.
  • sanırım samsung slım fıt e kayacam cunku bu aralar bu tv ısını cozmek ıstıoyorum thomsonla alakalıda urunun ne zmn gelecegı konusunda bılgı gelmıo oyuzden samsungun yenı slım fıt SAMSUNG WS-32Z409TQ moodelıne doru kaymaya basladım umarım urun beklentılerı karsılarrr

• Thomson televizyon pazarında iddialı
    05/03/2005 (1469 kişi okudu)

RADİKAL - İSTANBUL - Ses ve görüntü teknolojisi ürünlerinin üretimi ve dağıtımı alanında faaliyet gösteren Fransız Thomson, Türkiye pazarına girdi. Geniş bir yelpazeye sahip ürünlerini farklı fiyat seçenekleriyle sunan Thomson, HiPix ve LCD teknolojisinin birleşmesiyle geliştirilen TV'leriyle kullanıcıya kaliteli görüntü sağlıyor. Thomson çift tuner özelliğine sahip plazma TV'leriyle, Virtual Dolby Surround sistemiyle desteklenen ve dünyada sadece Thomson teknolojisinin geliştirebildiği 18 cm. DLP sistem projeksiyon TV'leriyle de iddialı.

http://www.radikal.com.tr/index_dinamik.php?tarih=05/03/2005

• Thomsoncular 32wm402 tv me yeni versiyon yani türkçe menü yükleyecekler Yüklerlerse gayet ben nasıl olduğunu sizlere anlatacağım İyi forumlar
  • BUGÜN MALTEPE TEKNOSAYA GİTTİM 32WM402 TV YE BAKTIM YENİ TV LER FRANSIZ ÜRETİMİ POLON YA DEĞİL TV LR BAYAĞI İYİ TAVSİYE EDERİM 32WH 412 LERDEN FARKLARI MENÜ VE DOLPY SES BEKDE ÖNEMLİ DEĞİL NE DERSİNİZ
  • selam arkadaslar

bende arastırıp 8 nisan 2006 tarihinde polonya malı olan 32wm402 olan modelinden aldım. artık biliyorsunuzdur bu modelde türkçe menü ve türkçe dil destegi yok ayrıca 16:9 - 4:3 geçişlerinde meydana gelene auto ya geçiş sorunu sanırım ilk ben farkettim rıdvanli34 arkadasimizada yardimlari icin tesekkuru bir borc bilirim. :))

bende mos elektronigi aradım

1- türkçe menü
    2- türkçe dil desteği
    3- normal antenle yasanan 16:9 - 4:3 geçişlerinde meydana gelene auto ya geçiş sorunu

bunlardan sikayetci oldum ve mehmet bey konuyla ilgilenecegini söyledi. daha sonra teknik serviscileri olan ayhan bey ile görüstüm. bizzat ayhan bey gelip tv ye bakti gercektende dogru dedi ve fransızlar seminer verecek seminerden sonra görüselim dedi. seminerden sonra aradıgımda üretiminin oyle oldugunu goruntunun cok basık olmamasi icin boyle yapıldıgını söyledi ( fransizlar oyle demis ) bende iade edecegimi ayrıca konuyu sanayi bakanligina tüketici mahkemesine olmadi basın ve tvlere tasımak icin ugrasacagimi soyledim. 2 gun sonra mehmet bey aradı turkce menu ve dil destegi sorununu cözebileceklerini ve 16:9 dan autoya gecis konusunda yapabilecek bir seylerinin olmadigini soyledi. ve tv yi gelip aldilar tam 1 hafta onlarda kaldi sonra geldi turkce menü yuklenmisti daha dogrusu yuklemeye calismislar cunki hala türkce dil destegi yoktu bu yuzden teletext ve menulerde turkce karakter olan her sey acaip sekiller $ * gibi işaretlerle doluydu bende tekrar mos elektronigi aradim mehmet beyle konustum bana kesinlikle tv mi boyle bırakmayacaklarını sorunu cozeceklerini soyledi turkce menü ve dil destegi olan modelle yani 32WH412B modelle degistirecegini fakat elinde olmadigini soyledi ve aynı gun 2 saat kadar sonra satıs sorumluları olan (kartvizitinde oyle yazıyor) ramazan bey diy e biri gelip tv yi aldi gitti. 3 gun sonra tv geldi. bende merakla tv yi incelemeye basladim... :))

1- türkçe menü OK
    2- türkçe dil desteği OK
    3- normal antenle yasanan 16:9 - 4:3 geçişlerinde meydana gelene auto ya geçiş sorunu cözülmedi fakat autoda bile16:9 a yakın bi sekilde ayarlamislar.

1.5 ayın sonunda nihayet tv istedigim gibi oldu 3 gundur kullaniyorum simdilik hic bi sorun yok demekki işin üzerine durunca oluyormus hala türkçe menüsüz ve türkçe dil destegi olmada kullanan arkadaslara bu yolu izlemelerini tavsiye ederim.

son olarak servis menüsüne nasıl girilecegini bile ogrendim ( ayhan bey girerken pür dikkat takip ettimde ) :))

• Servis menüsüne nasıl girildiğini anlatırsanız bizde bilgi sahibi oluruz.
  • ön paneldeki kanal degistirme ve ses tusları var onlardan eksi ( - ) olanın ikisine birden tv kapalıyken basacan böylece servis menüsüyle aciliyor ordan istedigin ayar ile oyna begenmessen defult ayarlarına geri donebilirsin :))
  • resmide gonderiyorum

• arkadaşlar bu televizyondan yani 402 modelinden aldım ve direkt annemlere gönderdim annemlerde yazlıkta yani ben televizyonu hiç görmedim vede kumandasınıda annemler yaşlı insanlar ellerinde toz fiş var yani şu sarı kırmızı ve beyaz olandan öyle bağlattım aynı eski tv de kullandıkları gibi yalnız bir türlü açtıramadım kumandadan av tuşuna bastırtıyorum fakat nafile bir türlü uydu yayınını bulamadık
    bilen varmıdır acep toz fişle bağlantıda görüntü nasıl alınır.
    ve şu kumandanın bir fotosu varsa burda yayınlarsanız çok sevinirim
    ayrıetten herkesin bu türkçe menüyü neden bu kadar dert ettiğini anlayamadım bizler senelerce sony leri ingilizce menü kullanmadıkmı ve teletekste ingilizce karakter de değilmiydi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.