Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Berlin_

bu linki verdiğine göre bu Tv yine Türkiye pazarına gircek demektir, dimi

Alıntıları Göster
    selam thomsoncular... walla ne iştir anlamadım. su tv yi almadan önce bi netten bakayım demiştim karsıma thomson hayranlarından olusan kitle cıktı... ne iştir? sanırım bu tv harbiden iyi, o kadar eleştiri aldına göre.... tam almaya gitmiştim ki teknosaya 32WH412 modelinin grisinden, o da yokmuş sadece sıyahı varmış ben de vazgectim... o fiyat o özellliklerde tv yok ve marka olarak da iyi ama kasa olaak biraz eski tarzı andırıyor ve de siyah...

ben aslında hepsiburdacomdan 72 ekran sonyi tek gecerdım ama sehpa vemıyorlar. ona uygun sehpa varmı bulabılır mısın o da ayrı konu o yuzden vestel zeta 100 Hz alayım dedım sehpalı fıyat olarak aynı sayılır ama onun da vırtual dolby ses sistemi yoksanırm. hepsiburda urun baslına yazmış dolby sorrund var dıye ama tv ozelliklerinde gorunmuyor. stereo yazmışlar parantez içinde de virtual dolby... bu nasıl oluyor anlamıyorum. kimse de bişi yazmıyor bu konuda... varsa var yoksa yoktur. suc deil mi bu??

neyse arkadaslar dedımgı gibi thomson gri olsaydı şimdi sipariş etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gantry974

selam thomsoncular... walla ne iştir anlamadım. su tv yi almadan önce bi netten bakayım demiştim karsıma thomson hayranlarından olusan kitle cıktı... ne iştir? sanırım bu tv harbiden iyi, o kadar eleştiri aldına göre.... tam almaya gitmiştim ki teknosaya 32WH412 modelinin grisinden, o da yokmuş sadece sıyahı varmış ben de vazgectim... o fiyat o özellliklerde tv yok ve marka olarak da iyi ama kasa olaak biraz eski tarzı andırıyor ve de siyah...

ben aslında hepsiburdacomdan 72 ekran sonyi tek gecerdım ama sehpa vemıyorlar. ona uygun sehpa varmı bulabılır mısın o da ayrı konu o yuzden vestel zeta 100 Hz alayım dedım sehpalı fıyat olarak aynı sayılır ama onun da vırtual dolby ses sistemi yoksanırm. hepsiburda urun baslına yazmış dolby sorrund var dıye ama tv ozelliklerinde gorunmuyor. stereo yazmışlar parantez içinde de virtual dolby... bu nasıl oluyor anlamıyorum. kimse de bişi yazmıyor bu konuda... varsa var yoksa yoktur. suc deil mi bu??

neyse arkadaslar dedımgı gibi thomson gri olsaydı şimdi sipariş etmiştim

Alıntıları Göster
    ha su var fikrinize bi danısayım... ben bekonun 72 cm 100 hz tvisinide cok begendim, sehpalı... vestelden biraz pahalı ama özellikleri ve görünüşü daha güzel. virtual dolby var ses cıkışı dahya yüksek, subwofer var... ve de daha modern cizgileri var vestel ve thomsona göre.... ama işte thomsonun 81 olması 16:9 ve özelliklerinin iyi olması da insanı çekiyor... bu arada thomsonda subwofer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gantry974

ha su var fikrinize bi danısayım... ben bekonun 72 cm 100 hz tvisinide cok begendim, sehpalı... vestelden biraz pahalı ama özellikleri ve görünüşü daha güzel. virtual dolby var ses cıkışı dahya yüksek, subwofer var... ve de daha modern cizgileri var vestel ve thomsona göre.... ama işte thomsonun 81 olması 16:9 ve özelliklerinin iyi olması da insanı çekiyor... bu arada thomsonda subwofer var mı?

Alıntıları Göster
    @Gantry974

sana özel mesaj gönderdim.

ayrıca, bence 412yi birtek gri olmadığı için tercih etmediysen, o zaman 402yi al, aralarında birtek dolby farkı var, ewt mühim bir fark sayılabilir ama zaten bu tv'ler 2*20w ses gücüyle ön plana çıkıyorlar, ayrıca ileride muhakkak ek bir ses sistemi almak istersin, o zaman 402 ile 412 arasında birtek renk farkı kalacak.

walla thomson varken beko alınırmı, alınır eğer yerli malı illa olsun diyorsan...

