Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gökhan arkadaşım. 82.cm trueflat.16/9 ekran.çift tuner gerçek PIP.200 proğram.stereo 10+10.fast teletexk.multi sistem.iki scart+yan giriş.mozaik ekran.resim dondurma.ekolayzer.100.Hz.sehpa hediye.menşey.ithal(çin) marka SABA fiyatı 869.YTL aldım iki aydır seyrediyorum her hangi bir sorun yok.BU fiyata başka televizyonda yok. istersen bir düşün. tavsiye ederim. SELAMLAR.
  • ARKADAŞIM O TV YANIMDA CALIŞAN ARKADAŞIM ALDI ODA MEMNUN ANCAK BİZE MİSAFİRLİĞE GELDİĞİNDE BENDE KEŞKE THOMSON ALSAYDIM DİYOR NEDENİ TV NİN ÖNÜNDEKİ TUŞLAR BERBAT SES BEKDE İYİ DEĞİL HELE KASANIN GÖRÜNÜMÜ FELAKET BERBAT KUSURA BAKMA AMA CİN MALIN ABEK PARA VERİLMEZ HA SEYREDİLİR YANİ İDARE EDER
  • merhaba,

tv nin ayarları ile ilgili bugun eve gidiyorum ayarlara bakacağım, arkadaşlar kusura bakmayın.

uzun yıllar 4:3 en boy oranında tv izledikten sonra 16:9 a gecınce zorlanırım sandım ama sagolsun THOMSON sayesınde bunu da aştık , hiçbirproblem çıkmıyor , 3-4 farklı goruntu ayarı var .

1350 ytl butce ayırdıysan 32wh412b nin bir ust modeli var , hd ready olması lazım onu al derim ama mos elektronik o modeli turkiyeye getirmediğini söylemişti, bence sen o tv yi almanın yolunu bul derim, ben de 72 ekran sony de karar kılmıştım son anda thomson u gordum ve araştırdım aldım, 1350 ytl ye panasonic te bak derim. ben 1000 ytl ayırmıştım 1000 ytl ye alabileceğim en guzel tv yi aldım.

saygılarımla.
  • Şu thomson tv nin bayağı meraklıları varmış be,

Helal fransızlara bu gidişle yakında türkiye pazarını ele gecirirler
  • Arkadaşlar ,

Cumartesi günü tekonosaya gittim oliviumdaki, orada thomsonwm902 ve philips 82 ekran 16:9 100hz,8719 modeli vardı.Hepsinde de aynı dvd oynuyordu. TV'ler yan yana duruyordu, inceledim,önce bir sorun yok gibi gözüküyordu,sonra dikkatimi çeken bir şey oldu ve kararırımı tamamen değiştirdim. Arkadaşlar, sinemaskop görüntüde dvd filmin,üst kenarında yani dikdörtgen görüntü düşünün, dikdörtgenin üst geniş kenarında titreşim vardı,hemde ne titreşim. İnanılmaz. Ama philips de bu yoktu. Hemde mükemmel bir görüntü vardı.

Önceleri şöyle düşündüm, belki de teknosadaki bu tv böyledir,bir başkasında bu hata yoktur. Sonra fikrim değişti, arkadaşlar belki çoğunuz bekarsınız ve çocuğunuz yok, benim de şuanda yok ama ileride olabilir ve çocuğumun o taze körpe gözlerinin ve eşimin zaten bir miktar problemi olan gözlerinin yedeği yok. bu fiyat farkı da bu gözler için değer. Paha biçilemez. Ben bu thomsonun sorunları ile hayatımı geçiremem, her çağırdığımda servise 20-25 ytl de veremem. Tamam emsallerine göre çok güzel bir görüntü var ama, standart faklılıkları var, yani bir tv diğerini tutmuyor sanırım. Şİmdi sorsam o tv yi değiştirelim yenisini verelim derler, evet iyi niyetli bir Türkiye distribütörü var markanın ama ben almaktan vazgeçtim.

Bu arada bilginize Philips son tüplü tv leri üretiyor,Sony çoktan vazgeçti, demek ki yeni evlenecekler yandı, ya yerli tv ler alacaklar, ya da lcd ve plazma için buralara daha çok yazı yazacaklar. Allah onlara kolaylık versin.

Bu sözlerimi kimse yanlış anlamasın, thomson iyi tv olabilir, ama ben almayacağım, üstelik o kadar da yaklaşmışken...

