Şimdi Ara

THOMSON TV almadan dikkatlice okuyun lütfen (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
63.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada küçük bir hatırlatma arçelik 15,000/20,000 saat ömrü olduğunu belirtiyor. mj ulaşmıştır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P A S H A -- 20 Mayıs 2006; 12:02:24 >

• http://www.blogcu.com/ridvanli/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 20 Mayıs 2006; 13:36:13 >

• merhaba,

adanalı hemşerim drnurikurt arkadasımıza yaptıgı acıklamalardan dolayı tesekkur ediyorum,

ben daha önceki yazılarımızda da soyledım thomson hakkındaki görüşlerimi BU TV NİN EN KÖTÜ ÖZELLİĞİ YADA TEK DEZAVANTAJI FRANSIZ MALI OLMASI VESTEL YADA BENZERİ TURK FİRMALARI aynı kalitede tv üretsinler ben 200 milyon fazla verip alırım.

saygılarımla.
  • 412b modelını temın edebılecegımız bır yer yada ne zmn stoklarda olacagı konusunda bılgı verebılecek arkadas varmı???daha once dedıgım gıbı suan sadece suadıye teknosada 1 adet bulabıldım ancak urun teshır urunu ve cercevesınde cızık var buyuzden almadım bu konuda en azından 3asagı 5 yukarı tarıh verebılecek bırı olursa sewınırım.

• ridvanlı,

TV'nin arkası gerçekten gri mi ?
  • Arkadaşım ön cerceve aynı cep telefonları gibi değişiyor arka kasa fotota göründüğü gibi gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvanlii34 -- 20 Mayıs 2006; 14:16:37 >
  • ridvancım
    nasıl değişiyor ya, böyle birşey mi olur, aylarca siyah diye beklediğim şey icabında değişiyormu yani
    , e o zaman 402 alıp onun önünü değiştirseydim.

Walla anlamadım ya
  • 32wm402 lerde bu sisdem yok sadece 32wh412b ve

32wh402b lerde bu sisdem var

32wm402 lerde yok
  • 32wm402 lerde bu sisdem yok sadece 32wh412b ve

32wh402b lerde bu sisdem var

32wm402 lerde yok

http://www.blogcu.com/ridvanli/
  • Bu çercevenin nasıl değişiğini yazabilirmisiniz.Yani değişik renk çerceveleri mi var?Bu bir özelliktir bence.Sıkıldıkça değitir.Güzel..........Bilgi bekliyorum arkadaşımdan.
  • ya tv yı bulamıoz kı sız cerceveının nasıl degıstıgını merak edıyorusnuz:))
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.