• Çokteşekkürler sağolasın kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenx

Çokteşekkürler sağolasın kardeş.
    29" sony trinitron ile karşılaştırdıktan sonra tek kelime ile thomson crt tv alınmaz... görüntü kalitesi ciddi anlamda kötü aşırı titreşim var... + plasma olarakta ömür olarak piyasadaki firstline ve shov plasmalardan sonra en kısa ömürlü plasmaları temsil ediyolar. bilgilerinize... alıcaksanız adam gibi sony,philips,lg,samsung gibi markaları tercih edin. 200lira daha ucuza alıcam die başa gelicek sorunlar çekilmez elektronik şakaya gelmez... 200ytl 12 taksit yaparsın 8,5lira ayda daha fazla öderim oldu bitti.. umarım umduğunuzu bulursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: roro

29" sony trinitron ile karşılaştırdıktan sonra tek kelime ile thomson crt tv alınmaz... görüntü kalitesi ciddi anlamda kötü aşırı titreşim var... + plasma olarakta ömür olarak piyasadaki firstline ve shov plasmalardan sonra en kısa ömürlü plasmaları temsil ediyolar. bilgilerinize... alıcaksanız adam gibi sony,philips,lg,samsung gibi markaları tercih edin. 200lira daha ucuza alıcam die başa gelicek sorunlar çekilmez elektronik şakaya gelmez... 200ytl 12 taksit yaparsın 8,5lira ayda daha fazla öderim oldu bitti.. umarım umduğunuzu bulursunuz...

Alıntıları Göster
    İşte ben de bunu dedim,titreşim var,ama kimseye anlatamadım. Herkes anlamak istediği gibi anladı. İyiki sen çıktın söyledin de aklandım yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: roro

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: roro

arkadaşım hangi thomson la karşılaşdırdın

32wh412b ilemi yoksa hayal ürünüilemi

• quote:

Orijinalden alıntı: elmadali

quote:

Orjinalden alıntı: roro

arkadaşım hangi thomson la karşılaşdırdın

32wh412b ilemi yoksa hayal ürünüilemi

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 10 Gün Önce Adana teknosadan THOMSON 32 WM402 81 EKRAN TV Modelini satın aldım.
    1000 Ytl'ye 15 taksit yapıyorlardı bu nedenle 1000Ytl'ye tamamlamak için birkaç ufak şey daha aldım.
    1000 YTL olunca wordkart'a 15 taksit yaptırdım (+3 wordkartın kampanyası var 18 taksit oldu ayda yaklaşık 55ytl ödüyorum)

Thomson televizyonlar yaklaşık 5 sene önce Teknosalar ilk açıldığında türkiye piyasasına girdiler.
    o zamanlar 2 Milyardan fazla idi fiyatları (aynı model) bu sene ne olduysa bu televizyonu 900ytl gibi bir fiyata vermeye başladılar. Bu tvler yurtdışında samsung, philips ile neredeyse aynı fiyata satılıyorlar (yaklaşık 450euro) philipsin yurtdışında 450 euroya satılan ürünü türkiyeye girince 1200 ytl oluyor ama thomsonu 900 ytl'ye alabiliyorsunuz.

Gelelim Televizyon hakkındaki yorumlarıma:

Daha önce Telefunken 82 ekran 16/9 tv kullanıyordum (televizyonda kullanılan tüp thomson)
    Telefunken 50 hz ve düz kare olmadığı için thomson aldım.

THOMSON 32 WM402 polonya üretimi olarak gelmedi fransız üretimi.
    Program info yok deniliyordu program info var
    Menü türkçe değil bu nedenle teletex'te tr harfler görünmüyor.(günde kaç defa teletex kullanıyorsunuz?)
    Wirtual Dolby yok yerine stereo var (zaten 2 hoparlörden dolby olmaz. yanlızca sanal dolby olur oda stereodan farklı değildir.)