• Arkadaşım ben sizin gördüğünüz gibi bir olayı hiç görmedim.Bu tv yi alıp almamanız beni ilgilendirmez ama aldığım bir mal içinde kötü söylenmesi hoşuma gitmez.Hele bu malı almamış olan biri tarafından.Ayrıca siz biliyormusunuzki yapmak her zaman yıkmaktan daha zor ve zahmetlidir.Lütfen çamur atmayın.Şurda bir ürün almış sefasını sürelim diyoruz moralimizi bozmayın.
  • Nihayaet Tv yi aldım.
    Dvdyle denedim ses görüntü harika.
    www.plazasatis.com a çok teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: Teslamania

Arkadaşlar benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde.
    Ben de 412B modelini almak için araştırmalar yaptım.Teknosanın tüm mağazalarını arattırdım ama malesef bulamadım. Sonra plazmasatis.com dan tayfun bey cihazın kendilerinde olduğunu söyledi. Ama fiyat 1050 Ytl idi. Yine de aldım. Daha doğrusu almaya gittim. Kredi kartıyla 9 taksit çektirdim ve tv bir gün sonra eve teslim edilecekti.Fakat araya hafta sonu girdi. Pazartesi aradım cihazda bir problem tespit edildiğini söylediler. Ben de hemen teknik servisi ve ürünün dağıtıcısı Mos u aradım. Can bey le görüştüm. Tes ettiklerini ve yarın kesin sonuç alabileceklerini söylediler. Okey dedi. Salı günü tekrar aradım ne deseler beğenirsiniz tv nin isim yazan kısmında ki TH hafleri yokmuş. Böyle istermisiniz gönderelimmi dediler. Ben de biraz düşündükten sonra evet dedim. Herşeye rağmen Can beyin ve Tayfun beyin yaklaşımlarındaki sıcaklık ve ilgi alaka bana bu ürünü almamda bir sakınca olmadığını hissettirdi. Tv bugün elime geçecek bir aksilik olmazsa. İzlenmlerimi aktarırım.

• Metehan arkadaşım senin sefan beni ilgilendirmez,herkes kendi sefasını sürer. Buraya kadar neler gördümse onları paylaştım,yine de öyle olacak. Ben tv yi almasam da aradaki farkı görebiliyorum Allah'a şükür.

Senin neye kızdığını da anlayamadım. Ben kimseyi kötülemiyorum. Sadece gördüklerimi yazıyorum. Bu siteyi ve yazdıklarınızı MOS Elektronik'in de okuduğunu ve aranızdan birinin o olduğunu biliyormusunuz??? (Ve o kişinin de kim olduğunu ben tahmin edebiliyorum az çok). Dolayısıyla belki bu eleştiriler YAPICI OLUR ve fayda sağlar. YIKICI olması için başka türlü yazı yazılması gerekirdi. O da benim tarzım olmadı şimdiye kadar ve olmaz da.

Sana ve tüm thomson'culara iyi seyirler.
  • neredeyse taksitleri bitecek -biraz peşin vermiştim- ve hala memnuniyetim devam ediyor ...biraz acele edip sanal dolby siz odeli aldık ama olsun zaten ses icin ayrı yatırım yapmalı...para butçe elverse elbette gidip plazma lcd alırız 60 kg tv almayız ...ama bahsedilen tuhaf hataları nasıl keşfediyorsunuz anlamıyorum....bi kere yanyana bi ton tv nin olduğu yerde ben iyi görüntü hiç görmedim hep parazit oluyor insanın tv lerden gözü bulanıyor....neyseciğime " almadım siz aldınız kazıklandınız oh olsun " yazı tarzı sanırım rahatsızlık veriyor...
    ben 16-9 sorunu icin cözüm beklediğimden -tek bi tuşa basmak ta o kadar zor değil sanırım...benim gönlümdede sony vardı ama yavaş yavaş bu sevdadan vazgeciyorum 3-5 yıla kadar sanırım hd tv aramaya başlarız ....sağlıcakla kalın...
  • Ben yazdığım yazıyı defalarca okudum,hiç de ben almadım size oh olsun gibi bir ifade anlaşılmıyor. Acaba benim mi yazdıklarımda bişey vardı da yanlış anlaşıldım diye bakıyorum ama öyle bir anlam çıkmıyor. Bende sizin gibi thomson alacaktım. Hatta çok da kararlıydım.Ama olmadı,yazdığım gibi bir konu kararımı değiştirdi. Bu yüzden yazdım o yazıyı. Kİmseyi de rencide etmek değildi amacım. Bence hiçkimse bu konunun ana başlığını aklından çıkarmamalı. Ben ona göre bişeyler yadım sadece.

Herkese iyi geceler...
  • THOMSON TV HAKKINDA YORUMLAR MÜKEMMEL AMA ORDADA SATIŞDA OLAN BİR TV YOK

BAKIN ARKADAŞLAR BÜGÜN BEN TVİMDE DVD SEYRETTİM OLMAZ BÖYLE BİRŞEY DOLBY SES MÜKEMMEL VALLA HERKESE TAVSİ EDİYORUM 32WH412B BULURSANIZ ALIN BİŞMAN OLMAZSINIZ
    İNANIN BENİ BÜYÜLEDİ DİYEBİLİRİM BENDE SAMSUNG 72 EKRAN TVDE VAR ANCAK ONDAN BU BU MÜKEMMEL SES GÖRÜNTÜYÜ YAKALAYAMIYORUM HANİ ODA COK İYİ BİR TV AMA THOMSON COK FARKLI
    PHİLİPS TV YE GELİNCE ARKADAŞIM KULLANIYOR COK BARLAK VE NET RENGLERİ VAR HER TV NİN KENDİNE GÖRE ÜSTÜNLÜKLERİ ARTILARI EKSİLERİ VAR HERKESİN ZEVKİ BAŞKA BELGİDE BEN SONY TV ALSAYTIM SONY TV DAHA İYİ DERTİM.

KISACASI BÜTÜN TV LER BİZLERİN BEGENİSİNE SUNULUYOR BİZDE SECİYORUZ VE ALIYORUZ SECİM OLMASA MARKA OLURMUYDU BÜTÜN TV LERE MARKA DEĞİLDE A TV BTV VS İRE DERLERDİ

KİMİ TOPAL KİMİ SARIŞIN KİMİ KUMRAL KİMİDE KELLERİ SEVER TV LERDEAYNIDIR SELAMLAR

• ENSON SEYRETTİĞİM DVD

NARNİNA

ASLAN CADI VE DOLAP

ÖNCEKİ GÜN

KİNG KONG

BU DVD LERİ 7 YAŞINDAKİ OĞLUMLA BERABER SEYREDİYORUZ

SADECE THOMSON TV DE DĞİL SAMSUNG DADA SEYREDİYORUZ
  • Arkadaşlar sizlere bir müjdem var thomson tv nin türkce sayfası acılmışdır.

http://www.thomsontr.com/image.php?sayfa=image&islem=goster&uid=1846

moselektronik tarafından incelemenizi tavsiye ederim
  • NAVILIGHT system™
    Ekran Işığı Sistemi

Thomson kullanıcı ara yüzeyinin yeni jenerasyonu bizim için eğlenceli olacak şekilde kullanıcı dostu ve sezgisel arama sunar. Uzaktan kumanda üzerinde bir tuşa basılması ile Işık sistemi TV setinizin dünyasına girmenizi sağlar. ; sizi hızlı bir şekilde yönlendiren açıklamlar biçiminde ekran üzerinde bütün fonksiyonlar belirlenir.

High Focus
    Yüksek Odaklanma

Düz ekran görüntülerde kullanılan yüksek odaklanma görüntü işlemesi renk ve netlik olarak en iyi sonucu elde etmek için giriş sinyali ve görüntü optimizasyonunu birleştirir. Bu işlem ayrıca analog YUV girşi veya dijital DVI-HDCP girişi yoluyla HD sinyallerini ( 720 p ve 1080i) alabilir ve çözünürlüğünden bağımsız olarak ekran üzerinde sinyali oynatır.

Hi-Fi Stereo NICAM

Bu CD kalitesinde yayın yapan Hi-fi Stereo ve Dolby Surround programları çalıştırmanızı veya kayıt etmenizi sağlar.

Auto format

Programları 16:9 ‘ letterbox ‘ olarak alırken ( eğer uygun sinyal yayınlanıyorsa ) televizyon otomatik olarak 16:9 formatına geçer ve ekranın alt ve üst kenarlarından siyah çizgiler kaybolur.

Program Info
    Program Bilgisi

Uzaktan kumanda üzerindeki sarı tuşa basılması mevcut programın adına, programın başladığı ve sona ereceği saate ve bir sonraki programın adına ulaşmanızı sağlar. Liste fonksiyonu ile ( mavi tuş ) daha sonraki günlerde istasyon tarafından yayınlanacak olan programları inceleyebilirisiniz ve bir program seçebilirsiniz. Program yayınladığı zaman Tvniz otomatik olarak açılacaktır. Son olarak eğer Televizyon ve VCR niz bir sonraki görüntü bağlantısına sahip ise ayrıca bir program seçebilirsiniz ve bu da otomatik olarak çalışır.