Görüntü sonyden farklı değil mükemmel bir görüntüsü var sonynin black trinitronda siyah renk ne kadar siyah ve renkler o kadar canlı ise bu televizyonda da öyle. (Niye siyah? normalde diğer hiçbir televizyonda gerçek siyah görmedim hep koyu gridir bi sony de birde thomsonda gördüm)
    Yetkili servis Tüp ömrünün yaklaşık 80bin saat olduğunu söyledi. (standart televizyonlar yaklaşık 40-50 bin saat)
    Televizyona normal anten bağladım 4/3, 16/9 sorunu var(otomatik algılıyor manuel olmuyor) bu nedenle zoom 1 fonksiyonunu seçerek bu sorunu aşabiliyorsunuz.

Digital Uydu bağladım 4/3 16/9 sorunu yok. uydudan hangi formatı seçerseniz onu algılıyor ve hiçbir sorun çıkartmıyor. (tüm kanalları 16/9 veya 4/3 izleyebiliyorsunuz)
    Normalde televizyonu kapatırken yada açarken sadece uyduyu açıp kapamanız yetmiyor birde televizyon kumandası ile televizyonuda açmanız gerekiyor. Ama Thomsonda böyle bir sorun yok uyduyu açtığınızda televizyon otomatik açılıyor uyduyu kapadığınızda da otomatik stand by konumuna geçiyor (çok pratik ve kullanışlı)

DVD bağladım herhangi bir sorun yok görüntü yine mükemmel 5.1 ses sistemi ile kullanıyorum zaten dvd dediğin 5.1 siz olmaz bu nedenle televizyonda dolby olmuş olmamış önemli değil. zaten normal tv izlerken kim dolby izler.

Bilgisayarın ekran kartından tv çıkışı alıp televizyona bağladım. bilgisayarda uydu kartım var görüntü yine mükemmel digital uydu antenden farksız. bilgisayara dvd film taktım yine televizyondan izledim. normal dvd playerden farksız.

Şu an aklıma gelen veya gelmeyen birçok şeyi test ettim hepsindende olumlu sonuç aldı. Tavsiye ederim.

aklınıza takılan herhangi bir sorun varsa sorun onuda test edeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: drnurikurt

Yaklaşık 10 Gün Önce Adana teknosadan THOMSON 32 WM402 81 EKRAN TV Modelini satın aldım.
    1000 Ytl'ye 15 taksit yapıyorlardı bu nedenle 1000Ytl'ye tamamlamak için birkaç ufak şey daha aldım.
    1000 YTL olunca wordkart'a 15 taksit yaptırdım (+3 wordkartın kampanyası var 18 taksit oldu ayda yaklaşık 55ytl ödüyorum)

Thomson televizyonlar yaklaşık 5 sene önce Teknosalar ilk açıldığında türkiye piyasasına girdiler.
    o zamanlar 2 Milyardan fazla idi fiyatları (aynı model) bu sene ne olduysa bu televizyonu 900ytl gibi bir fiyata vermeye başladılar. Bu tvler yurtdışında samsung, philips ile neredeyse aynı fiyata satılıyorlar (yaklaşık 450euro) philipsin yurtdışında 450 euroya satılan ürünü türkiyeye girince 1200 ytl oluyor ama thomsonu 900 ytl'ye alabiliyorsunuz.

Gelelim Televizyon hakkındaki yorumlarıma:

Daha önce Telefunken 82 ekran 16/9 tv kullanıyordum (televizyonda kullanılan tüp thomson)
    Telefunken 50 hz ve düz kare olmadığı için thomson aldım.

THOMSON 32 WM402 polonya üretimi olarak gelmedi fransız üretimi.
    Program info yok deniliyordu program info var
    Menü türkçe değil bu nedenle teletex'te tr harfler görünmüyor.(günde kaç defa teletex kullanıyorsunuz?)
    Wirtual Dolby yok yerine stereo var (zaten 2 hoparlörden dolby olmaz. yanlızca sanal dolby olur oda stereodan farklı değildir.)

Görüntü sonyden farklı değil mükemmel bir görüntüsü var sonynin black trinitronda siyah renk ne kadar siyah ve renkler o kadar canlı ise bu televizyonda da öyle. (Niye siyah? normalde diğer hiçbir televizyonda gerçek siyah görmedim hep koyu gridir bi sony de birde thomsonda gördüm)
    Yetkili servis Tüp ömrünün yaklaşık 80bin saat olduğunu söyledi. (standart televizyonlar yaklaşık 40-50 bin saat)
    Televizyona normal anten bağladım 4/3, 16/9 sorunu var(otomatik algılıyor manuel olmuyor) bu nedenle zoom 1 fonksiyonunu seçerek bu sorunu aşabiliyorsunuz.