Auto Install (automatic channel programming)
    Otomatik Kurulum ( Otomatik Kanal Programlama )

Televizyon ve VCD kurulumu esnasında , Otomatik Kurulum Fonksiyonu televizyonun mevcut olan bütün kanalları bulmasını ve kayıt etmesini sağlar. Daha sonra, her bir kanala bir numara verebilirsiniz.

High Focus 100 Hz
    Yüksek Odaklanma 100 Hz

Normal bir TV bir görüntünün saniye başına 25 kere taranmasını sağlar. Görüntü işleme için kullanılan uyarlanmış 100 Hz dijital teknolojileri oynama etkisini azaltır ve daha sağlam görüntü ve daha rahat seyir sağlar. Hızlı hareket için en yüksek akışı korurken zayıf çekim durumunda görüntüler üzerindeki sesleri azaltmak için ses azaltımı uyarlanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 16 Mayıs 2006; 0:16:02 >

• THOMSONUN 412B MODELİNE HAYRAN KALDIM DİYEBİLİRİM GORUNTU KALİTESİ VE DVD FİLMLERDEKİ SES DAGILIMI 100 HZ CRT BİR TELEVİZYONUNKİNE GORE MUHTESEM DİYEBİLİRİM AMA NE YAZIKKİ STOK BİTTİ :)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Teslamania

Arkadaşlar benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde.
    Ben de 412B modelini almak için araştırmalar yaptım.Teknosanın tüm mağazalarını arattırdım ama malesef bulamadım. Sonra plazmasatis.com dan tayfun bey cihazın kendilerinde olduğunu söyledi. Ama fiyat 1050 Ytl idi. Yine de aldım. Daha doğrusu almaya gittim. Kredi kartıyla 9 taksit çektirdim ve tv bir gün sonra eve teslim edilecekti.Fakat araya hafta sonu girdi. Pazartesi aradım cihazda bir problem tespit edildiğini söylediler. Ben de hemen teknik servisi ve ürünün dağıtıcısı Mos u aradım. Can bey le görüştüm. Tes ettiklerini ve yarın kesin sonuç alabileceklerini söylediler. Okey dedi. Salı günü tekrar aradım ne deseler beğenirsiniz tv nin isim yazan kısmında ki TH hafleri yokmuş. Böyle istermisiniz gönderelimmi dediler. Ben de biraz düşündükten sonra evet dedim. Herşeye rağmen Can beyin ve Tayfun beyin yaklaşımlarındaki sıcaklık ve ilgi alaka bana bu ürünü almamda bir sakınca olmadığını hissettirdi. Tv bugün elime geçecek bir aksilik olmazsa. İzlenmlerimi aktarırım.

quote:

Nihayaet Tv yi aldım.
    Dvdyle denedim ses görüntü harika.
    www.plazasatis.com a çok teşekkürler.

BEN TESEKKUR EDERİM HER ZAMAN URUNUN ARKASINDA OLDUGUMU BİLDİRİRİM BU ARADA MUTLULUKLAR DİLERİM SİZE

• Arkadaşım beni sizin yorumlarınız etkilemedi.Yalnızca her insan sahip olduğu değer hakkında olumsuz yorum yapılmasından rahatsız olur.900 yt para vermişim biri çıkıyor çocuklarının göz sağlığını düşündüğünü bu nedenle vazgeçtiğini söylüyor.Ben çocuklarımın sağlığını sizden daha fazla düşünürüm kardeşim.Bu nedenle eleştri yaparken azcık dikkatli yapmak lazım.Doğru ve zamanında yapılan eleştri işe yarar.Yapıcı olur.Birde okuduklarımızı anlayıp yorumlayacak seviyede insanlarız.iyide olsa kötüde olsa aldım.Memnuniyetsizlik duyarsamda değiştirmekten çekinmem.Gataca arkadaşımız elimde var deseydi şimdi phılıps 16,9 100hz tv almıştım.Kısmet....
  • HAYIRLI UGURLU OLSUN METEHAN ARKADASIM GULE GULE KULLANMAN DILEKLERIMLE
  • Teşekkür ederim plazmasatış arkadaşım.Bütün arkadaşlarımız hangi marka almış olurlarsa olsunlar güle güle kullansınlar.
  • bu linki verdiğine göre bu Tv yine Türkiye pazarına gircek demektir, dimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.