Digital Uydu bağladım 4/3 16/9 sorunu yok. uydudan hangi formatı seçerseniz onu algılıyor ve hiçbir sorun çıkartmıyor. (tüm kanalları 16/9 veya 4/3 izleyebiliyorsunuz)
    Normalde televizyonu kapatırken yada açarken sadece uyduyu açıp kapamanız yetmiyor birde televizyon kumandası ile televizyonuda açmanız gerekiyor. Ama Thomsonda böyle bir sorun yok uyduyu açtığınızda televizyon otomatik açılıyor uyduyu kapadığınızda da otomatik stand by konumuna geçiyor (çok pratik ve kullanışlı)

DVD bağladım herhangi bir sorun yok görüntü yine mükemmel 5.1 ses sistemi ile kullanıyorum zaten dvd dediğin 5.1 siz olmaz bu nedenle televizyonda dolby olmuş olmamış önemli değil. zaten normal tv izlerken kim dolby izler.

Bilgisayarın ekran kartından tv çıkışı alıp televizyona bağladım. bilgisayarda uydu kartım var görüntü yine mükemmel digital uydu antenden farksız. bilgisayara dvd film taktım yine televizyondan izledim. normal dvd playerden farksız.

Şu an aklıma gelen veya gelmeyen birçok şeyi test ettim hepsindende olumlu sonuç aldı. Tavsiye ederim.

aklınıza takılan herhangi bir sorun varsa sorun onuda test edeyim.

Alıntıları Göster
    @drnurikurt
    gerçekten yorumların için teşekkür ederim.

birde evdeki görüntüsü hakkında birkaç foto ekleyebilirmisin, çok merak ediyorum bir ev ortamında nasıl duruyor diye, asıl merak ettiğim, teknosada yayınlar bölündüğü için o kadar da aman aman durmuyor, ama eminimki evde çok etkileyicidir. O yüzden birkaç foto eklersen sevinirim.

Şimdi tek üzüntüm bu TVnin fiyatının artmış olması...

• quote:

@drnurikurt

birde evdeki görüntüsü hakkında birkaç foto ekleyebilirmisin, çok merak ediyorum bir ev ortamında nasıl duruyor diye, asıl merak ettiğim, teknosada yayınlar bölündüğü için o kadar da aman aman durmuyor, ama eminimki evde çok etkileyicidir. O yüzden birkaç foto eklersen sevinirim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SemiSe

@drnurikurt

biraz sabır herkes fiyatını eskiye çekecek....

• quote:

Orijinalden alıntı: gataca

quote:

@drnurikurt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gataca

quote:

@drnurikurt

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gataca

quote:

@drnurikurt

Alıntıları Göster
    @drnurikurt

aklıma gelmişken sorayım, ses sistemi olarak ne kullanıyorsun peki?

• quote:

@drnurikurt

aklıma gelmişken sorayım, ses sistemi olarak ne kullanıyorsun peki?

Alıntıları Göster
    http://img360.imageshack.us/my.php?image=180520060012ad.jpg
    http://img148.imageshack.us/my.php?image=abcd00020jz.jpg
    Telefon ile çektiğim için görüntü iyi değil kusura bakmayın.
    Ses sistemim vestel ama yetiyor şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnurikurt -- 19 Mayıs 2006; 0:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akadhan

gökhan arkadaşım. 82.cm trueflat.16/9 ekran.çift tuner gerçek PIP.200 proğram.stereo 10+10.fast teletexk.multi sistem.iki scart+yan giriş.mozaik ekran.resim dondurma.ekolayzer.100.Hz.sehpa hediye.menşey.ithal(çin) marka SABA fiyatı 869.YTL aldım iki aydır seyrediyorum her hangi bir sorun yok.BU fiyata başka televizyonda yok. istersen bir düşün. tavsiye ederim. SELAMLAR.

Alıntıları Göster
    tıkla thomson 32wh412b yi gör

http://www.blogcu.com/ridvanli/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 18 Mayıs 2006; 23:16:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvanlii34

tıkla thomson 32wh412b yi gör

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ridvanlii34

[image][/image]

Ne demek istediğini anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: drnurikurt

quote:

Orjinalden alıntı: ridvanlii34

[image][/image]

Ne demek istediğini anlayamadım.

Alıntıları Göster
    THOMSON TV den görüntüler ve menü kullanımı türkçe

32wh412b

adresi koymayı unutmuşum

işte benim tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 19 Mayıs 2006; 12:41:39 >

• quote:

THOMSON TV den görüntüler ve menü kullanımı türkçe

32wh412b

adresi koymayı unutmuşum

işte benim tv

Alıntıları Göster
    arkadaşlar resimler için teşekkür ederim,

hem siyahi hemde gri olanı çok güzel duruyor, gerçekten süper bir TV bence.

Ridvanlı tavsiyene kulak asacağım :), zaten gataca'nın da önerdiği gibi fiyatların düşmesini de beklicem...

herkese yine katkılarından ötürü sonsuz teşekkür :)

• thomson türkiye sitesini acdığına göre bu tv cok yakında biyasaya girer
  • quote:

thomson türkiye sitesini acdığına göre bu tv cok yakında biyasaya girer
    arkadaslar thomson412b suan sadece teknosa suadıye magazasında var ve 1 adet ancak cercevesınde ufak bı cızıgı var vıtrın urunu oldugundan urunun fıyatı bıraz gerı cekılmıs samsung slım fıt 308 ile yanyana duruyordu ve ıkı tvde aynı goruntu oynuyordu aradakı fıyat farkı goze alındıgında neredeyse samsung 2 katı para tabıı o anda tvlerın goruntu ayarları da dıkkate alınmalı gercı buna ragmen 412b yı tercıh etmek en mantıklısı olacaktır. ancak urunde suan anlasılan stok sorunu var bu sorun ne zmn ne sekılde gıderılecek merakla beklıyorum. cunku hakkaten ınsanlar bu tv ye karsı ılgılıler ama bulamamaktan sıkayetcıler tabıkı bende sıkayetcıyım.ithalatcı fırmaya duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozer

arkadaslar thomson412b suan sadece teknosa suadıye magazasında var ve 1 adet ancak cercevesınde ufak bı cızıgı var vıtrın urunu oldugundan urunun fıyatı bıraz gerı cekılmıs samsung slım fıt 308 ile yanyana duruyordu ve ıkı tvde aynı goruntu oynuyordu aradakı fıyat farkı goze alındıgında neredeyse samsung 2 katı para tabıı o anda tvlerın goruntu ayarları da dıkkate alınmalı gercı buna ragmen 412b yı tercıh etmek en mantıklısı olacaktır. ancak urunde suan anlasılan stok sorunu var bu sorun ne zmn ne sekılde gıderılecek merakla beklıyorum. cunku hakkaten ınsanlar bu tv ye karsı ılgılıler ama bulamamaktan sıkayetcıler tabıkı bende sıkayetcıyım.ithalatcı fırmaya duyrulur.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tirintron teknolojisi ile başlayalım...
    japonlar tarafından geliştirilen bu teknolojinin amacı japon kardeşlerimini göz yapısı çekik ve içe doğru olduğu için doğadaki renkleri algılamada zorluk çekmektedir.bu sebepten ötürü doğallıktan ziyade renkleri daha parlak göstern bir teknoloji olan trinitron'u geliştirmişlerdir.

ha bence hangisimi iyi???
    phılıps pixell plus2 teknolojisi. hem doğal hem keskin ki eminim bunun da üstüne birşey söyleneceğini düşünmüyorum.

plasma ömrüne gelince.... allah aşkına bir avrupa markasının o kadar düşük ömrü var mı? el insaf...modeline göre ömrü değişiyormuş. ortalama 40,000 ve 60,000 saatmiş ömrü

bu arada küçük bir hatırlatma!!!! plasma ömürleri 60,000 saat sonra tamamen bitmemektedir.ilk alındığı günden %50 görüntü kaybı gelmektedir. bu arada geçen zaman dilimini ve devamlı aynı ekrana baktığımız için ancak yenisine bakınca bu belirgin olacaktır.

kendim öyleyim demiyorum. ama en küçüğünden en büyüğüne bütün markalar tüketicilere iyi ürün sunmayı isterler. araştırmalarınıza da saygı duyuyorum.

ancak.... sanki japon sony si var da o en iyisiymiş. adamlar üretmiyorlar artık lütfen biraz düşünüp yazalım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.